Velkommen hos home Vanløse

Din lokale ejendomsmægler

home Vanløse består af et hold af erfarne og servicemindede ejendomsmæglere.

Vi tilbyder vores kunder god og professionel rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig. Vi har mange års erfaring inden for bolighandel i København, og vi har på den baggrund et stærkt lokalkendskab, og ikke mindst har vi i årenes løb oparbejdet et effektivt lokalt netværk.

Vores forretning ligger på Jyllingevej – en befærdet vej med god eksponering af forretningen.

"Solgt eller gratis"

Til dig, som at ønsker at sælge din bolig, tilbyder vi ”solgt eller gratis” – det betyder, at du kun betaler i det øjeblik, vi har solgt din bolig.

Vi har desuden et bredt samarbejde med Danske Bank. Som boligkøber kan vi ligeledes rådgive dig omkring, hvilket boliglån der vil være mest fordelagtigt for dig.

Se de mange attraktive boliger, som vi har til salg på home.dk eller i vores boligforretning på Jyllingevej. I forretningen viser vores ejendomsmægler dig gerne boliger til salg i hele Vanløse, herunder i Grøndalskvarteret, Katrinedalskvarteret, Damhuskvarteret, Krogebjergkvarteret og i Nøragerkvarteret.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser samt en bred og lokal markedsføring af din bolig. Kontakt os, hvis du går i salgstanker -  så gør vi vores for at sikre et hurtigt salg.

Mød os hos home Vanløse

Jacob Andreasen

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

4121 0009

jaan@home.dk

Johan Bindner

Indehaver - Ejendomsmægler MDE, Valuar

4121 0026

jobin@home.dk

Kasper Krarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

Mikkel Andreassen

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

4121 0013

miand@home.dk

Stig Beltoft

Køberrådgiver - Ejendomsmægler MDE

4121 0080

stblt@home.dk

Cecilie Faber

Ejendomsmægler MDE

Åbningstider

Praktisk information