home Tilst - Sabro billede
 • Tilst Skolevej 38
 • 8381 Tilst
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra [shop] v/ [owner]

Velkommen hos home Tilst - Sabro, din lokale ejendomsmægler

Det gode lokalkendskab er en vigtig forudsætning for, at din bolighandel kommer godt og sikkert i hus. Gennem vores indgående og mangeårige kendskab til lokalområdet, har vi fingeren på pulsen på boligmarkedet i Tilst og Sabro. Vi kan på den baggrund fastsætte en ambitiøs og realistisk pris på din bolig, og dermed bringe dig vellykket igennem din bolighandel.

Vi kender de mange kvaliteter ved hvert et kvarter i området, som f.eks. Skjoldhøjparken, Blomsterkvarteret, den gamle bydel omkring Tilst Kirke, den nyere bydel omkring Østerløkken mv., ”bær”-vejene i Sabro, den nyere udstykning ved Rønnevangen osv. Hos home sælger vi alt fra villaer, lejligheder og rækkehuse til ideelle anparter og andelsboliger. Ligeledes har vi stor erfaring i salg af områdets landejendomme og nedlagte landbrug.

home - branchens stærkeste brand

Vi har fokus på, at din bolig bliver synlig for flest mulige købere, og derfor markedsfører vi boligen, der hvor kunderne er, dvs. på internettet, i lokalområdet, i foreningslivet og naturligvis i vores forretninger. Vi bruger de sociale medier i vores markedsføring, herunder bl.a. Facebook og Instagram, således at vores boliger når ud til flest mulig interesserede købere.

Hos home tilbyder vi 100 % ”SOLGT eller GRATIS”, et unikt og landsdækkende KøberKartotek, en bred vifte af de bedste markedsføringsmuligheder samt meget mere!

Få en tryg bolighandel

Din tryghed er essentiel for home, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge bolig gennem os. Derfor vægter vi den ærlige og personlige dialog med vores kunder højt, og ligeledes vil du opleve et højt og professionelt serviceniveau blandt vores kompetente medarbejdere.

Det er vigtigt at finde den rette ejendomsmægler, når du sætter din bolig til salg eller skal finde et nyt hjem. Vores ejendomsmægler sætter fokus på netop dine behov og ønsker og gør en stor indsats for, at du får en vellykket bolighandel.

Kom forbi vores forretning på Tilst Skolevej 38 i Tilst eller ring til os på: 8615 2700. Vi er tilgængelige alle ugens dage, og vores dygtige samt uddannede ejendomsmæglere står klar til at tage en uforpligtende snak med dig, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge.

 

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 26 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Købsaftale underskrevet

Købsaftale underskrevet

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • De varmeste anbefalinger herfra!

  "Jeg kan med glæde anbefale home Tilst - Sabro for deres kompetente vejledning igennem hele salgsforløbet. Jeg er blevet holdt løbende informeret og blevet vejledt under hele forløbet. De varmeste anbefalinger herfra".

 • Solgt til prisen på kun 14 dage

  "Tusinde tak til home Tilst - Sabro, som har solgt vores hus til prisen på kun 14 dage. Vi er blevet holdt super godt informeret hele vejen igennem salgsforløbet, hvor de har været hjælpsomme og enormt venlig. De varmeste anbefalinger herfra!"

 • TAK for et rigtig godt samarbejde

  “Tusinde tak til home for et rigtig godt samarbejde ved vores huskøb. Vi er super glade for vores nye hjem".

 • Tusinde tak for det gode samarbejde

  "Kære home, vi vil i høj grad takke jer for jeres kompetente vejledning igennem vores boligkøb. Tusinde tak for det gode samarbejde. Vi er super glade for huset og haven".

 • Positivt overrasket over forløbet

  "Når man køber hus for første gang, er det svært at vide, hvad man skal forvente, men vi blev positivt overraskede over forløbet. På intet tidspunkt var der kolde fødder, hvilket skyldes, at home har været både betryggende og professionel i deres behandling af os. Vi har været meget positivt overraskede over Theis' effektivitet."

 • Solgt på 27 dage til bud over pris

  "Jeg har fået en yderst professionel vurdering af Bettina, som fuldstændig har forudsagt hvordan handlen ville forløbe. Solgt meget hurtigt og med bud over pris. I Bettinas ferie har Theis varetaget selve salget, og det har været håndteret til UG. Da det første hold købere alligevel ikke kunne godkendes af pengeinstituttet, var Theis lynhurtig til at tage kontakt til næste hold, og handlen er blevet afsluttet på rekordtid. Jeg har kun ros til begge mæglere."

 • Skifte til home førte til salg

  Lili kom ind i butikken med champagne og kransekage, for at fejre, at vi havde solgt hendes villa på Stenkelbjergvej 51, som vi overtog fra en anden lokal mægler. Hun var yderst tilfreds med hendes skifte til home.

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller