home Lystrup - Hjortshøj billede
  • Bystævnet 4A
  • 8520 Lystrup
Luk åbningstider

Velkommen hos home Lystrup - Hjortshøj

Hos home Lystrup-Hjortshøj har vi sloganet ”menneske før mægler”. Vi ved med andre ord, hvor stor en beslutning det er at sælge og købe bolig. Derfor har vi altid kunden i højsædet og gør en dyd ud af at give en førsteklassesoplevelse, hvad enten der er tale om salg eller køb af bolig.

Med en butikschef, der har boet i Lystrup i 19 år, kender vi området særdeles godt. Flere og flere søger bolig i områder, som de ikke er bekendte med. Netop her er det indgående kendskab en stor fordel, da nøgleordet for boligkøb er tryghed – både ift. mægleren, men i lige så høj grad til området.

Vi sørger for konstant at være i udvikling og bruger derfor mange ressourcer på løbende efteruddannelse af vores medarbejdere. Bolig og ”salg” er vores helt store lidenskab – derfor får du hos home Lystrup-Hjortshøj ikke bare en mægler, der kommer og låser døren op for kunderne. Du får i stedet en topengageret mægler, der sætter en ære i at behovsafdække kunderne, så sandsynligheden for et salg bliver så stor som mulig.

Én af home Lystrup-Hjortshøjs helt store fordele er, at butikken er en del af 4 butikker med samme indehaver – heriblandt home Aarhus Nord, home Egå-Risskov og home Hammel. På tværs sælger vi alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger og lejligheder og sælger ca. 1 bolig om dagen*. Dette betyder, at vi er i dialog med rigtig mange købestærke kunder hver eneste dag og kan hjælpe købere med at udvide deres geografiske horisont, hvilket også er en stor fordel for dig som sælger. Dette er ligeledes årsagen til, at vi også har stor succes med salg af boliger i Hornslet, Mørke og Ryomgaard.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Her sørger vi for at guide dig trygt og sikkert igennem bolighandlen og kan også hjælpe med prisforhandling af boligen.

Hos os har vi en fastansat fotograf tilknyttet, hvilket giver os en uvurderlig fleksibilitet og nogle helt unikke muligheder, som er medvirkende til et godt og hurtigt salg af din bolig.

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring dine muligheder på tlf. 86 22 22 00 og lad os sammen realisere dine drømme.

*Boligsiden.dk, find mægler, sammenlægning af home Aarhus Nord, home Egå-Risskov, home Lystrup og home hammel. Tal fra 7/7-2021

 

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 11 boliger

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller