home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand billede
 • Silkeborgvej 253
 • 8230 Åbyhøj
Luk åbningstider

Velkommen hos home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand, din lokale ejendomsmægler

Det gode lokalkendskab er en vigtig forudsætning for, at din bolighandel kommer godt og sikkert i hus. Hos home i Åbyhøj har vi været fast etableret siden år 1990, hvor vores forretning i sin tid åbnede. Gennem vores indgående og mangeårige kendskab til lokalområdet, har vi fingeren på pulsen på boligmarkedet i Åbyhøj, Aarhus V og Brabrand. Vi kan på den baggrund fastsætte en ambitiøs og realistisk pris på din bolig, og dermed bringe dig vellykket igennem din bolighandel.

Vi kender de mange kvaliteter ved hvert et kvarter i området, som f.eks. Gl. Åby, Pipkvarteret, Høje Hasle, Kalenderkvarteret, Beringsminde, Brabrand Bakker, det nyere Helenelyst osv. Hos home sælger vi alt fra villaer, lejligheder og rækkehuse til ideelle anparter og andelsboliger. Ligeledes har vi stor erfaring i salg af områdets liebhaverejendomme, hvor vi historisk har forestået handler til nogle af de højeste salgspriser.

home - branchens stærkeste brand

Vi har fokus på, at din bolig bliver synlig for flest mulige købere, og derfor markedsfører vi boligen, der hvor kunderne er - dvs. på internettet, i lokalområdet, i foreningslivet og naturligvis i vores forretninger. Vi bruger de sociale medier i vores markedsføring, herunder bl.a. Facebook og Instagram, således at vores boliger når ud til flest mulig interesserede købere.

Hos home tilbyder vi 100 % ”SOLGT eller GRATIS”, et unikt og landsdækkende KøberKartotek, en bred vifte af de bedste markedsføringsmuligheder samt meget mere!

Få en tryg bolighandel

Din tryghed er essentiel for home, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge bolig gennem os. Derfor vægter vi den ærlige og personlige dialog med vores kunder højt, og ligeledes vil du opleve et højt og professionelt serviceniveau blandt vores kompetente medarbejdere.

Det er vigtigt at finde den rette ejendomsmægler, når du sætter din bolig til salg eller skal finde et nyt hjem. Vores ejendomsmægler sætter fokus på netop dine behov og ønsker, og gør en stor indsats for, at du får en vellykket bolighandel.

Kom forbi vores flotte forretning på Silkeborgvej 253 i Åbyhøj eller ring til os på: 8615 2700. Vi er tilgængelige alle ugens dage, og vores dygtige samt uddannede ejendomsmæglere står klar til at tage en uforpligtende snak med dig, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 100 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • TAK for et rigtig godt samarbejde

  “Tusinde tak til home for et rigtig godt samarbejde ved vores huskøb. Vi er super glade for vores nye hjem".

 • Solgt til prisen på kun 14 dage

  " Tusinde tak til home Tilst - Sabro, som har solgt vores hus til prisen på kun 14 dage. Vi er blevet holdt super godt informeret hele vejen igennem salgsforløbet, hvor de har været hjælpsomme og enormt venlige. De varmeste anbefalinger herfra! "

 • Tusinde tak for det gode samarbejde

  Kære home, vi vil i høj grad takke jer for jeres kompetente vejledning igennem vores boligkøb. Tusinde tak for det gode samarbejde. Vi er super glade for huset og haven".

 • Der blev lyttet til vores ønsker og behov

  "Sælger: Salget af vores hus og samarbejdet med home Åbyhøj - Århus V – Brabrand gik over alle vores forventninger. Vi følte os trygge og godt vejledt hele vejen igennem. Der blev lyttet til vores ønsker og behov i forhold til salget. Vi vil til enhver tid anbefale home til andre. - Køber: Jeg møder Theis fra home på en fremvisning af et hus, som desværre blev solgt til anden side hurtigt derefter. Han kontakter mig omkring en anden bolig, de netop har fået til salg, og som han tænker er interessant for mig. Han har helt ret, og jeg vælger at byde på boligen allerede ved første fremvisning, som er en fredag eftermiddag og allerede mandag bliver papirerne underskrevet af både sælger og mig. Jeg har oplevet en god dialog og kompetent rådgivning og service. Jeg er i det hele taget rigtig tilfreds med hele forløbet… og med mit nye hus".

