Velkommen hos home Hedehusene

Din lokale ejendomsmægler

home Hundested er en ejendomsmægler med fokus på kvalitet og ordentlighed. Vores ejendomsmæglere har et stærkt fagligt fundament, og du vil opleve os som meget engagerede og professionelle i alle bolighandlens faser. Vi elsker at sælge boliger, og vi brænder for at tilfredsstille vores kunder. Vi behandler hvert et boligsalg og boligkøb, som var det vores eget.

Hos home Hundested har vi mange år på bagen, når det gælder bolighandel. Det har givet os mange gode erfaringer og gjort os til stærke forhandlere. Hver eneste ejendomsmægler i forretningen lægger meget vægt på at finde den helt rigtige pris på enhver type bolig. 

Vi har mange slags boliger til salg, bl.a. andelsboliger, ejerlejligheder, landejendomme, rækkehuse, sommerhuse, fritidsgrunde og boligprojekter. Find boliger til salg i vores  forretninger i Frederikssund, Jægerspris og Frederiksværk eller på home.dk.

Vi har en køberrådgiver tilknyttet vores forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning. Tag en uforpligtende snak med vores køberrådgiver om, hvilke fordele, du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Konkakt os i dag og få en uforpligtende snak om din boligsituation. Vi glæder os til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Mød os hos home Hedehusene

Morten Sørensen

Indehaver, Projektansvarlig og Ejendomsmægler MDE

Jan Isaksen

Partner, Ejendomsmægler MDE, Vurdering for RD

31218332

jais@home.dk

Henrik Frederiksen

Sagsbehandler, Ejendomsmægler MDE og køberrådgiver

Lavst Lavrsen

Mæglerfaglig chef, køberrådgiver og Ejd.mægler MDE

Cecilie Tannebæk Nielsen

Salg og vurdering

53502475

cetn@home.dk

Christian Køhlert

Salg og vurdering

Lasse Emil Granhøi

Salg og vurdering

42700029

lgra@home.dk

Sebastian Sjørslev

Salg og vurdering

Sofie Friborg

Salg og Vurdering

Åbningstider

Praktisk information