Menu

home Hjørring

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Hjørring

home Hjørring er et stærkt, sammentømret ejendomsmægler-team - bestående af fem passionerede ildsjæle. Vi repræsenterer boliger i det meste af Vendsyssel og har i området kontakt til en stor skare af boligejere og boligkøbere - dette medfører en stærk markedsposition, der kommer dig til gode. Vi har alle boet i Hjørring i mange år, hver enkelt ejendomsmægler er derfor bekendt med lokalområdet. Desuden er vi den ejendomsmæglerkæde, der sælger flest huse i Hjørring.

Hos home Hjørring sælges der mange typer af boliger, bl.a. rækkehuse, villaer, sommerhuse, fritidsgrunde m.fl.

I Hjørring er vi meget aktive i kvartererne Ulvegravene, Højene, Bagterp, Sct. Knuds by, Lundergård samt i centrum. Vi er også godt bekendt med omkringliggende byer som f.eks. Astrup, Bjergby, Skibsby, Vrå og Harken.

Hos os bliver din bolig let at finde for interesserede købere i hele Vendsyssel. Skal din bolig sættes til salg, er vi din professionelle og rutinerede samarbejdspartner. Vi gør os umage hver eneste gang – og vi er først tilfredse, når både køber og sælger er glade. Kontakt os allerede i dag og få en snak om dit boligsalg/køb.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.