Velkommen hos home Taastrup

Din lokale ejendomsmægler

Det er i den grad en tillidssag, når man skal sælge sin bolig. Der er ofte både følelser og økonomi på spil. Som sælger er det derfor altafgørende, at du føler dig tryg ved mennesket bag mægleren. Hos home Taastrup får du ærlig rådgivning og effektivt salgsarbejde. Samtidig kan du være sikker på, at der fra dag 1 arbejdes målrettet på at skaffe dig de bedste vilkår og markedets absolut bedste pris.

Vores team består af dygtige, professionelle og engagerede medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig sikkert igennem din bolighandel.
Hos os går det professionelle og det personlige hånd i hånd, og vi ser dig og din bolig som meget mere end bare et sagsnummer. Vi er ambitiøse på dine vegne og går kun efter den bedste løsning. Vi tilrettelægger derfor dit boligsalg, så det matcher lige præcis dine ønsker og behov.

Vores arbejde bygger på stor erfaring og indgående lokalkendskab til Taastrup og omegn, der er med til at sikre dig en optimal prissætning samt et hurtigt og effektivt salg. Vi har stor succes med alle typer boligsalg, så uanset om du skal sælge den lille studielejlighed eller den store familievilla, kan vi hjælpe dig trygt i mål.

Vi dækker hele Taastrup herunder Gadevang, Pipkvarteret, Taastrup Have, Kragehave, Lindevangshusene m.fl. Derudover er det en fordel at home Taastrup og home Hedehusene har samme ejer, hvilket giver dig ekstra eksponering og store fordele ved et veludbygget køberkartotek i området.

Kom forbi vores butik midt på Taastrup Hovedgade eller ring til os på 43 99 62 60, så vi kan hjælpe dig sikkert i mål med din næste bolighandel.

Mød os hos home Taastrup

Morten Sørensen

Indehaver, Projektansvarlig og Ejendomsmægler MDE

Jan Isaksen

Partner, Ejendomsmægler MDE, Vurdering for RD

Lasse Emil Granhøi

Daglig leder, Salg og vurdering

Lavst Lavrsen

Mæglerfaglig chef, køberrådgiver og Ejd.mægler MDE

Cecilie Tannebæk Nielsen

Salg og vurdering

Christian Køhlert

Salg og vurdering

Sebastian Sjørslev

Salg og Vurdering, Vurderingsspecialist for RD

Simon Rozenszajn

Salg og vurdering

Sofie Friborg

Salg og Vurdering, Vurderingsspecialist for RD

Morten Sørensen

Jan Isaksen

Lasse Emil Granhøi

Lavst Lavrsen

Cecilie Tannebæk Nielsen

Christian Køhlert

Sebastian Sjørslev

Simon Rozenszajn

Sofie Friborg

Åbningstider

Praktisk information