Menu

home Hjørring

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Hjørring

home Hjørring er et stærkt, sammentømret ejendomsmægler-team - bestående af fem passionerede ildsjæle. Vi repræsenterer boliger i det meste af Vendsyssel og har i området kontakt til en stor skare af boligejere og boligkøbere - dette medfører en stærk markedsposition, der kommer dig til gode. Vi har alle boet i Hjørring i mange år, hver enkelt ejendomsmægler er derfor bekendt med lokalområdet. Desuden er vi den ejendomsmæglerkæde, der sælger flest huse i Hjørring.

Hos home Hjørring sælges der mange typer af boliger, bl.a. rækkehuse, villaer, sommerhuse, fritidsgrunde m.fl.

I Hjørring er vi meget aktive i kvartererne Ulvegravene, Højene, Bagterp, Sct. Knuds by, Lundergård samt i centrum. Vi er også godt bekendt med omkringliggende byer som f.eks. Astrup, Bjergby, Skibsby, Vrå og Harken.

Hos os bliver din bolig let at finde for interesserede købere i hele Vendsyssel. Skal din bolig sættes til salg, er vi din professionelle og rutinerede samarbejdspartner. Vi gør os umage hver eneste gang – og vi er først tilfredse, når både køber og sælger er glade. Kontakt os allerede i dag og få en snak om dit boligsalg/køb.

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.