Velkommen hos home Skagen

Din lokale ejendomsmægler

home Skagen er beliggende i byens hyggelige gågade. Vores forretning er indrettet i lyse og venlige lokaler – her har vi altid tid til at tage en boligsnak med dig.

Vi har gennem årene oparbejdet et godt netværk i byen. Vores ejendomsmæglere har et fantastisk godt lokalkendskab, hvilket gør, at vi har fingeren på pulsen i forhold til det lokale boligmarked.

På bagrund af vores lokale markedskendskab kan vi lave realistiske vurderinger af alle typer boliger.

Altid mange interessante boliger

Hos home Skagen har vi altid mange interessante boliger til salg, som du med fordel kan se på denne side. Vi tilbyder bl.a. sommerhuse, villaer, rækkehuse, ejerlejligheder og andelsboliger i Skagen by, Gammel Skagen, Ålbæk, Jerup, Skiveren og Bankerne.

Få også grundig køberrådgivning

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af en erfaren ejendomsmægler, der er særligt uddannet i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Skagen-området.

Ønsker du et effektivt boligsalg? Så kan du naturligvis sætte din bolig til salg hos en af vores kompetente ejendomsmæglere. Ring til os i dag eller kom forbi vores home forretning på Sct. Laurentiivej og lad os sammen tilrettelægge dit boligsalg.

Mød os hos home Skagen

Kasper Lykke Nielsen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

Nicklas Lind Pedersen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

Mikkel Leer Nyholm Pedersen

Ejendomsmægler, MDE

Karina Høgholm Aarup

Kasper Lykke Nielsen

Nicklas Lind Pedersen

Mikkel Leer Nyholm Pedersen

Karina Høgholm Aarup

Åbningstider

Praktisk information