home Lyngen billede
 • Lyngvej 94
 • 4560 Vig
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Holbæk v/ Michael H. Jørgensen a/s

Velkommen hos ejendomsmægler home LYNGEN

Hos home LYNGEN er det vigtigste, at du får den bedste service fra din ejendomsmægler. Derfor er vores ejendomsmæglere på Lyngen meget omhyggelige med at tilpasse hvert enkelt sommerhussalg til dine behov, og vi sørger naturligvis for, at markedsføringen samtidig er i top!

Vi er i kort afstand til alle sommerhusene i hele området, og vi kan derfor med kort varsel være klar til at fremvise dit sommerhus.

Stærkt lokalkendskab
Vores ejendomsmæglere på Lyngen er de bedst sælgende af sommerhuse i Odsherred.

Vi dækker blandt andet:

Højby Lyng | Ellinge Lyng | Gudmindrup | Tengslemark Lyng | Grevinge | Vig Lyng | Ordrup | Havnsø

Den enkelte mægler kender lokalområdet.

Grundige, kyndige og fagligt kompetente
Mangler du kyndig rådgivning til dit sommerhuskøb? Så kan vi også hjælpe dig her! homes køberrådgivere er særligt uddannede ejendomsmægler med stor erfaring i at rådgive købere. Ved køberrådgivningen tager vi udgangspunkt i dig og det sommerhus, du er interesseret i – og vi hjælper dig hele vejen igennem købet af sommerhuset.

Vi slipper ikke sagen, før alt er på plads, og du har nøglen til sommerhuset i hånden.

Kontakt os i dag eller besøg forretningen
Tag kontakt til os i dag og få en snak om din situation. Vores ejendomsmæglere står klar til at assistere dig i dit sommerhussalg eller sommerhuskøb – vi glæder os til at høre fra dig!

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 73 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Professionel vejledning

  "Vi vil gerne takke home Vig-Lyngen for salget af vores sommerhus. Vi har fået en professionel vejledning, et godt team, som har hjulpet os igennem hele processen ved at skulle sælge. Især vil vi takke Jan Frendrup for ihærdigt at arbejde for os, så vi fik solgt til prisen! Vi vil anbefale Home, Vig-Lyngen, hvis du skal sælge dit sommerhus".

 • Dynamik, entusiasme og salgsmindedhed

  "Vi har nu gennem flere år forsøgt at sælge vores fritidshus i Lyngen - til det har vi brugt 2 forskellige lokale mæglere uden det store held - generelt en dårlig oplevelse, få fremvisninger og INGEN tilbagemeldinger. Vi hørte stort set aldrig noget fra dem, bortset fra, at nu skulle prisen sættes ned, hvilket vi gjorde men uden succes. Efterhånden havde vi den opfattelse, at vores hus nok ikke kunne sælges, men så besluttede vi at prøve en gang mere. Denne gang valgte vi så home - og det skulle vi have gjort fra starten, for hold da op for en dynamik, entusiasme og salgsmindedhed vi oplever her. På den korte tid ejendommen har været til salg ved home VIG/LYNGEN, har der været over dobbelt så mange fremvisninger som vi havde hos de 2 andre mæglere - og nu.... er ejendommen solgt, og kun med et lille nedslag i pris. Det har virkelig været en super oplevelse, og et klart bevis på, at hos home der kan de sælge - også i de her nedgangstider. Vi kan helt klart anbefale home VIG/LYNGEN og ville overhovedet ikke være i tvivl om hvem vi skulle vælge næste gang. Der er måske en årsag til at home VIG/LYNGEN er markedsledende i 4560".

 • Solgt på 65 dage

  "Vi har fra starten haft 3 kriterier: Rigtig pris, gode billeder og engagerede mæglere med grundigt lokalkendskab. Alt dette har vi fået hos home VIG-LYNGEN, og det er årsagen til, at ejendommen blev solgt på 56 dage. Under hele forløbet er vi hele tiden blevet informeret om sagen, så vi er MEGET tilfredse med hele sagsforløbet, professionelt fra start til slut".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller