home Brønderslev

Luk åbningstider

Velkommen hos home Brønderslev

Enhver god ejendomshandel bygger på tillid. Tillid til, at din mægler kender markedet, kender området og kender dine behov. Vi gør derfor alt menneskeligt muligt for at leve op til din tillid og sikre dig et smidigt og effektivt forløb gennem hele salgsprocessen.

Tillid handler i høj grad om engagement, og vi brænder for det vi laver og gør gerne lidt ekstra for at få handlen til at lykkedes. Hos home Brønderslev vil du opleve en engageret, kompetent, ordentlig og personlig tilgang til din ejendomshandel med medarbejdere der er på hjemmebane i Brønderslev og omegn.

En del af et stort netværk

Som navnet fortæller er vi en del af home-kæden. Vi har dermed adgang til et landsdækkende netværk af købere, et velafprøvet kædekoncept med Danmarks nok bedste markedsføring og en række stordriftsfordele, der kommer hver enkelt kunde til gode.

Samarbejdet med home-kæden betyder et højt niveau på alle parametre. Din bolig bliver præsenteret i bedst tænkelige stil med billeder og videoer af professionelle fotografer, gode beskrivelser af erfarne tekstforfattere og i et overskueligt design på bl.a. website, i annoncer og i salgsopstillinger.

Vi lægger vægt på den personlige kontakt og kommunikation med dig som sælger. Derfor møder du en mægler, der sætter sig ind i din livssituation for at forstå dine ønsker, drømme og forventninger til boligsalget.

Alle handler er forskellige og med en personlig, empatisk og enageret indsats er det nemmere at komme i mål med salget. Forvent høj faglighed og personlig service!

Det får du hos home Brønderselv:

Høj servicekvalitet i hele salgsprocessen

Faste statusmøder

Åbent Hus-arrangementer

Synlig og markant markedsføring på forskellige platforme

Effektiv sagsbehandling

Tryghed i bolighandlen

Kontakt os i dag

Vi står klar til at være behjælpelig med dit boligsalg.

 

 

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Super forløb hos home Brønderslev

  "Det har fra dag 1 altid været muligt at komme i kontakt med medarbejderne i home, og de har altid været behjælpelig med at guide os igennem hele processen omkring salget af vores hus. Mæglerne hvilede i sig selv, hvilket gjorde os trygge igennem hele forløbet. Vi giver de varmeste anbefalinger til home Brønderslev, såfremt man ønsker at sælge sin bolig".

 • 100% tilfreds med hele salgsforløbet

  ”Har lige solgt min bolig hos home Brønderslev, og er 100% tilfreds med hele salgsforløbet. Jeg har haft et godt samarbejde med home. Jeg har fået rigtig god opfølgning på fremvisningerne og den aktivitet, der har været på netop vores bolig. Jeg kan klart anbefale home Brønderslev til andre, som gerne vil sælge deres bolig. ”

 • Der har været super service

  "Tak til home Brønderslev for salget af vores hus på Haraldsgade 19. Vi har fra dag 1 følt os rigtig godt behandlet af home. Der har været super service med god dialog og meget aktivitet gennem hele perioden huset har været til salg. ”

 • God kontakt fra dag 1

  Vi har købt vores første hus gennem Home i Brønderslev. Da vi er første gangs købere, var vi meget på udebane, men Pernille har været super god til at tage imod og svare på et hav af spørgsmål. Det har også været et kæmpe plus at vi kun har haft kontakt med hende fra dag 1. Alt i alt har vi været rigtig glade for jer - vi vil klart anbefale jer til andre!

 • Solgt på 10 dage

  Skal huset sælges hurtig så kontakt home Brønderslev. Vores hus blev fremvist inden det var blevet sat rigtig til salg. På 10 dage var det solgt. Stor tak til jer Pernille og Poul.

 • Fuld tilfredshed!

  Vi er godt tilfredse med behandlingen i forbindelse med salg af vores hus. Vi har følt at Pernille fra home i Brønderslev har taget god hånd om salget på en professionel måde. Vi kan varmt anbefale home til andre.

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo