Menu

home Aarhus Nord

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Aarhus Nord

Hos home Aarhus Nord på Trøjborg bliver du mødt af veluddannede og topprofessionelle ejendomsmæglere med et højt erfaringsniveau, som alle har et indgående kendskab til Århus Nord, og som kender fordelen ved at bo på f.eks. Trøjborg, Risvangen, Hinnerup eller Søften.

Vi sælger alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger, lejligheder til liebhaverejendomme. Ingen opgaver er for store eller små for os. Uanset opgavens størrelse, står vores ejendomsmægler klar til at løfte opgaven.

home i Aarhus Nord er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Vi har i alt 15 home-forretninger og 100 kolleger, som arbejder tæt sammen om din bolighandel i home Aarhus Østjylland v. ansvarlig indehaver, Annette Rønne.

Dette kædesamarbejde får du som kunde fordel af, når du sætter din bolig til salg hos home. Vi markedsfører din bolig effektivt og målrettet, dvs. præcis der, hvor mulige købere befinder sig. Markedsføringen foregår online, herunder på Facebook, på home.dk og naturligvis i de trykte medier og i vores boligforretninger. På den måde, når vi ud til køberne lokalt og regionalt.

Din kundeoplevelse er vigtig for os, derfor sørger vi for, at du føler dig tryg under hele processen, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge. Vi er ærlige og reelle over for vores kunder og fastsætter derfor altid en realistisk pris på din bolig. Vi sørger for en åben og personlig dialog med dig sådan, at du får god indsigt i salgsprocessen. Vi sørger kort fortalt for, at du føler dig i trygge hænder.

I home Aarhus Østjylland har vi eget Servicecenter. Det er din garanti for, at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt og at din sag altid er i trygge hænder. Desuden har vi dygtige medarbejdere med juridiske kompetencer, og ligeledes har vi ejendomsmæglere med helt specifik viden inden for ejendomsmæglerbranchen, som kan tilbyde dig kyndig køberrådgivning.

Går du i salgstanker? Så kontakt vores ejendomsmægler og få et professionelt og helt uforpligtende bud på, hvad din bolig er værd.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Et godt salg

  "Vi fik vurderet vores villa af 2 stk. mæglere, og valgte home, da de var meste omhyggelige og realistiske i prisfastsættelsen. Vi ser nu med glæde tilbage på "et godt salg". Vi siger tak til Pernille Lyngsø og hele teamet i home Århus Nord".

  Mette & Bo

 • God oplevelse at købe gennem home Århus Nord

  "Vi har gennem en periode været på "jagt" efter en ny bolig. Vi har nu købt et dejligt hus af Pernille Lyngsø fra home Århus Nord/Hinnerup. Det har bestemt været en god oplevelse. Vi og børnene glæder os meget til at flytte ind".

  Susanne Blume Kristensen & Bo Vullum

 • Stor ros til home

  "Jeg har så absolut været godt tilfreds med Pernille Lyngsø og kollegaerne fra home Århus Nord/Hinnerup. Jeg er rigtig glad for, at salget gik hurtigt. Stor ros til home, og tak for hjælpen".

  Keld Harry Jensen

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.