home Højbjerg billede
 • Rosenvangs Alle 174
 • 8270 Højbjerg
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Ejby-Aarup v/ Arne Blomstrøm

Velkommen hos home Højbjerg - din ejendomsmægler i det lokale

Lad din lokale ejendomsmægler fra home Højbjerg stå for dit boligsalg. Vi bor selv i området og har mange års erfaring med salg af boliger.

Vi kender kvaliteterne ved områder som Stjernekvarteret, Kragelundskvarteret, Skåde og i Sydbyen. Vi sælger alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger, grunde, projekter og lejligheder. Ønsker du at sælge en liebhaverejendom? Så overlad trygt opgaven til vores ejendomsmægler.

En del af et stærkt netværk- din tryghed

home Højbjerg er en del af en landsdækkende mæglerkæde med butikker spredt udover hele Danmark. Dette kædesamarbejde kommer vores kunder til gode, da vi får markedsført vores mange boliger bredt og lokalt, dvs. der hvor kunderne er. Ligeledes bevirker vores netværk, samarbejdet med Danske Bank og vores opdaterede køberkartotek en markant bedre mulighed for at finde en køber, som matcher netop din bolig.

Top professionel salg eller køb af bolig

Hos home har vi et dygtigt Servicecenter til at klare hele efter-salget for os. Det er din garanti for at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenu sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.
Vi gør alt for, at vores kunder er tilfredse, derfor yder vores ejendomsmæglere en ekstra indsats for, at din bolig bliver solgt til den bedste pris og så hurtigt som muligt.

Derudover tager vi en løbende dialog med dig omkring boligsalget, så du føler dig i trygge hænder under hele bolighandlen.
Du er altid velkommen til at komme forbi vores forretning på Rosenvangs Allé 174 og få en uforpligtende snak med os eller til at ringe til os på telefon: 86277170.

Husk, at du kan bestille en gratis salgsvurdering, hvis du går i salgstanker. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med dit salg af bolig.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 60 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Et professionalt og dygtigt team

  "Tak for en utrolig behagelig oplevelse, i forbindelse med salget af vores villa. Et professionelt og dygtigt team, der får de varmeste anbefalinger her fra".

 • Det var trygt at overlade salget til dem

  ”Vi har oplevet meget seriøse og engagerede ejendomsmæglere fra home Højbjerg i forbindelse med salget af vores hus. De havde godt kendskab til området og det, vort hus kunne tilbyde en køber. Det var derfor trygt at overlade salget til dem, og derfor kan vi varmt anbefale Jesper Grøne og home Højbjerg”

 • Effektivt mæglerarbejde

  "Vi så huset lørdag og igen søndag. Mandag aftalte vi købsvilkår, og tirsdag underskrev vi købsaftalen! Vi fornemmede den store interesse for huset, og måtte derfor handle hurtigt. En stor tak til home for et effektivt og solidt mæglerarbejde".

 • Jeg kan anbefale home

  "Jeg har købt Miltonsvej 23, og home har i denne forbindelse været til rådighed for mig i alle handlens faser.Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger til home Højbjerg".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller