Menu

home Aabenraa

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Aabenraa

home Aabenraa er en ejendomsmægler med mange års erfaring inden for salg af boliger i lokalområdet. Indehaverne, Jesper Lützen og Karsten Klingenberg, er begge født, opvokset og bosat i området. Forretningen består af et energisk og engageret team, som forstår at møde deres kunder i "øjenhøjde", og som brænder for den gode handel og sætter en ære i at levere et godt mæglerarbejde for både købere og sælgere.

Det store lokalkendskab og den kærlighed de to indehavere har til området kan sammenlignes med en tilskuer til en fodboldkamp: Den tolvte mand på banen. Man kan ganske enkelt ikke sælge en bolig uden at kende området, og det gør de!

Hos home Aabenraa bliver din bolig mere synlig, fordi vi sikrer en stærk og individuel markedsføring, som ses såvel lokalt som nationalt. Vi leverer en ærlig og relevant sparring til sælger, og dette er med til at optimere salget. Vi har bl.a. 52 salgsfif, som kan gøre en forskel i forbindelse med dit salg.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Vi har mange attraktive villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger samt andre boligtyper til salg i Aabenraa, Bylderup-Bov, Felsted, Hellevad, Kruså, Løjt Kirkeby, Padborg og Rødekro m.fl. Disse boliger kan du med fordel se her på siden, og du kan naturligvis samtidig sætte din egen bolig til salg hos en af vores dygtige mæglere. Kontakt din ejendomsmægler i Aabenraa allerede i dag og få en uforpligtende snak.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • home Aabenraa......De kan bare det der!

  "Nogen gange er der ikke langt fra tanke til handling… og da først beslutningen var taget, gik det stærkt. Et af home´s fokusord er TILLID, og det lever de fuldt ud op til. Allerede ved det første uforpligtende møde følte jeg mig i gode trygge hænder. Karsten var meget professionel og realistisk i sin vurdering samtidig med, at han også var lydhør overfor mine tanker og forventninger. Da mit hus kom på nettet, gik der KUN 8 dage, så var der en underskrevet købskontrakt… endda til udbudsprisen. Det vidner om at home Aabenraa... De kan bare dét der! Jeg har haft besøg af både Karsten, Jesper og Kristian i forbindelse med fremvisningerne og de har alle 3 udvist stort engagement og været hurtige til at give konstruktive tilbagemeldinger. Hos home Aabenraa møder man også Mette og Lena, 2 dygtige og imødekommende piger, der altid har tid til at svare på spørgsmål… og intet er for dumt at spørge om. Mit bekendtskab med home Aabenraa blev meget kort og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefaling. Et valg, I ikke kommer til at fortryde".

  Birgitte Barsøe

 • Skal du sælge, så er det home Aabenraa

  "Karsten og Jesper er topmæglere og meget behagelige med respekt for deres opgaver. Mette på kontoret er super assistent! home teamet er professionelle/dygtige/behagelige med begge ben på jorden - altid klar til spørgsmål/gode råd og med stort lokalt kendskab. Det var et rigtig valg at tage home som mægler, som vi varmt kan anbefale. Skal du sælge så er det home Aabenraa".

  Birgit & Finn Petersen

 • Huset blev solgt hurtigt

  "Vi har været utrolig glade for den måde, Jesper har været på. Vi var trygge fra første dag, og har fået en god behandling. Huset blev solgt ret hurtigt og vi kan kun anbefale home Aabenraa".

  Kaj & Ulla Gaaddiksen

 • God oplevelse fra start til slut

  "Jeg har for nyligt solgt min bolig på Egeparken 98 gennem home Aabenraa. Det har været en god oplevelse fra start til slut, og home har været rigtig gode til at holde mig løbende orienteret i salgsprocessen, der gennem en god mæglerindsats resulterede i et salg til prisen. Jeg vil derfor til enhver tid anbefale at sælge gennem home Aabenraa".

  Rudi Nielsen

 • Fantastisk service og vejledning

  "Vi har oplevet en fantastisk service og vejledning hos home Aabenraa. Det er aldrig let, at skulle sælge ens hjemsted igennem 20 år, men med beslutningen taget, har det været en fornøjelse med et positivt salgsforløb. home fik vores gård til at fremstå på bedste vis i salgsmaterialet. Der var blevet gjort et stort arbejde ud af billedepræsentationen, hvor home fik gården til at fremstå så smuk. Billederne er idag et dejligt minde fra gården. Ved fremvisninger og åbent hus, oplevede vi også en super vejledning samt konstruktiv rådgivning, der indeholdte kreative ideer til salgsfremstød. Efterfølgende da gården var solgt blev papirarbejdet ligeledes behandlet med høj kvalitet. Vi kan varmt anbefale home Aabenraa til salg af ejendom".

  Else & Erik Lydiksen

 • Vi kan varmt anbefale home Aabenraa

  "De har hele tiden sørget for vi har været informeret omkring salgs processen, og de har vejledt os godt ved de afsluttende forhandlinger med køber.home Aabenraa har fra første møde været professionelle og imødekommende, og de har været meget realistiske i forhold til pris og salgstid. home Aabenraa solgte vores hus på bare 53 dage og det kan vi ikke takke dem nok for. Hvis din bolig skal sælges - Så skal home Aabenraa vælges".

  Mette Holst & Lasse Stolberg Gloy

 • Kort sagt en professionel behandling

  "Jeg takker for en yderst god behandling vedr. salg af mit hus, meget seriøst og en god behandling samt hurtigt solgt - Kort sagt en professionel behandling".

  Steen de Pauli

 • Ærlige og professionelle mæglere

  "Da vi skulle vælge mægler, var vi ikke i tvivl om, at det skulle være home i Aabenraa. De havde fremvist nogle boliger for os og var ærlige og professionelle hele vejen igennem. Det samme oplevede vi ved salg af min andelsbolig, som de solgte på under 1 måned! Vi har fået den bedste service vi kunne drømme om ved Karsten. Han var ærlig hele vejen igennem forløbet, om hvad vi kunne forvente af leveringstid i forhold til salgspris mm., hvilket resulterede i at boligen blev solgt hurtigere end vi havde turdet håbe på. De varmeste anbefalinger herfra - home Aabenraa gør virkelig en indsats for at sælge din bolig!".

  Pernille & Allan

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.