 • Hurtigt salg med pris over udbudsdprisen

  "Vi var meget tilfredse med salget af Martsvej 12. Salget gik stærkt, og prisen var over udbudsprisen".

 • Det er helt sikkert en 10'er oplevelse herfra

  "En god anbefaling afsted til home, da vi i hele forløbet har været yderst tilfredse med servicen - både hvad angår rådgivning, forståelse for vores behov, tilgængelighed og ikke mindst, at I har været super skarpe og hurtige til at få alt arrangeret, så huset kunne komme på markedet hurtigt. Det er helt sikkert en 10'er oplevelse herfra! ”

 • Vi skulle have valgt home først

  "Tredje gang er lykkens gang. Vi måtte desværre gennem tre lokale mæglere, før vores bolig i Brabrand blev solgt. Vi har været meget glade og tilfredse med home Åbyhøj – Aarhus V – Brabrand professionelle håndtering af vores salg. Set i bakspejlet ville vi dog have ønsket, at vi havde valgt home først".

 • Tak home. Vi har fundet vores nye hjem!

  "Tak home! Vi har fundet vores nye hjem. home var meget professionel i forhandlingen. De afhjalp processen ved både at være rettidig med at svare på henvendelser og følge op på aftaler, og samtidig give os plads til at vi kunne træffe beslutningen i vores eget tempo. Vi kan anbefale at købe hos home Åbyhøj – Aarhus V - Brabrand."

 • Vi havde en rigtig god proces med home

  "Vi købte lige op til jul vores drømmehus, og på trods af korte deadlines og travlhed op til jul, havde vi en rigtig god proces. home tog sig god tid til at drøfte forskellige forhold med os, inden vi underskrev købsaftalen. Vi kan varmt anbefale home Åbyhøj - Aarhus V – Brabrand.”

 • home Åbyhøj får vores BEDSTE anbefalinger

  "Efter at have haft vores lejlighed til salg mere end et halvt år hos en anden mægler skiftede vi til home, valget faldt på dem udelukkende pga. den energi, der blev lagt for dagen, for at få vores lidt specielle lejlighed til salg, vi følte at vores lejlighed var den vigtigste ejendom at få i hele området. Jeg tænkte at såfremt man lægger lige så meget energi i at SÆLGE den som at FÅ DEN TIL SALG, så ville vi være godt hjulpet. Butikken levede helt op (og mere til) den tillid, på blot 14 dage gjorde Home hvad de andre ikke magtede på ¾ år. home Åbyhøj – Aarhus V - Brabrand får vores BEDSTE anbefalinger.”

 • Professionel rådgivning fra start til slut

  "home Åbyhøj - Aarhus V – Brabrand solgte min dejlige villa på Åbyvej 44 på under én måned og endda til prisen! Jeg har fået en professionel rådgivning fra start til slut. Været imponeret over det gode teamsamarbejde mæglere imellem. Stor ros til hele teamet i home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand, som jeg kun kan give min allerbedste anbefaling.”

 • home Åbyhøj har været utrolig vedholdende hele vejen igennem

  ”Vi har været meget tilfredse med home og hele håndteringen af sagen. Når vi har været frustrerede og tvivlende, så har home haft en gejst og en tro på, at det nok skulle lykkes. home har gennem hele processen været på vores side og var opsøgende og har virkelig brugt mange kræfter på vores boligsalg. home har været igennem hele homes køberkartotek og haft kontakt med andre home-forretninger efter mulige købere. home Åbyhøj – Aarhus V - Brabrand har været utrolig vedholdende hele vejen igennem – og det er medvirkende til, at vi vil anbefale home”

 • Vi var ikke bare endnu en kunde i rækken

  ”Alle i forretningen var engageret i at få vores bolig solgt. Vi var ikke bare endnu en kunde i rækken. Vi glæder os til at flytte i de nye omgivelser og er glade for, at home har gjort det muligt nu, hvor vores bolig er solgt. Hvis vi hører om andre, der skal sælge, vil vi helt klart anbefale home Åbyhøj – Aarhus V - Brabrand. De gør virkelig et godt stykke arbejde, er hele tiden forberedte og gode til at holde salget i gang, indtil køberen er fundet.”

 • Huset blev solgt på kun 14 dage - det er da hurtigt

  ”Jeg havde set et billede af home Åbyhøj – Aarhus V - Brabrand i en annonce i avisen, og de så da meget søde ud. Jeg valgte at skifte til home, så der kunne ske noget nyt med mit boligsalg. Jeg har været meget tilfreds med home. De har været seriøse og professionelle hele vejen igennem. home har overholdt alle aftaler, og har fulgt hurtigt op på alting. Der har været stor interesse og gode tilbagemeldinger på boligen, da det kom til salg hos home. Det blev solgt på kun 14 dage – og det er da hurtigt”.

 • Forløbet var præget af god feedback og dialog

  ''Vi er både glade og tilfredse for valget af home og deres måde at håndtere opgaven på. Vores hus blev solgt til den rigtige pris, og forløbet var præget af god feedback og dialog. Så hvis andre skal sælge deres hjem, vil vi helt klart opfordre dem til at kontakte home Åbyhøj - Aarhus V' - Brabrand".

 • God seriøs ejendomsmægler

  "Vi har over en længere periode været på boligmarkedet for at finde vores første ejerbolig. Bettina Handberg fra home Åbyhøj har vist os flere forskellige boliger. Der er blevet lyttet til vores behov/ønsker, og vi har hurtigt fået svar på vores mange spørgsmål. Det har været en utrolig god oplevelse, og vi kan varmt anbefale home i Åbyhøj."

 • Hurtig respons ved spørgsmål

  ”Jeg har i forbindelse med mit køb af en skøn lejlighed i Åbyhøj været en rigtig tilfreds kunde hos home Åbyhøj – Aarhus V. Undervejs i hele forløbet har jeg haft en god fornemmelse med købet; og ved spørgsmål har jeg altid fået hurtig respons. I Theis Westergaard havde jeg en mægler der var meget imødekommende og havde en god viden om lejligheden, ejerforeningen og lokalområdet. Alt i alt har jeg været utrolig positiv over hele min købsproces.”

 • Glade og tilfredse sælgere

  "Mange tak for hyggeligt samvær og godt udført arbejde. Tak fra 2 glade sælgere, der har solgt til den dejligste køber. Vi er så glade, og glæder os til at flytte."

 • Forventningsafstemningen var god

  "Under hele forløbet har jeg været meget tilfreds. Forventningsafstemningen var god. En ærlig, god og professionel dialog med mægler, samt et kompetent effektivt hold og netværk der medvirkende til, at jeg vil give mine varmeste anbefalinger til teamet i home".

 • Meget tilfredsstillende rådgivning

  "Hos home fandt vi vores nye hus og solgte kort tid efter vores nuværende hus ligeledes hos home. Vi har været meget tilfredse med den rådgivning vi har modtaget og kan give home Åbyhøj - Aarhus V vores bedste anbefaling."

 • Vi fandt vores drømmebolig hos home

  "Vi fandt vores drømmebolig hos home. De hjalp os hele vejen igennem købet med professionel og god rådgivning. Vi kan varmt anbefale home Åbyhøj."

 • Solgt på 2 dage til prisen

  "Jeg har netop solgt min bolig gennem home Åbyhøj - Aarhus V. Den blev solgt til prisen og på kun 2 dage. Jeg oplevede en meget professionel rådgivning og kan give min anbefaling til home Åbyhøj - Aarhus V."

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller