home Ebeltoft - Syddjurs billede
 • Strandvejen 25C
 • 8400 Ebeltoft
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning v/ Morten Elmgaard & Carsten Andersen

Velkommen til home Ebeltoft – Syddjurs. Din lokale ejendomsmægler på Djursland

Hos home Ebeltoft - Syddjurs hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. Det har vores ejendomsmæglere efterhånden gjort i mange år. Vi er stolte af at kunne sige, at vi i forretningen samlet set kan tilbyde dig mere end 50 års erfaring som ejendomsmæglere på Djursland.

Få et forspring i din bolighandel i hele Syddjurs

Her i forretningen er vi lokale mæglere i Ebeltoft, men betragter hele Syddjurs som vores hjemmebane, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge hus i eksempelvis Knebel, Rønde, Mørke, Thorsager, Ryomgård, Mols, Helgenæs eller Ebeltoft.

Vi sælger alle boligtyper

Vi sælger:

- villaer

- rækkehuse

- lejligheder

- byhuse

- andelsboliger

- byggegrunde og

- fritidsboliger

Har du en landejendom, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores ejendomsmæglere med speciale i salg af boliger i hele Syddjurs.

Hos os får din ejendom en helt unik eksponering i måske Danmarks bedste udstillingsvindue. Vi har til huse i én af Østjyllands bedst beliggende mægler-forretninger. Centralt beliggende ejendomsmægler i Ebeltoft.

Få den bedste kundeoplevelse

Du kan forvente mere end det sædvanlige hos home Ebeltoft – Syddjurs, da vi altid bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse i forbindelse med køb og salg af hus. Din tilfredshed er altafgørende for os. Samtidig tilbyder vi home Køberrådgivning – kompetent rådgivning, når du skal købe hus.

Vi kan endvidere tilbyde dig national og prisvindende online markedsføring. Vores fantastiske netværk, faglige stolthed og ihærdighed er med til at gøre home til dit helt rigtige valg af mægler i Ebeltoft.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 54 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Tak for et fremragende samarbejde

  “Vi har nu med glæde, endnu engang haft et fantastisk samarbejde med home. 4 ejendomme/sommerhuse på 5 år og alle gange er det foregået på samme måde. Et energisk team af homes forskellige mæglere der adskillige gange har fremvist vores skønne bolig, bakket op af et meget kompetent bagland, der altid med ro og smil har holdt trådene stramme igennem hele salgsperioden. Tusinde tak for et fremragende samarbejde, som vi virkelig påskønner.”

 • Tak for virkelig god behandling

  "Vi er utroligt glade for, at vi valgte home Syddjurs til at sælge vores bolig. Alle, vi har haft kontakt med hos home, har været særdeles professionelle, dygtige og hjælpsomme. Der er blevet fulgt hurtigt op på alt, og vi er blevet godt orienteret gennem hele forløbet. Salget er i det hele taget gået hurtigere og nemmere, end vi nogensinde havde drømt om. Tak for virkelig god behandling".

 • Sommerhuset solgt på knap 1 måned

  "D. 6. januar kører Rigmor og jeg til Rønde for at aflevere en nøgle hos tre ejendomsmæglere, idet Rigmor har et ønske om at få solgt hendes sommerhus, inden græsset begynder at gro. Rigmor har bygget huset i 1974, så det var en stor beslutning. Allerede d. 7. januar kl. 11.53 har vi en pris og salgsomkostninger fra home Ebeltoft – Rønde -Syddjurs. Rigmor siger straks, dem tager vi, de er da mere end hurtige. Sådan fortsatte forløbet uden problemer og d. 1. februar skrev Rigmor under på købsaften, og d. 23. februar skrev Rigmor under på skødet. De nye købere har brugsretten fra 1. marts, og Rigmor skal ikke bekymre sig om, hvor meget græsset gror. Alt i alt et forløb hos home som vi varmt kan anbefale til andre".

 • Super forløb!, Lækkert hus og god info

  "Super forløb! Lækkert hus og god info. Meget hurtige svar hele vejen igennem fra start til slut. Langt højere serviceniveau end jeg har oplevet hos andre mæglere. Kan hun anbefale home Ebeltoft".

 • Vi har været i professionelle og trygge hænder

  "Hussalg gennem home Ebeltoft, har været en god og fin oplevelse, hvor alle informationer løbende er blevet sendt til os og vi har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om, at vi har været i professionelle og trygge hænder. En særlig tak til dig Rie".

 • Det har bare været den dejligste proces

  "Vi kunne jo ikke have drømt om et hurtigere salg, og jeg har simpelthen sendt så mange gode tanker afsted til det skønne team bag home her i Syddjurs. For jeg ved, det er lykkedes kun på grund af dem. At Steffen, Nikolaj og teamet bag kunne få det hele til at falde så hurtigt på plads, og samtidig guide os i alle de spørgsmål vi stod med, det har givet mig følelsen af tryghed. Det er bare været den dejligste proces og den er jo slet ikke slut endnu. Vi har det godt.”

 • Der har været styr på alle detaljerne

  "Vi har har været meget glade for jeres gode og professionelle tilgang til salget. Især synes vi, I har været gode til at have styr på alle detaljerne mht. at indhente relevante oplysninger og dokumenter hos det offentlige. I har skabt det overblik, vi tidligere har savnet. I har ledsaget os hele vejen gennem processen og har været meget tydelige mht. hvem, der tog sig af hvad, og det har været nemt at komme i kontakt med den rigtige person, hvis vi har haft spørgsmål. Tak for det".

 • Der blev hele tiden fulgt op på tingene

  "Efter at salget af vores sommerhus er faldet på plads, vil vi godt rose jer for den måde, I har håndteret det på. Vi valgte jer bl.a. ud fra en personlig anbefaling om at have styr på tingene. Det er bestemt også det vi har oplevet. Lige fra den første vurdering af sommerhuset, over de mange papirer og til forløbet af den sidste intense forhandling med køber. Gennem hele forløbet har I sikret en god og tæt dialog, hvor I hele tiden har fulgt op på tingene, både over for os og over for de mulige købere. I det afsluttende tætte forhandlingsforløb med køber følte vi os hele vejen igennem trygge ved den måde, I varetog vores interesser. Vi er ikke et øjeblik i tvivl om, at det er jeres fortjeneste, at det lykkedes at sælge huset midt i en corona tid, til en fornuftig pris".

 • Det har været som en guidet tur på en luksusrejse

  "Vi havde i længere tid talt om at sælge vores sommerhus, men tanken om alt det administrative, papirer, regler, tilstandsrapporter og hvilken ejendomsmægler skal det være, fyldte så meget, at vi ikke rigtigt kom videre. Endelig tog vi os sammen og kontaktede en mægler, men der var ikke rigtigt god kemi, så vi trak os igen, og tænkte, hvad nu. Som et sidste forsøg kontaktede vi Morten Skovholm home i Rønde/Ebeltoft – og dagen efter var sommerhuset solgt! Det passer selvfølgelig ikke, så hurtigt går det ikke, men det er den følelse vi har. Der var kemi fra første sekund og endnu vigtigere, der var professionel tryghed, vi var i sikre hænder. Hele oplevelsen fra første kontakt til endeligt salg, har været som en guidet tur på en luksusrejse, hvor vi ikke skulle gøre andet end at nye oplevelsen. Jeg kan kun anbefale Morten Skovholm home i Rønde/Ebeltoft!".

 • Udførte et stort og flot stykke arbejde

  "Udførte et stort og flot stykke arbejde for at vi kunne få solgt huset. Kan kun anbefale de 2 unge friske mæglere samt deres personale - sådan!"

 • home sørger for, at I kommer sikkert i mål

  "Vi kan på det varmeste anbefale home i Ebeltoft og Rønde. Ikke noget slinger i valsen der. Venlige og åbne medarbejdere. Altid parate til at svare på spørgsmål. Kreative og omstillingsparate i forhold til salgsstrategier. Hurtige tilbagemeldinger efter fremvisninger. Og det samme gælder efter salget af boligen. Sådan kunne jeg blive ved... Vil I ha´ jeres hus solgt, ka´ I roligt gå til home. Så sørger de for, at I kommer sikkert i mål".

 • Meget tilfredse

  "Fritidshuset er solgt. Vi har været meget tilfredse med de søde og kompetente folk, der har solgt vores sommerhus. Vi vil gerne sige en særlig tak til Christel".

 • Jeg følte mig i trygge hænder

  "Efter et år hos anden ejendomsmægler, valgte jeg at skifte mægler. Straks oplevede jeg en super energi og interesse i min bolig. Jeg følte mig i trygge hænder og en klar interesse i netop mit salg. Tak for det Morten fra home".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller