home Tilst

Luk åbningstider

Velkommen hos home Tilst

Hos home i Tilst går vi den ekstra mil for at du kan komme godt og trygt igennem din bolighandel. 

Det er vigtigt at finde den rette ejendomsmægler, når du sætter din bolig til salg, eller at du skal finde et nyt hjem. Vi har mange års erfaring inden for alle aspekter af en bolighandel. Vi lytter til dine behov og ønsker, og vi gør vores til, at du bliver fuldt ud tilfreds med din bolighandel.

Vores ejendomsmæglere kender hver en krog af byen fra Skjoldhøjparken til den gamle bydel omkring Tilst Kirke. Hos home i Tilst sælger vi alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger, lejligheder til landejendomme.

home Tilst er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Vi har i alt 13 home-forretninger og 90 kolleger, der arbejder tæt sammen om din bolighandel i home Aarhus Østjylland v. ansvarlig indehaver, Annette Rønne.

Sammen med dig lægger vi en plan for, hvordan dit boligsalg skal foregå. En personlig og god dialog er vigtig, derfor vægter vi dialogen med vores kunder højt således, at du føler tryg hele vejen igennem bolighandlen.

Vi bestræber os altid på et hurtigt boligsalg ved at øge synligheden af din bolig gennem målrettet markedsføring online og ved brug af de trykte medier således, at du hurtigt kan komme videre.

I home Aarhus Østjylland har vi eget Servicecenter. Det er din garanti for, at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt og at din sag altid er i trygge hænder.

Vi er tilgængelige for vores kunder alle ugens dage. Kom forbi vores boligforretning på Tilst Skolevej 38 og få en snak med vores ejendomsmægler, eller ring til os på: 8615 2700.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Positivt overrasket over forløbet

    "Når man køber hus for første gang, er det svært at vide, hvad man skal forvente, men vi blev positivt overraskede over forløbet. På intet tidspunkt var der kolde fødder, hvilket skyldes, at home har været både betryggende og professionel i deres behandling af os. Vi har været meget positivt overraskede over Theis' effektivitet."

  • Solgt på 27 dage til bud over pris

    "Jeg har fået en yderst professionel vurdering af Bettina, som fuldstændig har forudsagt hvordan handlen ville forløbe. Solgt meget hurtigt og med bud over pris. I Bettinas ferie har Theis varetaget selve salget, og det har været håndteret til UG. Da det første hold købere alligevel ikke kunne godkendes af pengeinstituttet, var Theis lynhurtig til at tage kontakt til næste hold, og handlen er blevet afsluttet på rekordtid. Jeg har kun ros til begge mæglere."

  • Skifte til home førte til salg

    Lili kom ind i butikken med champagne og kransekage, for at fejre, at vi havde solgt hendes villa på Stenkelbjergvej 51, som vi overtog fra en anden lokal mægler. Hun var yderst tilfreds med hendes skifte til home.

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo