Menu

home Viby - Hasselager

 • *Derefter efter aftale
Luk åbningstider

Velkommen hos home Viby-Hasselager

Hos home Viby/Hasselager bliver du mødt af veluddannede og servicemindede ejendomsmæglere, som sætter en stor ære i, at du oplever stor kundetilfredshed. Vi gør en målrettet indsats for, at din bolig bliver solgt til den helt rigtige køber og til den rigtige pris.

Sætter du din bolig til salg hos home, får du en topmotiveret ejendomsmægler med et solidt lokalkendskab, som dedikeret og professionelt tager sig af din bolighandel.

Indgående kendskab i det lokale

Vi har et indgående kendskab til områder som Kongsvang, Bakkekvarteret, Stavtrup og Sydbyen. Vi sælger villaer, rækkehuse, andelsboliger lejligheder og liebhaverejendomme. Vi kan kort fortalt hjælpe dig, uanset, om du ønsker at købe eller at sælge.

home i Viby er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Vi har i alt 13 home-forretninger og 90 kollegaer, der arbejder tæt sammen om din bolighandel i home Aarhus Østjylland v. ansvarlig indehaver, Annette Rønne.

Gennem vores stærke netværk får vi markedsført dit hus, lejlighed, landejendom eller anden type bolig online, i vores forretninger, i aviserne og i foreningslivet. Vi sørger således for, at din bolig når ud til flest mulige køber gennem vores effektive markedsføring.

Topprofessionel salg og køb af bolig

I home Aarhus Østjylland har vi eget Servicecenter. Det er din garanti for at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt og at din sag altid er i trygge hænder.

Kig forbi forretningen på Viby Torv, og få en snak med vores ejendomsmægler om boligmarkedet. Du er også velkommen til at ringe til os på: 8611 4499. Vi glæder os til at få en snak med dig.

Vores andre afdelinger i Aarhus

Skal du sælge i en anden del af byen? Se alle home ejendomsmæglere i Aarhus her

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Tak for godt samarbejde

  "My SWEET home skulle sælges og efter flere møder med forskellige ejendomsmæglere valgte jeg home Viby/ Hasselager med Jesper Lind Johansen i spidsen. Jesper er en dygtig, erfaren og troværdig sælger, der med ligeværdighed gjorde salget af min lejlighed til en god oplevelse med et tilfreds resultat. Tak til resten af holdet på kontoret for godt samarbejde. Jeg kan varmt anbefale home Viby/ Hasselager".

 • I får 10 ud af 10 mulige

  "En stor tak til home i Viby J i forbindelse med salg af vort hus. Det har været et meget frugtbart samarbejde, med alle mæglerne, der har besøgt os, og vi er yderst tilfredse med måden salget er foregået på. Desuden en tak for den ekspertise, der er fremvist, både mht. salget men også med køb af nyt hus. I får 10 ud af 10 mulige".

 • Smilende og altid professionelt arbejde

  "Smilende og altid professionelt arbejde fra alle i home - kun de bedste anbefalinger fra os."

 • De havde 100% styr på tingene

  “Jeg er glad for at jeg valgte home Viby, til at sælge min lejlighed, de havde 100% styr på tingene, og var professionelle hele vejen igennem. Det har været et behageligt samarbejde, og lejligheden blev solgt på 14 dage”

 • Solgt på mindre end 1 uge

  ”Tak til home for salget af mit hus på mindre end 1 uge! Det er 2. gang Michael fra home Viby/Hasselager hjælper mig med min bolig og det har jeg været rigtig glad for. ”

 • På en skala fra 1-10 giver jeg ham 11

  " Jeg kan kraftigt anbefale at anvende home, hvis du skal handle ejendom. Fantastisk god kommunikation mellem parterne i hele handelsforløbet. Og en super professionel indsats af Jesper Lind Johansen ved salget af min ejerlejlighed. På en skala fra 1-10 vil jeg give ham 11".

 • Jeg har været i gode hænder siden første møde

  "Tak til home Viby for en professionel måde at håndtere salget af mit hus på. Hele holdet har sat en ære i at besvare spørgsmål og at vise mit hus frem, så jeg har været i gode hænder lige siden første møde med Michael Tholstrup."

 • Solgt til drømmeprisen efter første fremvisning

  "Mange tak til home Viby og i særdeleshed mægler Jesper Lind Johansen for et godt, trygt og professionelt samarbejde. Min lejlighed blev solgt til drømmeprisen efter første fremvisning."

 • Jeg har været fuldstændig tryg ved salget

  "Jeg har været meget glad for home og Michael som mægler. Jeg har været fuldstændig tryg ved salget og er glad for at have solgt huset med drømmedatoen som overtagelsesdag. Michael har stor respekt for at komme i et privat hjem, og han er god til at se og fremhæve de bedste sider af huset".

 • Tak for hurtigt salg og god feedback

  "Tak til home Viby for hurtigt salg, og særdeles god feedback".

 • Dejligt med hurtige svar på vores henvendelser

  "Vi har været glade for at arbejde sammen med Michael Tholstrup om vores køb af bolig. Det har været hyggeligt hver gang, vi har mødtes. Det har især været dejligt, at Michael har været hurtig til at svare på vores henvendelser. Hvis vi en dag vil sælge huset, vil vi bestemt henvende os til Michael Tholstrup fra home".

 • Super service hele vejen igennem

  ”Salget har gået ud over al forventning. Inden for 14 dage havde ejendomsmægler Jesper Lind Johansen fra home fået lejligheden solgt til over udbudsprisen. Vi har følt os godt informeret og forstået hele vejen igennem. Fremvisningerne er vi blevet adviseret om i god tid inden, og der har været information til os omkring, hvordan det var gået, god opfølgning. Super god service hele vejen igennem, og vi vil varmt anbefale home til andre".

 • Der var styr på alt fra start til slut

  ”Tusind tak for et super kompetent, og ikke mindst, hurtigt salg af min lejlighed i Grøfthøjparken. Fra start til slut, var der virkelig styr på salg og alt hvad det indebærer. Stor ros til hele teamet hos home Viby og i særdeleshed Jesper Lind Johansen.”

 • Godt og professionelt samarbejde

  “Vi takker for et rigtig godt og professionelt samarbejde! Der har været styr på processen fra start til slut, og det er gået rigtig stærkt med salget. Vi har sat pris på, at Jesper er så nede på jorden".

 • Solgt og købt på under en måned

  "Fantastisk… Michael hjalp mig med både at sælge og købe på under en måned. Altid fleksibel, lyttende og stor forståelse for, hvad jeg ønskede. Simpelthen min favoritmægler …"

 • Solgt og købt via home

  "Vi har lige både solgt og købt bolig via home, og vi synes, vi har fået god og faglig vejledning og råd hos home Viby men også home Tranbjerg og home Højbjerg. Et rigtig godt forløb".

 • Løbende information gav den nødvendige tryghed

  "Hos home Viby blev jeg fra første møde mødt af et dynamisk og professional team. Jeg, som førstegangssælger, har fået en meget positiv oplevelse hele vejen igennem forløbet. Jeg blev informeret løbende - både om stort og småt, hvilket gav den nødvendige tryghed. Ejendomsmægler Jesper Lind Johansen, som "holdte mig i hånden" igennem salget, er en meget dygtig, professionel, venlig, hjælpsom og strategisk samarbejdspartner. Jeg er 100% tilfreds og vil derfor give mine varmeste anbefalinger til home Viby og personligt til Jesper Lind Johansen.”

 • Solgt på 1 uge

  Kirsten og Knud Henrik solgte deres skønne villa på blot en uge gennem Michael Tholstrup home, Viby J. De var så glade, at de havde lavet et slogan til home "Bo godt go home!". home siger TAK for et godt og humørfyldt samarbejde.

 • Utroligt professionelt forløb

  "Hele forløbet var utroligt professionelt, lige fra den måde I analyserede markedsprisen og satte prisen, til den feedback vi løbende har fået. Ligeledes var vi glade for sparingen under forhandlingerne med køberen. Vi er i alt utrolige glade for at vi valgt home/Jesper som mægler".

 • Mægleren var der for mig

  "Jesper Lind er en tillidsvækkende, empatisk og lyttende ejendomsmægler. Han gjorde mig klart, at det var mig der bestemte farten, og han var der for mig. Det hele er gået meget hurtigt - kun 21 dage så var min ejerlejlighed solgt"

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

 1. Eller