home Viby - Hasselager

 • *Derefter efter aftale
Luk åbningstider

Velkommen hos home Viby-Hasselager

Hos home Viby - Hasselager bliver du mødt af veluddannede og servicemindede ejendomsmæglere, som sætter en stor ære i, at du oplever stor kundetilfredshed. Vi gør en målrettet indsats for, at din bolig bliver solgt til den helt rigtige køber og til den rigtige pris.

Sætter du din bolig til salg hos home, får du en topmotiveret ejendomsmægler med et solidt lokalkendskab, som dedikeret og professionelt tager sig af din bolighandel.

Indgående kendskab i det lokale

Vi har et indgående kendskab til områder som Kongsvang, Bakkekvarteret, Stavtrup og Sydbyen. Vi sælger villaer, projekter, grunde, rækkehuse, andelsboliger lejligheder og liebhaverejendomme. Vi kan kort fortalt hjælpe dig med det hele, uanset, om du ønsker at købe eller at sælge.

home Viby - Hasselager er en del af en landsdækkende mæglerkæde med butikker spredt udover hele Danmark. Dette kædesamarbejde kommer vores kunder til gode, da vi får markedsført vores mange boliger bredt og lokalt, dvs. der hvor kunderne er. Ligeledes bevirker vores netværk, samarbejdet med Danske Bank og vores opdaterede køberkartotek en markant bedre mulighed for at finde en køber, som matcher netop din bolig.

Topprofessionelt salg og køb af bolig

Hos home har vi et dygtigt Servicecenter til at klare hele efter-salget for os. Det er din garanti for at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenu sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.

Kig forbi forretningen på Viby Torv, og få en snak med vores ejendomsmægler om boligmarkedet. Du er også velkommen til at ringe til os på: 8611 4499. Vi glæder os til at få en snak med dig.

 

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Aarhus Nord v/ Andreas Bjerregaard

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 27 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Tak for et hurtigt salg

  ”Vi var særdeles tilfreds med et hurtig salg af vor villa, og især et hurtig svar fra hele personalet når vi har ringet og skulle have svar på noget.”

 • ARBEJDSOM OG STYR PÅ TINGENE

  “Min kone og jeg har lige haft home Viby til at sælge vores hus. Lige fra første gang vi var i dialog med vores ejendomsmægler, vidste vi, at det skulle være ham som skulle sælge vores hus. Vi har været behandlet godt, og det har været meget professionelt fra start til slut. Et kæmpe plus er derudover, at de ikke ligger på den lade side. Efter hver fremvisning bliver der givet en god overlevering af, hvem de potentielle købere var, og hvordan ejendomsmægleren vurderer situationen. Hvis der har været spørgsmål eller brug for anden dialog, er det ligegyldigt om det er morgen, middag, aften eller weekend, ejendomsmægleren har taget hånd om det. Som det forhåbentligt fremgår af anmeldelsen, har min kone og jeg været utrolig glade for at have haft home Viby på salget. De varmeste anbefalinger herfra".

 • Tak for et hurtigt salg

  "Tak for et hurtigt salg af mit hus og altid med et smilende og samarbejdsvilligt personale".

 • Jesper og home Viby får topkarakter

  ”’Vi blev hurtig enig om, at Jesper fra home Viby var den rette mand til at sælge min mormors ejendom, især grundet hans professionelle tilgang til opgaven. Han levede fuldt ud op til vores forventninger, idet han kunne præsentere to købere allerede inden for 3 uger. Jesper & home Viby får topkarakter fra os og vores varmeste anbefaling”.

 • Tak for god service

  ”Tak til Michael Tholstrup home Viby og Jesper Grøne Andersson home Højbjerg for et fantastisk arbejde for at sælge min lejlighed . Og tak for god service".

 • I får 10 ud af 10 mulige

  "En stor tak til home i Viby J i forbindelse med salg af vort hus. Det har været et meget frugtbart samarbejde, med alle mæglerne, der har besøgt os, og vi er yderst tilfredse med måden salget er foregået på. Desuden en tak for den ekspertise, der er fremvist, både mht. salget men også med køb af nyt hus. I får 10 ud af 10 mulige".

 • Smilende og altid professionelt arbejde

  "Smilende og altid professionelt arbejde fra alle i home - kun de bedste anbefalinger fra os."

 • Solgt på mindre end 1 uge

  ”Tak til home for salget af mit hus på mindre end 1 uge! Det er 2. gang Michael fra home Viby/Hasselager hjælper mig med min bolig og det har jeg været rigtig glad for. ”

 • Jeg har været i gode hænder siden første møde

  "Tak til home Viby for en professionel måde at håndtere salget af mit hus på. Hele holdet har sat en ære i at besvare spørgsmål og at vise mit hus frem, så jeg har været i gode hænder lige siden første møde med Michael Tholstrup."

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller