home Aarhus Nord

Luk åbningstider

Velkommen hos home Aarhus Nord

Går du med tanker om at købe eller sælge bolig i det nordlige Aarhus, hvad end det er villa, rækkehus, ejerlejlighed, andelsbolig eller projektbolig, er home Aarhus Nord dit sikre valg. Vi kan garantere et dynamisk og top-motiveret team af erfarne ejendomsmæglere, som selv bor i nærområdet. Derfor kender vi også til fortræffelighederne ved områder som:
Trøjborg
Christiansbjerg
Katrinebjerg
Polarkvarteret
Riisvangen
Stjernepladsen
Skejby
Gl. Skejby

Endvidere dækker vi postnumrene op til Aarhus Nord, idet vi oplever enorm stor værdi for dig som boligsælger i vores store bynære kundekartotek. Vi oplever ofte ønsket om mere plads til den lille familie, hvorfor de søger skridtet uden for byen – og her giver netop vores opsætning rigtig god mening. Derfor dækker vi ligeledes byer som;
Hinnerup
Hadsten
Søften
Trige

Alle byer er i rivende udvikling med nyudstykninger, opførelse af huse, større indbyggertal osv. Udover vores mange års erfaring i salg i netop disse byer, er vi ligeledes personligt repræsenteret i byens daglige liv.

Hos home gør vores ejendomsmæglere det, vi er bedst til - sælger din bolig. Vi ved, hvad der rører sig på boligmarkedet – og vil helst være et skridt foran. Hver gang. Hver dag.

home Aarhus Nord er en del af et stærkt netværk i Østjylland der arbejder sammen om at give dig en professionel og tryg bolighandel. Vi vil gerne, at du får en kundeoplevelse ud over det sædvanlige – og er så tilfreds, at du vælger at anbefale os til dine venner.

Med et stærkt netværk i ryggen og mange kontakter i byen, har vi allerede kontakt til flere købeklare købere, der blot venter på, at den helt rigtige bolig kommer til salg. Måske din?

Kontakt os i forretningen på Tordenskjoldsgade 19, eller find os på Facebook. Book tid til byens skarpeste salgsvurdering - det er gratis - og lad os realisere dine boligdrømme.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller