Menu

home Brønderslev

Luk åbningstider

Velkommen hos home Brønderslev

Vores ejendomsmæglere i Brønderslev arbejder hver dag hårdt på at give dig den bedste service.

Vi er et team bestående af fem ejendomsmæglere i Brønderslev. Vores mæglere er veluddannede og har mange års erfaring, som garanterer dig kvalitet og tryghed undervejs i din bolighandel. 

Med butikker i Brønderslev, Hjørring, Sindal og Hirtshals dækker vi størstedelen af Vendsyssel og med en stærk markedsposition, når vi ud til en større skare af købere, hvor vi kan udnytte de mange kundekontakter. Vi har med boligejere og boligkøbere på tværs at de fire forretninger.

Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig, samtidig med at du opnår fordelen af et stærkt kædesamarbejde, når din bolig skal markedsføres, og når du skal finde dit nye hjem.

Ring, mail eller kom ind i butikken og få en uforpligtende snak med din ejendomsmægler i Brønderslev, hvor vi sammen kan finde netop den bolig, der passer bedst til dine boligdrømme.

Uanset om du søger ny bolig eller overvejer at sælge din nuværende, er der hjælp at hente fra vores ejendomsmægler i home Brønderslev.

Vi vil være din foretrukne mægler, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik og hjælpe dig videre.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Super forløb hos home Brønderslev

  "Det har fra dag 1 altid været muligt at komme i kontakt med medarbejderne i home, og de har altid været behjælpelig med at guide os igennem hele processen omkring salget af vores hus. Mæglerne hvilede i sig selv, hvilket gjorde os trygge igennem hele forløbet. Vi giver de varmeste anbefalinger til home Brønderslev, såfremt man ønsker at sælge sin bolig".

 • 100% tilfreds med hele salgsforløbet

  ”Har lige solgt min bolig hos home Brønderslev, og er 100% tilfreds med hele salgsforløbet. Jeg har haft et godt samarbejde med home. Jeg har fået rigtig god opfølgning på fremvisningerne og den aktivitet, der har været på netop vores bolig. Jeg kan klart anbefale home Brønderslev til andre, som gerne vil sælge deres bolig. ”

 • Der har været super service

  "Tak til home Brønderslev for salget af vores hus på Haraldsgade 19. Vi har fra dag 1 følt os rigtig godt behandlet af home. Der har været super service med god dialog og meget aktivitet gennem hele perioden huset har været til salg. ”

 • God kontakt fra dag 1

  Vi har købt vores første hus gennem Home i Brønderslev. Da vi er første gangs købere, var vi meget på udebane, men Pernille har været super god til at tage imod og svare på et hav af spørgsmål. Det har også været et kæmpe plus at vi kun har haft kontakt med hende fra dag 1. Alt i alt har vi været rigtig glade for jer - vi vil klart anbefale jer til andre!

 • Solgt på 10 dage

  Skal huset sælges hurtig så kontakt home Brønderslev. Vores hus blev fremvist inden det var blevet sat rigtig til salg. På 10 dage var det solgt. Stor tak til jer Pernille og Poul.

 • Fuld tilfredshed!

  Vi er godt tilfredse med behandlingen i forbindelse med salg af vores hus. Vi har følt at Pernille fra home i Brønderslev har taget god hånd om salget på en professionel måde. Vi kan varmt anbefale home til andre.

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

 1. Eller