Velkommen hos home Farum

Din lokale ejendomsmægler

Vil du sikre dig et godt, trygt og sikkert salg? Så skal du vælge home Farum.

Her bliver der taget hånd om dit salg fra start til slut. Med home Farum som mægler får du ikke kun én ejendomsmægler – du får et team med mange års erfaring med boligsalg. Sammen udgør vi et stærkt, dygtigt og engageret hold, som arbejder dedikeret for dit salg. Derfor har vi ikke kun ét, men flere sæt øjne på sagen, så fokus på din sag bliver større.

Du får en professionel behandling, og som sælger bliver du og dine ønsker respekteret. Vi sørger for, at du er tryg og tilfreds gennem hele processen. Det bedste resultat skaber vi ved et godt samarbejde.

Skal dit næste hjem være i Farum? Farum by er skøn med masser af muligheder - her kan du både nyde bylivet på Bytorvet, Farum Hovedgade, Akacietorvet og ikke mindst de grønne områder med skove og søer. Farum har fantastiske sportsfaciliteter, fin infrastruktur, kulturoplevelser og meget andet.  

Alle mæglerne har et solidt kendskab til lokalområdet og kan hjælpe dig med at finde en bolig, der opfylder dine ønsker. Vi har et spændende udvalg af boliger i Farum og omegn med boliger til salg i blandt andet Ganløse, Slagslunde, Buresø, Slangerup og Lynge. Er du på udkig efter en ny bolig, så tag fat i os.

I home Farum tilbyder vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe dig med din næste bolighandel.

 

Mød os hos home Farum

Thomas Lausen

Indehaver

Michael Hoffmann

Ejendomsmægler & butikschef

Anita Hansen

Ejendomsmægler, MDE

Jessica Erla

Ejendomsmægler, MDE

Thomas Bregneberg

Ejendomsmægler, MDE

Caroline Sparwath

Ejendomsmægler, MDE - Sagskoordinator

May Bøge Hansen

Ejendomsmægler, MDE - Sagskoordinator

Thomas Lausen

Michael Hoffmann

Anita Hansen

Jessica Erla

Thomas Bregneberg

Caroline Sparwath

May Bøge Hansen

Åbningstider

Praktisk information