Velkommen hos home Randers

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Randers finder du den passionerede ejendomsmægler hvor det gode købmandskab er i centrum for en troværdig dialog. Med 25 års erfaring har vi stort lokalt kendskab og kan gøre dig klogere på, hvad byens forskellige områder har at byde på.

Ejendomsmægler i Randers og omegn

Fra sin smukke placering ved Gudenåen, opstod Randers omkring år 1000 og med befolkningstilvæksten i det 19. og 20. århundrede blev byen til Danmarks 6. største by. Siden 1990’erne har indbyggertallet i Randers dog stagneret.

Som ejendomsmægler er Randers både spændende og udfordrende. Med 25 års erfaring har vi stort lokalt kendskab og kan gøre dig klogere på, hvad byens forskellige områder i Randers betyder for udvalg og pris.

Generelt har boligpriserne i Randers holdt sig på et mere stabilt leje end andre byer i Østjylland, og ved starten af 2021 lå kvadratmeterprisen for villaer og parcelhuse stadig lidt under niveauet for finanskrisen i 2008. Grundet det lavere udbud af ejerlejligheder i Randers er kvadratmeterpriserne dog udsat for lidt større udsving.

Det er din ejendomsmægler som bedst ved, hvordan prisniveauet ligger i et givent område i Randers – og der kan være meget store lokale forskelle. Skal du sælge eller købe hus i Randers anbefaler vi, at du altid forhører en Home ejendomsmægler, som netop kender prisniveauet i det ønskede område. Ligeledes ved din ejendomsmægler i Randers hvilken betydning boligens stand og beliggenhed har for prisen.

For en ejendomsmægler er det oplagt at den relativt korte afstand til Aarhus burde gøre Randers attraktiv for pendlere, men byen har trods sin gode beliggenhed, adgang til E45 og lave priser ikke helt oplevet den popularitet som andre østjyske byer syd og vest for Aarhus. En del skyldes måske byens historiske ry, som man ikke helt har formået at ryste af sig endnu. Det er en proces som der aktivt arbejdes med, og vi forudser at byens popularitet vil stige i takt med, at flere unge familier får øjnene op for byens fordele og udvikling.

Forstadskvarterer som Dronningborg, Musikkvarteret og Romalt er populære nybyggede områder, med villaer af høj kvalitet og god adgang til infrastruktur, institutioner, indkøb og sportsaktiviteter, samt ikke mindst den omkringliggende natur. Samtidig er der kort vej det charmerende centrum med caféer, shopping og kultur.

De lidt ældre forstadskvarterer i f.eks. Vorup og Kristrup har også oplevet stigende interesse for nedrivning og genopførsel af moderne villaer. Ønsker du at sælge din bolig i Randers bør du derfor tale med en af vores ejendomsmæglere om, hvordan salget bedst kan gennemføres og hvad der er vigtigst for dig.

Randers’ bymæssige udvikling

I det hele taget er Randers en by i rivende bymæssig udvikling, og der er igangsat en række meget spændende projekter som radikalt vil ændre byens udseende. Det mest kendte er nok det klimavenlige projekt ”Flodbyen Randers”, som vil omforme midtbyen og tilføje boliger til 7-8000 borgere.

På den korte bane vil disse projekter ikke betyde så meget for boligmarkedet i Randers, men udbuddet af flere lejligheder i midtbyen kan på sigt presse prisen på lejligheder.

Især mod nord er der gang i byggeriet af spændende nye forstadskvarterer, hvor der skyder mange nye villaer op.

Få grundig køberrådgivning i Randers

Når du har fundet drømmeboligen og ønsker at købe, samarbejder vi med en køberrådgiver i en anden home forretning. Køberådgiveren er en mægler, der udelukkende beskæftiger sig med at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med rådgiveren om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Randers-området.

Kontakt ejendomsmægler i Randers

Kontakt vores ejendomsmægler i dag, og lad os hjælpe dig med at finde et nyt hjem eller med at få solgt din bolig.

 

Sælg din bolig med de bedste ejendomsmæglere i Randers

Hos home Randers sælger vi alle typer af boliger.

Vi har:

Villaer
andelsboliger
ejerlejligheder
fritidsboliger
fritidsgrunde
helårsgrunde
og landejendomme til salg.

Disse boligtyper har vi til salg i:

Nordbyen | Vestbyen | Østbyen | Vorup | Kristrup | Paderup | Assentoft | Helsted | Hornbæk | Romalt | Dronningborg | Haslund m.fl.

Alle vores boliger kan du se på home.dk eller i vores boligudstilling.

Mød os hos home Randers

Peder Jakobsen

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

André Seyedi

Ejendomsmægler, MDE

Malene Hørby

Ejendomsmægler, MDE

Trine Sander

Cand.jur., ejendomsmægler, MDE

Dorthe Neubert

Sagsbehandler

Mikkel Krogh

Trainee

Andreas Bollerup Jensen

Køberrådgiver

Peder Jakobsen

André Seyedi

Malene Hørby

Trine Sander

Dorthe Neubert

Mikkel Krogh

Andreas Bollerup Jensen

Åbningstider

Praktisk information