Menu

home Dronninglund

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Dronninglund

Et stærkt home team med masser af erfaring og branchekendskab. Home Dronninglund består af to butikker der arbejder sammen på kryds og tværs og skaber nogle fortrin for dit boligsalg. Vi er altid nærværende over for vores kunder, vi lytter til dine behov og vægter den personlige dialog højt således, at du føler dig i trygge hænder.

Vores medarbejdere har et højt uddannelsesniveau, du bliver derfor mødt af et fagligt og dygtigt team, hvad enten du vælger at sætte din bolig til salg hos os, eller at vi skal hjælpe dig med at finde drømmeboligen.

Hos home Dronninglund har vi et stort lokalkendskab, da vi bor og arbejder i området. Vores ejendomsmægler har mange års erfaring med salg af alle typer ejendomme – så her er du i trygge hænder.  

Boligforretningen i Slotsgade er beliggende nær storskoven ved Dronninglund med kort afstand til Aalborg. Her har vi indrettet os i lyse og venlige lokaler.

Hvis du er på udkig efter din drømmebolig, kan du se vores udvalg af boliger i Dronninglund, Hjallerup, Aså, Gerå, Agersted, Sørå, Præstbro, Ørsø, Thorup og flere andre steder – vi er her der og alle vegne ! Kontakt os for en god snak med om netop dine boligdrømme.

Vi glæder os til at høre, hvad vi kan gøre for dig!

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • God service og professionel rådgivning

    "Vi valgte home til at sælge vores hus og kan med rosende ord give vores anbefaling videre til andre. At sælge et hus, som man selv har bygget er en stor beslutning, hvilket ejendomsmægleren havde forståelse for. Vi er blevet mødt af engagerede og behagelige medarbejdere, der virkelig brænder for det, som de laver - lige fra kontorpersonalet til ejendomsmægleren. Vi fik en god service, professionel rådgivning og blev løbende orienteret i salgsforløbet uden der blev stillet falske forhåbninger! home Dronninglund har ydet et flot stykke arbejde og vi kan derfor KUN give vores anbefaling videre til andre, der skal sælge deres ejendom"

    Anne Marie & Jørgen Rasmussen

  • Solgt på kun 2 mdr.

    ’’Da vi skulle have solgt vores hus, lagde vi stor vægt på at finde en ejendomsmægler, der var troværdig, og som vi havde tillid til. Vi lagde stor vægt på markedsføring, professionel fremvisning, samt realistisk prissætning. Efter vores første møde med home, var vi ikke i tvivl om, at det var home, der skulle sælge vores hus. Vores hus blev solgt på kun 2 mdr., og vi har været meget tilfredse med hele forløbet både før, under og efter salget. Derfor kan vi kun anbefale home på det varmeste.’’

    Marianne & Steffen Vesterholt

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.