Menu

home Skagen

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Skagen

home Skagen er beliggende i byens hyggelige gågade. Vores forretning er indrettet i lyse og venlige lokaler – her har vi altid tid til at tage en boligsnak med dig.

Vi har gennem årene oparbejdet et godt netværk i byen. Vores ejendomsmæglere har et fantastisk godt lokalkendskab, hvilket gør, at vi har fingeren på pulsen i forhold til det lokale boligmarked. På bagrund af vores lokale markedskendskab kan vi lave realistiske vurderinger af alle typer boliger.

Hos home Skagen har vi altid mange interessante boliger til salg, som du med fordel kan se på denne side. Vi tilbyder bl.a. sommerhuse, villaer, rækkehuse, ejerlejligheder og andelsboliger i Skagen by, Gammel Skagen, Ålbæk, Jerup, Skiveren og Bankerne.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af en erfaren ejendomsmægler, der er særligt uddannet i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Skagen-området.

Ønsker du et effektivt boligsalg? Så kan du naturligvis sætte din bolig til salg hos en af vores kompetente ejendomsmæglere. Ring til os i dag eller kom forbi vores home forretning på Sct. Laurentiivej og lad os sammen tilrettelægge dit boligsalg.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.