home Broager billede
 • Storegade 7
 • 6310 Broager
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra Servicecenter Syddanmark v/ home Servicecenter Syddanmark A/S

Velkommen hos home Broager

Vi er et team bestående af erfarne ejendomsmæglere i Broager med et stort lokalkendskab og en god lokal forankring. Vi har veluddannede og erfarne mæglere, som står klar til at hjælpe dig med køb & salg af bolig i Broager.

Vi vægter en god markedsføring og stræber efter, at den er helt i top. Vi markedsfører os bl.a. via home.dk, Boligvideo, home Online Markedsføring og gennem annonceringer i de lokale aviser og på alle de relevante online medier. På den måde bliver din bolig set af mange potentielle købere, og det fremmer dermed dit boligsalg.

Hvis du mangler rådgivning i forbindelse med boligkøb, står vores ejendomsmæglere i Broager klar til at hjælpe dig med køberrådgivning. Vi har et samarbejde med en af de andre home forretninger, der tilbyder køberrådgivning. Køberrådgivere i home er erfarne ejendomsmæglere, der har en særlig uddannelse i at rådgive købere.

Derudover har home et super velfungerende køberkartotek, som du med fordel kan tilmelde dig online. På den måde får du løbende mails med boliger, som matcher dine boligønsker.

Hvad enten du går i købs- eller salgstanker, så kan vores ejendomsmæglere rådgive dig. Kontakt en ejendomsmægler i Broager på mail, telefon eller besøg os i butikken til en uforpligtende snak. Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre med dine boligønsker.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 24 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Solgt på knap 2 måneder

  “Vi havde en drøm om at sælge vores hus i Broager for at flytte tæt på bymidten i Sønderborg. Hvis drømmen skulle blive til virkelighed, skulle vi gerne have en god pris, så vi kunne få et pænt beløb i overskud, som vi ville kunne bruge til udbetaling/forbedring af et nyt hus. Vi kontaktede HOME i Broager, og lige fra starten fik vi et godt indtryk af Henning Brock. Han virkede professionel og stillede nogle gode spørgsmål. Henning skulle hjem og regne på den skønnede salgspris. Nogle dage senere kom vi ind på kontoret, hvor Henning præsenterede os for de data, som han havde indsamlet og den vurderede salgspris. Nu var drømmen om et hus i Sønderborg bestemt en mulighed. Knap 2 måneder senere kunne vi underskrive købsaftalen. Vores hus blev solgt relativt hurtigt, og tæt på den vurderede salgspris. Vi har haft en rigtig god og positiv oplevelse med HOME. Hvis vi en gang igen skal sælge hus, ville vi ikke tøve med at vælge HOME. Nu håber vi, at HOME via deres køberkartotek kan finde det rigtige hus til os i Sønderborg. “

 • Købte og solgte gemmen home

  ”Da jeg valgte at sætte mit hus til salg, valgte jeg Home, da det faktisk også er dem jeg købte huset af i sin tid. Jeg fik en super snak med dem og de var hurtigt med på det skulle være et hurtigt salg inden vinter. Det må jeg sige de tog til sig. Jeg har følt mig rigtig godt behandlet og de har været gode til at informere om hele processen og salget af huset. Så alt i alt har jeg været rigtig godt tilfreds med dem.”

 • Solgt 2 huse gennem home Broager

  "Nu har jeg fået hus nr. 2 solgt igennem home Broager. Begge gange har det været med fælles forståelse for, hvordan salget skulle foregå. Salget er foregået stille og roligt, hvis man kan sige det, efter huset er solgt inden for en uge. Jeg har kun positive tilbagemeldinger om home Broager ved begge handler".

 • Fuld fokus og opmærksomhed

  "Det har været en ekstrem positiv oplevelse at købe hus via home med Henning Brock som mægler. Han fangede øjeblikkeligt, at jeg var klar til at købe, og jeg havde en oplevelse af at få fuld fokus og opmærksomhed fra første fremvisning til jeg stod med nøglen i hånden. Jeres servicecenter har svaret hurtigt og effektivt på mine spørgsmål og klaret alt papirarbejdet - dejligt. Jeg anbefaler jer gerne".

 • Solgt efter bare 2 måneder

  "Vi valgte at sætte vores elskede hus til salg ved home. Da huset skulle ses og vurderes, var Henning den der gjorde det bedst. Henning var meget hjertelig og professionel, da vi gik rundt i huset. Han spurgte om vigtige ting og noterede det på sin iPad med det samme. Han kom med en skarp pris med det samme - noget mindre end vi selv havde regnet med! Men efter en god snak med Henning, samt lidt snak frem og tilbage hjemme, kunne vi godt se, at prisen nok var rigtig sat, hvis vi ønskede et hurtigt salg. Efterfølgende har vi haft Jens som ansvarlig mægler for vores hussalg. Jens har været super god og vi har været helt trygge ved ham. Vi har haft en god dialog med Jens, og han har efter fremvisninger meldt tilbage med det samme. Rigtig dejligt at få en tilbagemelding straks efter evt. køber har været og se ens hus. Man er jo noget spændt på, hvad der er blevet sagt. Jens har været meget aktiv i selve sluthandlen og gjort, at vi kom til enighed med køberen. Vi har nu fået solgt vores hus efter bare 2 måneder og skal selv ud at finde nyt hus i Gråsten. Vi ville meget gerne handle det nye hus ved home, da vi kender dem. Desværre har home ikke så mange huse i Gråsten endnu. Vi håber de får flere huse til salg i dette område, så der er noget at vælge imellem".

 • Vi har fået den nødvendige information

  "Vi har købt hus i Gråsten gennem HOME Broager. Under hele processen har vi følt os rigtigt godt behandlet, og vi har fået den nødvendige information, så købet af vores kommende hus kunne realiseres".

 • Rigtig god kommunikation og information

  "Eftersom vi var førstegangskøbere, så valgte vi at se noget forskelligt. Vi var så heldige at se to huse i Broager, som dog ikke var noget for os. Efter et par dages betænkningstid, blev vi ringet op af Jens, som fik oplysninger til køberkartoteket og efterfølgende fortalte os om det hus, vi nu har købt. Vi besluttede os for at se det, og begge gange, både med Henning og Jens, følte vi os godt informeret, og der har været en rigtig god kommunikation og information. Vi synes, de har lyttet til os som købere og fundet en god løsning for alle parter. Vi har følt os utroligt trygge ved at købe hus hos home".

 • En god proces fra start til slut

  ”Da vi i et stykke tid havde kigget på boliger i og omkring Sønderborg besluttede vi at tage kontakt til home i Broager for at se på et par udvalgte ejendomme. Efter de første par fremvisninger havde home en god ide om, hvad vi søgte, og de fandt så den helt perfekte villa til os, som matchede vores ønsker og forventninger. Alt i alt en god proces fra start til slut.”

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller