home Brønderslev

Luk åbningstider

Velkommen hos home Brønderslev | Vi er også ejendomsmægler i Løkken

VI GØR OS FORTJENT TIL DIN TILLID:

Den bedste bolighandel bygger på tillid. Tillid til, at din mægler kender markedet, kender området og kender dine behov. Vi gør derfor alt menneskeligt muligt for at leve op til din tillid og sikre dig et smidigt og effektivt forløb gennem hele salgsprocessen.

VI ER ENGAGEREDE:

Tillid handler i høj grad om engagement, og vi brænder for det, vi laver og gør selvfølgelig lidt ekstra for at få handlen til at lykkes. Hos os i home Brønderslev vil du opleve en engageret, kompetent, ordentlig og personlig tilgang til din bolighandel med medarbejdere, der er på hjemmebane i Brønderslev, Løkken og omegn.
Vi sælger, som navnet jo siger, boliger i Brønderslev og opland - herunder Løkken. Vores mæglere er specialister i alle faser af en bolighandel, og vi tilbyder salg af såvel fritidshuse som helårsboliger.

Fra vores kontor i Brønderslev – Vendsyssels hjerte - er der kun 15 minutters kørsel til Vesterhavet og Løkken-området, som vi kender rigtigt godt. Området står vores hjerter nær, et sted hvor vi er kommet hele vores liv – og stadig gør. Tiltrukket af det samme som mange sommerhusejere der - den dejlige natur og den skønne sommerstemning.

Vi er en del af et stort netværk – til din fordel

Vi en del af home, der er landets mest kendte ejendomsmæglerkæde med 178 butikker. Vi har dermed adgang til et stort landsdækkende netværk af købere, et velafprøvet kædekoncept med Danmarks nok bedste markedsføring og en række stordriftsfordele, der kommer dig til gode som kunde hos os.
Vi præsenterer din bolig i bedst tænkelig stil med billeder og videoer af professionelle fotografer, gode beskrivelser af erfarne tekstforfattere og i et overskueligt indbydende design på bl.a. website, i annoncer og i salgsopstillinger.

Vi lægger vægt på den personlige kontakt og kommunikation med dig. Derfor møder du hos os en mægler, der sætter sig ind i din livssituation for at forstå dine ønsker, drømme og forventninger til boligsalget.
Alle handler er forskellige og med en personlig, empatisk og engageret indsats er det nemmere at komme i mål med salget. Forvent høj faglighed og personlig service!

Det får du hos home Brønderslev

Personlig service i hele salgsprocessen
Engagement og faglig stolthed
Faste statusmøder
Åbent Hus-arrangementer
Synlig og markant markedsføring på forskellige platforme
Effektiv sagsbehandling
Tryghed i bolighandlen

Kontakt os i dag

Vi står klar til at være behjælpelig med dit boligsalg.

Kom godt hjem!

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Aalborg Vejgaard v/ Barrett, Munch, Straarup & Hjortlund

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 51 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Super forløb hos home Brønderslev

  "Det har fra dag 1 altid været muligt at komme i kontakt med medarbejderne i home, og de har altid været behjælpelig med at guide os igennem hele processen omkring salget af vores hus. Mæglerne hvilede i sig selv, hvilket gjorde os trygge igennem hele forløbet. Vi giver de varmeste anbefalinger til home Brønderslev, såfremt man ønsker at sælge sin bolig".

 • 100% tilfreds med hele salgsforløbet

  ”Har lige solgt min bolig hos home Brønderslev, og er 100% tilfreds med hele salgsforløbet. Jeg har haft et godt samarbejde med home. Jeg har fået rigtig god opfølgning på fremvisningerne og den aktivitet, der har været på netop vores bolig. Jeg kan klart anbefale home Brønderslev til andre, som gerne vil sælge deres bolig. ”

 • Der har været super service

  "Tak til home Brønderslev for salget af vores hus på Haraldsgade 19. Vi har fra dag 1 følt os rigtig godt behandlet af home. Der har været super service med god dialog og meget aktivitet gennem hele perioden huset har været til salg. ”

 • God kontakt fra dag 1

  Vi har købt vores første hus gennem Home i Brønderslev. Da vi er første gangs købere, var vi meget på udebane, men Pernille har været super god til at tage imod og svare på et hav af spørgsmål. Det har også været et kæmpe plus at vi kun har haft kontakt med hende fra dag 1. Alt i alt har vi været rigtig glade for jer - vi vil klart anbefale jer til andre!

 • Solgt på 10 dage

  Skal huset sælges hurtig så kontakt home Brønderslev. Vores hus blev fremvist inden det var blevet sat rigtig til salg. På 10 dage var det solgt. Stor tak til jer Pernille og Poul.

 • Fuld tilfredshed!

  Vi er godt tilfredse med behandlingen i forbindelse med salg af vores hus. Vi har følt at Pernille fra home i Brønderslev har taget god hånd om salget på en professionel måde. Vi kan varmt anbefale home til andre.

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller