Menu

home Viby - Hasselager

Åbningstider

 • *Derefter efter aftale
Luk åbningstider

Velkommen hos home Viby-Hasselager

Hos home Viby/Hasselager bliver du mødt af veluddannede og servicemindede ejendomsmæglere, som sætter en stor ære i, at du oplever stor kundetilfredshed. Vi gør en målrettet indsats for, at din bolig bliver solgt til den helt rigtige køber og til den rigtige pris.

Sætter du din bolig til salg hos home, får du en topmotiveret ejendomsmægler med et solidt lokalkendskab, som dedikeret og professionelt tager sig af din bolighandel.

Vi har et indgående kendskab til områder som Kongsvang, Bakkekvarteret, Stavtrup og Sydbyen. Vi sælger villaer, rækkehuse, andelsboliger lejligheder og liebhaverejendomme. Vi kan kort fortalt hjælpe dig, uanset, om du ønsker at købe eller at sælge.

home i Viby er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Vi har i alt 15 home-forretninger og 100 kolleger, der arbejder tæt sammen om din bolighandel i home Århus Østjylland v. ansvarlig indehaver, Annette Rønne.

Gennem vores stærke netværk får vi markedsført dit hus, lejlighed, landejendom eller anden type bolig online, i vores forretninger, i aviserne og i foreningslivet. Vi sørger således for, at din bolig når ud til flest mulige køber gennem vores effektive markedsføring

I home Århus Østjylland har vi eget Service Center. Det er din garanti for at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt og at din sag altid er i trygge hænder.

Kig forbi forretningen på Viby Torv, og få en snak med vores ejendomsmægler om boligmarkedet. Du er også velkommen til at ringe til os på: 8611 4499. Vi glæder os til at få en snak med dig.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Bolig solgt på under tre uger

  "Vi har været yderst tilfredse med, at vi valgte Jesper til at sælge vores bolig. Han har været engageret og ydet en god service. Han fik solgt vores bolig på under tre uger."

  Ditte & Rune

 • Der var styr på alt fra start til slut

  ”Tusind tak for et super kompetent, og ikke mindst, hurtigt salg af min lejlighed i Grøfthøjparken. Fra start til slut, var der virkelig styr på salg og alt hvad det indebærer. Stor ros til hele teamet hos home Viby og i særdeleshed Jesper Lind Johansen.”

  Lasse Holm Frandsen

 • Godt og professionelt samarbejde

  “Vi takker for et rigtig godt og professionelt samarbejde! Der har været styr på processen fra start til slut, og det er gået rigtig stærkt med salget. Vi har sat pris på, at Jesper er så nede på jorden".

  Lærke & Justin

 • Solgt og købt på under en måned

  "Fantastisk… Michael hjalp mig med både at sælge og købe på under en måned. Altid fleksibel, lyttende og stor forståelse for, hvad jeg ønskede. Simpelthen min favoritmægler …"

  Chanette

 • Tusind tak for godt samarbejde

  "Tusind tak for et godt samarbejde, vi har været meget tilfredse med det hele. Det har været professionelt og vi har altid troet på, det nok skulle lykkedes. Vi glæder os til at starte et nyt liv".

  Gitte og Lars Christensen

 • "Double Up" på ekspertise og godt humør

  "Vi har haft den store fornøjelse at have både Michael og Jesper fra home Sydbyen koblet på salget af vores hus i Hasselager. Større ekspertise og bedre humør kan man dårligt ønske sig. Vi har altid fået lynhurtige svar på vores spørgsmål vedr. salget, og har derudover fået en fantastisk sparring vedr. købet af vores næste bolig. Der er rigtig mange ting, man skal forholde sig til, når man køber og sælger bolig, men vi har fået en helt enestående hjælp til at samle alle trådene, og det takker vi mange gange for".

  Lars og Lone Vissing

 • Vi valgte home, fordi de viste stor glæde og interesse for vores hus

  "Tusind tak for et trygt samarbejde og jeres positive tilgang angående salg af vores hus. Vi har været meget glade for en hurtig og effektiv salgsproces, med et salg på en måned og til udbudsprisen. Dette takket være Jesper Lind Johansen og Michael Tholstrup".

  Mette og Brian

 • En god julegave

  ”Jeg har været meget tilfreds med salget af min bolig. home holdte, hvad de lovede og solgte huset inden jul. Jeg fik en god behandling, og da Michael havde ferie solgte Jesper min bolig. Altid glade medarbejdere, på kontoret og i telefonen. Jeg er meget tilfreds og vil anbefale jer til andre. /Bjarne”.

  Bjarne

 • Solgt og købt via home

  "Vi har lige både solgt og købt bolig via home, og vi synes, vi har fået god og faglig vejledning og råd hos home Viby men også home Tranbjerg og home Højbjerg. Et rigtig godt forløb".

  Anne-Grethe og Preben

 • Løbende information gav den nødvendige tryghed

  "Hos home Viby blev jeg fra første møde mødt af et dynamisk og professional team. Jeg, som førstegangssælger, har fået en meget positiv oplevelse hele vejen igennem forløbet. Jeg blev informeret løbende - både om stort og småt, hvilket gav den nødvendige tryghed. Ejendomsmægler Jesper Lind Johansen, som "holdte mig i hånden" igennem salget, er en meget dygtig, professionel, venlig, hjælpsom og strategisk samarbejdspartner. Jeg er 100% tilfreds og vil derfor give mine varmeste anbefalinger til home Viby og personligt til Jesper Lind Johansen.”

  Alexandra Korobitsyna

 • Solgt på 1 uge

  Kirsten og Knud Henrik solgte deres skønne villa på blot en uge gennem Michael Tholstrup home, Viby J. De var så glade, at de havde lavet et slogan til home "Bo godt go home!". home siger TAK for et godt og humørfyldt samarbejde.

  Kirsten og Knud Henrik

 • Utroligt professionelt forløb

  Hele forløbet var utroligt professionelt, lige fra den måde I analyserede markedsprisen og satte prisen, til den feedback vi løbende har fået. Ligeledes var vi glade for sparingen under forhandlingerne med køberen. Vi er i alt utrolige glade for at vi valgt home/Jesper som mægler.

  Tue og Maria

 • Mægleren var der for mig

  "Jesper Lind er en tillidsvækkende, empatisk og lyttende ejendomsmægler. Han gjorde mig klart, at det var mig der bestemte farten, og han var der for mig. Det hele er gået meget hurtigt - kun 21 dage så var min ejerlejlighed solgt"

  Mona

 • Vi blev mødt med ekspertise, smil og en kvik bemærkning

  "Vi har været utrolig glade for at home Viby har været vores mægler ved salget af vores hus. Vi er hver gang, vi har henvendt os til dem, blevet mødt med ekspertise, smil og en kvik bemærkning. Vi har altid følt os godt behandlet".

  Inger Lise og Jens Casper

Praktisk information

Book gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder dig, der overvejer at sætte din bolig til salg hos home. Såfremt du ønsker din bolig vurderet til andet formål, f.eks. familieoverdragelse, belåning mv., skal vilkårene for vurderingsopgaven aftales direkte med den lokale home-mægler.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du opretter et køberkartotek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, når der er nye boliger til salg, som matcher dine ønsker.