home Bramsnæs billede
 • Bygaden 50
 • 4070 Kirke Hyllinge
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Holbæk v/ Michael H. Jørgensen a/s

Velkommen hos ejendomsmægler home BRAMSNÆS

Hos home BRAMSNÆS er det vigtigste, at du får den bedste service fra din ejendomsmægler. Derfor er vores ejendomsmæglere i Bramsnæs meget omhyggelige med at tilpasse hvert enkelt boligsalg til dine behov, og vi sørger naturligvis for, at markedsføringen samtidig er i top!

Vi er i kort afstand til alle boliger i hele området, og vi kan derfor med kort varsel være klar til at fremvise din bolig.

Stærkt lokalkendskab
Vores ejendomsmæglere i Bramsnæs sælger både villaer, sommerhuse, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, landejendomme, fritids- og helårsgrunde samt vurderer, sælger, udlejer og rådgiver om alle typer af erhvervsejendomme: Investeringsejendomme - butikker - produktions- og lagerejendomme - kontor - projektejendomme - erhvervs- og byggegrunde.

Vi dækker blandt andet:

Kirke Hyllinge | Hvalsø | Skibby | Kirke Såby | Ejby | Orø

Den enkelte mægler kender lokalområdet.

Grundige, kyndige og fagligt kompetente
Mangler du kyndig rådgivning til dit boligkøb? Så kan vi også hjælpe dig her! homes køberrådgivere er særligt uddannede ejendomsmægler med stor erfaring i at rådgive købere. Ved køberrådgivningen tager vi udgangspunkt i dig og den bolig, du er interesseret i – og vi hjælper dig hele vejen igennem købet af boligen.

Vi slipper ikke sagen, før alt er på plads, og du har nøglen til boligen i hånden.

Kontakt os i dag eller besøg forretningen
Tag kontakt til os i dag og få en snak om din boligsituation. Vores ejendomsmæglere står klar til at assistere dig i dit boligsalg eller boligkøb – vi glæder os til at høre fra dig!

 

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 24 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Vi er så glade, at man tror det er løgn

  "Så fik vi vores længe ventede drømmehus på Orø. Trine var mægler, og vi kunne ikke have ønskede os en bedre kontakt, alt gik over alt forventning og inden for 3 uger fik vi nøglerne. Og med i købet fik vi 3 ugers sol og sommer og nogle fantastiske naboer, hvor meget mere kan man forvente? Og det ser ud til det fortsætter. 1000 tak for en god tone, for ikke at glemme tålmodighed. Vi er så glade, at man tror det er løgn".

 • Alle i home Bramsnæs kender dit hus og historien bag

  "Jeg har været meget tilfreds og tryg under hele forløbet. Mit hus blev solgt på bare 4 måneder og 2 dage. Du får alt den hjælp og vejledning som du har brug for. Hvis du ringer forgæves, kan du være sikker på, at du vil blive ringet op, når din mægler har tid. Du får en primær kontaktperson tilknyttet dit hussalg, som sætter sig godt ind i din sag. Skulle du mod forventning tale med en anden mægler, end din kontaktperson, er det tydeligt at ALLE i Home Bramsnæs er kollegaer og taler sammen, så de kender godt dit hus og historien bag. Jeg kan varmt anbefale Home, hvis du skal have et trygt forløb".

 • Professionel behandling

  "Vi har været rundt og se på mange sommerhuse, og tit med en underlig behandling fra mæglernes side. Vi fandt et sommerhus, som lige var noget for os, og kontaktede Home ved ejendomsmægler, Kasper Larsen. Det kan vi fra vores side varmt anbefale, da der hele vejen igennem har været tale om en professionel behandling. Så vi føler os rigtig godt behandlet, og tak for det".

 • En rigtig god oplevelse

  "Tak for en god og behagelig handel omkring Gøgevænget 19 Vellerup. Din stille og rolig måde at fremvise på, gav os en rigtig god oplevelse af at handle i Home Bramsnæs, ingen ”dumsmarte” bemærkninger som vi hørte fra andre mæglere".

 • Fem store stjerner

  "Jeg er utrolig glad for, at vi valgte Home til at sælge vores sommerhus. Der har været styr på tingene fra første møde til det sidste. Meget professionelt og meget behageligt. FEM store stjerner ***** fra mig Vi kan kun anbefale dem".

 • Solgt hurtigere end forventet

  "home BRAMSNÆS solgte vores fritidshus meget hurtigere end vi havde forventet. Via køberkartotek og til den aftalte pris! Vi har været meget tilfredse med home's håndtering af salget af vores fritidshus, og vi kan varmt anbefale dem".

 • Smertefri vej til drømmekøb

  Vi starter med at forelske os i området omkring kirke Hyllinge. Via Home Bramsnæs finder vi 2 fine sommerhuse, som matcher vores ønsker omkring størrelse og pris. Kasper, som i øvrigt er en meget tålmodig person, tager os på rundvisning i og til de 2 sommerhuse. Han kan svare på selv de mest sære spørgsmål - og hvis ikke han kan, så finder han svaret til os. Vi ender med at forelske os i en lille perle som ligger på Kongebregnen 14, hvor vi ganske smertefrit er kommet frem til et drømmekøb. Kommunikationen med Kasper har været behagelig og handlen har været hyggelig. Tak til Kasper og co, for at finde et nyt sted at bo - om sommeren.

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller