home Varde billede
 • Nordre Boulevard 118
 • 6800 Varde
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Esbjerg v/ Marianne Christensen

Velkommen hos home Varde

home Varde er en af byens førende ejendomsmæglerforretninger og kan bryste sig af at have byens korteste liggetider på boliger.

Vores forretning er en del af home-kæden, og vi har, på den baggrund, et stærkt køberkartotek. Herigennem finder mange boligkøbere drømmeboligen.

I forretningen er vi tre ejendomsmæglere, der alle har et indgående lokalkendskab. Vi sætter en ære i, at vores kunder altid oplever god service og rådgivning, når de henvender sig til os. I vores daglige mæglerarbejde vægter vi derfor tillid, et højt fagligligt niveau og tæt dialog med vores kunder højt.

Som ejendomsmæglerforretning har vi et stort netværk i de omkringliggende byer. Ligeledes har vi et godt samarbejde med home-forretningerne i Bramming og Ribe.

Gennem en bred markedsføring i vores boligavis og via markedsføring på Facebook når vi ud til vores købere lokalt, regionalt og nationalt. Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, som er særligt uddannede i at rådgive købere. 

Leder du efter et nyt hjem? Så find boliger til salg i Varde, syd og nord, Møllekvarteret, Sletten, Bjerget, Sydslunden, Sygehuskvarteret og Alslev m.fl. på home.dk eller i forretningen på Nordre Boulevard 118 i Varde. Vores ejendomsmægler viser dig gerne boliger, der matcher dine behov og ønsker.

Ved salg af liebhaverejendomme har vi ligeledes et stort netværk til købere af disse ejendomme. Her gør vi særligt brug af home´s lokale/regionale og nationale kendskab. Uanset hvilken type bolig du ønsker at købe/sælge, løfter vi opgaven - ingen opgaver er for store eller for små for os.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 43 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Købsaftale underskrevet

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Man er ikke blot et nummer i rækken

  "Vi skiftede fra anden mægler til home Varde. Og det er det bedste, vi har gjort! Michael og Simon fik solgt vores hus på 5 måneder, hvilket vi er super taknemmelige for. Vi har næsten haft ugentligt kontakt med en af dem og hvis vi ønskede noget blev det igangsat med det samme. Vi føler at de har gjort en kæmpe indsats for at få solgt vores hus og de har været meget fleksibile ift. at kunne ringe til dem, fremvisninger mm. Vi har følt os trygge og updateret hele vejen igennem forløbet. Og vi vil til enhver tid anbefale Home Varde til alle andre - det er to gæve gutter som arbejder for lokalsamfundet og for et tæt godt samarbejde - man er ikke blot et nummer i rækken (som andre steder). Af hjertet TAK Simon og Michael".

 • Huset blev solgt på under 2 mdr.

  "Vi satte vores dejlige hus igennem mange år, som vi nu følte var blevet for stort for os, til salg hos home Varde. Vi undersøgte markedet grundigt først, og tog ikke bare den mægler, som sagde den højeste pris. Vi valgte home, som overbeviste os om, at vores sag ville få en god og særlig opmærksomhed. Vi lagde stor vægt på, at den pris, der blev meldt ud, også var den pris, som huset rent faktisk også kunne sælges til. Ud fra de konkrete tiltag, som Michael og Simon berettede om, de kunne foretage hos home, blev vi overbevist. Dette valg er vi kun glade for, da huset rent faktisk blev solgt under 2 mdr. Fra første kontakt har vi kun følt en helt igennem professionel og vedkommende sagsbehandling, og ikke blot, at vi var endnu et nummer i rækken. De 2 friske fyre - dog uden at være smart i en fart - gennemførte hele sagen med en meget seriøs tilgang til vores fulde tilfredshed og gav os løbende en god orientering om sagens forløb. Både hvad der var aktuelt her og nu, og hvad der skulle ske fremover. Dette havde stor betydning for os, at vi hele tiden var ajour med forløbet, og de levede de fint op til. Vi har allerede helt konkret anbefalet home Varde til nogle af vore bekendte, der går i salgstanker, og home Varde vil klart være vores førstevalg, når vi på et senere tidspunkt i livet kommer til at sælge hus igen".

 • God og åben dialog hele vejen igennem

  "Vi har nu solgt vores hus igennem home, Varde. Vi valgte home, fordi vi virkelig følte, at Simon og Michael var åbne og ærlige samt kunne se de gode ting i netop vores hus, og at det ikke bare var en standardvare som skulle på hylden, og så måtte man bare vente på, at der måske kom en køber... forbi. Der har været og god og åben dialog hele vejen igennem samt hurtige tilbagemeldinger. Vi kan kun anbefale andre at sælge igennem home. Som en extra rose har vi oplevet Simon til 2 fremvisninger, og vi må sige, at han er meget forberedt og tillidsvækkende på fremvisningerne."

 • Solgte huset i løbet af 1 dag

  "Der skal ikke herske tvivl om, at såfremt vi skulle få brug for en ejendomsmægler en anden gang, ja så vil vi helt klart vælge Simon Steffensen og home. Han er meget professionel i sit arbejde, arbejder hurtigt og seriøst med handlerne, og sidst men ikke mindst, har han et meget smittende humør. Han var altid tilgængelig og havde altid svar på de mange spørgsmål fra vores side. Det var jo helt fantastisk at han i løbet af blot 1 dag solgte vores hus på Skrænten 2 i Oksbøl - godt gået. For god ordens skyld bør det nævnes, at vi også har købt et hus via Simon og home, hvor vi ligeledes oplevede samme professionelle udførelse af opgaven".

 • Velforberedt mægler

  "Da vi tog beslutningen om at sælge vores hus, skulle vi bestemme os for en mægler og det var ingen hemmelighed, at vi undersøgte markedet og forhørte os flere steder. Valget faldet på home Varde. Vores første prioritet var, at finde en mægler som rent personlig virkede engageret i vores situation med huset, og det føler vi lykkedes ganske godt. Det har gjort stort indtryk på os, at begge mæglere mødte op, da huset skulle vurderes. Ligeledes var præsentationen vi fik efter vurderingen meget velforberedt, så allerede der var beslutningen taget, om hvem der skulle sælge vores hus. Selve forløbet omkring fremvisninger af huset har været upåklageligt. Der har været god information både før og efter hver fremvisning. Alt virker meget professionelt og vel planlagt. Dette har været vores første hussalg og her har home været gode til at guide os igennem, da der pludselig blev budt af flere par samtidig på huset. I denne stressende periode var vi begge ofte i tvivl om, hvordan vi skulle forholde os og agere. Her mødte vi stor professionalisme fra mægleren, og vi var ikke et sekund i tvivl om, at de ligesom os - ønskede at opnå en salgspris tæt på udbudsprisen - og ikke bare ønskede at få plantet et "solgt skilt" hurtigst muligt. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at hvis vi igen kommer på salgstanker vil valget falde på home Varde. Ligeledes vil vi klart anbefale home Varde til andre der spørger os til råds omkring valg af ejendomsmægler. Tusind tak for et godt samarbejde".

 • Realistisk pris førte til hurtigt salg

  "Vi har haft en rigtig god oplevelse med home Varde lige fra det første uvildige møde og det efterfølgende møde om aftale af salget af vore hus , hvor en realistisk pris blev fastsat. Salgsmaterialet både i avisen og på home.dk, samt fremvisning af vores hus har været meget professionelt. Vi har hele tiden været vidende om udgifter i forbindelse med salget, der har ikke været overraskelser. Vores hus blev hurtigt solgt- derfor er vi også helt sikre på, at home Varde havde fastsat den rigtige pris - derfor kan vi kun give home Varde vores bedste anbefaling. At vores hus blev hurtigt solgt har også betydet ,at vi kunne sige ja til den lejlighed, vi gerne vil have, som var ledig på det tidspunkt , vi havde afsluttet salget af vores hus".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller