home Brønderslev billede
 • Algade 42
 • 9700 Brønderslev
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Ejby-Aarup v/ Arne Blomstrøm

Velkommen hos home Brønderslev | Vi er også ejendomsmægler i Løkken

VI GØR OS FORTJENT TIL DIN TILLID:

Den bedste bolighandel bygger på tillid. Tillid til, at din mægler kender markedet, kender området og kender dine behov. Vi gør derfor alt menneskeligt muligt for at leve op til din tillid og sikre dig et smidigt og effektivt forløb gennem hele salgsprocessen.

VI ER ENGAGEREDE:

Tillid handler i høj grad om engagement, og vi brænder for det, vi laver og gør selvfølgelig lidt ekstra for at få handlen til at lykkes. Hos os i home Brønderslev vil du opleve en engageret, kompetent, ordentlig og personlig tilgang til din bolighandel med medarbejdere, der er på hjemmebane i Brønderslev, Løkken og omegn.
Vi sælger, som navnet jo siger, boliger i Brønderslev og opland - herunder Løkken. Vores mæglere er specialister i alle faser af en bolighandel, og vi tilbyder salg af såvel fritidshuse som helårsboliger.

Fra vores kontor i Brønderslev – Vendsyssels hjerte - er der kun 15 minutters kørsel til Vesterhavet og Løkken-området, som vi kender rigtigt godt. Området står vores hjerter nær, et sted hvor vi er kommet hele vores liv – og stadig gør. Tiltrukket af det samme som mange sommerhusejere der - den dejlige natur og den skønne sommerstemning.

Vi er en del af et stort netværk – til din fordel

Vi en del af home, der er landets mest kendte ejendomsmæglerkæde med 178 butikker. Vi har dermed adgang til et stort landsdækkende netværk af købere, et velafprøvet kædekoncept med Danmarks nok bedste markedsføring og en række stordriftsfordele, der kommer dig til gode som kunde hos os.
Vi præsenterer din bolig i bedst tænkelig stil med billeder og videoer af professionelle fotografer, gode beskrivelser af erfarne tekstforfattere og i et overskueligt indbydende design på bl.a. website, i annoncer og i salgsopstillinger.

Vi lægger vægt på den personlige kontakt og kommunikation med dig. Derfor møder du hos os en mægler, der sætter sig ind i din livssituation for at forstå dine ønsker, drømme og forventninger til boligsalget.
Alle handler er forskellige og med en personlig, empatisk og engageret indsats er det nemmere at komme i mål med salget. Forvent høj faglighed og personlig service!

Det får du hos home Brønderslev

Personlig service i hele salgsprocessen
Engagement og faglig stolthed
Faste statusmøder
Åbent Hus-arrangementer
Synlig og markant markedsføring på forskellige platforme
Effektiv sagsbehandling
Tryghed i bolighandlen

Kontakt os i dag

Vi står klar til at være behjælpelig med dit boligsalg.

Kom godt hjem!

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 36 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Købt og solgt gennem home Brønderslev

  "Vi besluttede i efteråret at sælge vores ejendom. Vi fik 3 forskellige mæglere til at komme med et oplæg for salget, og vi var ikke i tvivl om, at mægleren fra home Brønderslev skulle sælge vores ejendom. Der var god kemi mellem os og mægler fra starten af. Mægleren viste meget forståelse for vores situation om salg af vores ejendom og vores liv i hverdagen. Der var en del fremvisninger - alle aftalt med os hvor mægleren tog hensyn til vores familie og vores hverdag. Der var flere bud på ejendommen, og vi følte aldrig et pres om at sige ja eller nej til budene. Vi følte, at det her bestemmer vi selv, og hvis vi spurgte mægleren til råds fik vi gode input. De gange vi var i butikken hos home Brønderslev, blev vi altid mødt af venligt og hjælpsomt personale. De vidste, hvem vi var, og hvilken ejendom vores henvendelse drejede sig om - det gjorde os trygge - vi var ikke bare en sag. Ejendommen blev solgt i løbet af et par måneder, og vi er meget tilfredse med mægleren fra home Brønderslev. Samtidig med ovennævnte salg var vi ude og se på flere ejendomme i området. Vi fandt et hus som tilfældigvis var til salg hos home Brønderslev. Vi fik fremvist boligen flere gange. Mægleren var hjælpsom og vejledende og understøttede vores ideer om at tilpasse ejendommen til vores behov - vi følte også her tryghed i handlen. Vi oplevede et fint samspil mellem vores advokat, pengeinstitut og home Brønderslev. Det gjorde vores køb af ejendommen meget lettere. Vi kan på det varmeste anbefale Home Brønderslev - hvad enten det drejer sig om køb eller salg af ejendom".

 • Skifte til home førte til hurtigt salg

  "home Brønderslev solgte vores hus på 3 måneder. Hvor imod vi tidligere har haft til salg ved ikke mindre end to andre mæglere i byen. 1 år og 2 måneder det ene sted og 1 år og 4 måneder det andet sted uden held og med kun halvt så mange fremvisninger, på den samme tid ved home. home Brønderslev har gjort et fantastisk arbejde. De er til at komme i kontakt med, når man har brug for dem. De tænke/markedsfører bare på en anden måde, end andre gør, så det lynhurtigt ender i et salg - tak".

 • Der blev sat en underskrift efter bare 27 dage

  "Topprofessionelt team, som overgik alle forventninger ved salget af min bolig. Med en moderne, ungdommelig og engageret indstilling til tingene, blev der sat en underskrift efter bare 27 dage! home Brønderslev kan MEGET varmt anbefales!".

 • Super ungt og professionelt team, der har hjertet med

  "Super ungt og professionelt team, der har hjertet med, når de skal sælge bolig. Man kan mærke, de brænder for at sælge din bolig. Vi kan varmt anbefale, at man tager kontakt til home, hvis man vi have en super service".

 • 5 stjerner herfra

  "Professionel håndtering og meget hurtig ekspedition! Vores hus nåede ikke engang at komme på nettet. De bedste anbefalinger! 5 stjerner herfra".

 • 1000 tak til home Brønderslev

  "1000 tak til home Brønderslev for Deres store hjælp og gode arbejde. Efter flere ”mægler-forsøg” kontaktede vi home og det fortryder vi, at vi ikke gjorde fra start. 1000 tak".

 • Efter 7 dage var huset solgt

  "Jeg vil give home Brønderslev de varmeste anbefalinger! Vi skiftede mægler, og inden huset var landet på nettet, var der gang i fremvisninger, og vi oplevede hurtigt rigtig stor interesse. Efter 7 dage var huset solgt, og flere var endda interesserede, hvorfor vi også landende en fin handel. Derfor vil jeg på det varmeste anbefale home Brønderslev. Fem stjerner herfra".

 • Super forløb hos home Brønderslev

  "Det har fra dag 1 altid været muligt at komme i kontakt med medarbejderne i home, og de har altid været behjælpelig med at guide os igennem hele processen omkring salget af vores hus. Mæglerne hvilede i sig selv, hvilket gjorde os trygge igennem hele forløbet. Vi giver de varmeste anbefalinger til home Brønderslev, såfremt man ønsker at sælge sin bolig".

 • 100% tilfreds med hele salgsforløbet

  ”Har lige solgt min bolig hos home Brønderslev, og er 100% tilfreds med hele salgsforløbet. Jeg har haft et godt samarbejde med home. Jeg har fået rigtig god opfølgning på fremvisningerne og den aktivitet, der har været på netop vores bolig. Jeg kan klart anbefale home Brønderslev til andre, som gerne vil sælge deres bolig. ”

 • Der har været super service

  "Tak til home Brønderslev for salget af vores hus på Haraldsgade 19. Vi har fra dag 1 følt os rigtig godt behandlet af home. Der har været super service med god dialog og meget aktivitet gennem hele perioden huset har været til salg. ”

 • God kontakt fra dag 1

  Vi har købt vores første hus gennem Home i Brønderslev. Da vi er første gangs købere, var vi meget på udebane, men Pernille har været super god til at tage imod og svare på et hav af spørgsmål. Det har også været et kæmpe plus at vi kun har haft kontakt med hende fra dag 1. Alt i alt har vi været rigtig glade for jer - vi vil klart anbefale jer til andre!

 • Solgt på 10 dage

  "Skal huset sælges hurtig så kontakt home Brønderslev. Vores hus blev fremvist inden det var blevet sat rigtig til salg. På 10 dage var det solgt. Stor tak til jer Pernille og Poul".

 • Fuld tilfredshed!

  "Vi er godt tilfredse med behandlingen i forbindelse med salg af vores hus. Vi har følt at Pernille fra home i Brønderslev har taget god hånd om salget på en professionel måde. Vi kan varmt anbefale home til andre".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller