home Slagelse

Luk åbningstider

Velkommen hos home Slagelse - din lokale ejendomsmægler

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler i Slagelse, og den position arbejder vi hver dag hårdt på at gøre os fortjent til. Vi brænder for arbejdet som ejendomsmæglere, og sætter en ære i at være kompetente, ordentlige og tilgængelige. På den måde sætter vi rammen for den bedste bolighandel for dig.

Boligmarkedet i Slagelse

Slagelses private boligmarked er domineret af salg og køb af villaer og parcelhuse, som udgør størstedelen af den private boligmasse i byen. Prisniveauet i Slagelse er fortsat ganske rimeligt sammenlignet med hovedstadsområdet, men der er store lokale forskelle. Her er det især beliggenhed, antal kvadratmeter og kvaliteten af boligen, som betyder noget. I Slagelse ser vi især interesse for kvartererne i den vestlige del af byen, hvor der findes mange særdeles flotte boliger. Der er desuden gang byggeriet, blandt andet i den nordlige del af Slagelse hvor kvarteret Tidselbjerget er centrum for en række spændende, bæredygtige projekter.

Beliggenheden af Slagelse tæt på Storebæltsbroen og E20 egner sig godt til pendlere, og her ser vi også en stigende interesse for familier, som ønsker at bosætte sig i rolige omgivelser men inden for pendleafstand af f.eks. Odense.

Derudover findes der i Slagelse kommune et stort antal fritidhuse / sommerhuse langs strandene ved kysten ud mod Storebælt. Vi oplever generelt stor interesse blandt købere til sommerhuse i området, så er du interesseret i at sælge et feriehus nær Slagelse, kan du få den bedste rådgivning og adgang til Danmarks største køberkartotek af en af vores ejendomsmæglere som kender området.

Salg af bolig i Slagelse

Befolkningsprognosen peger på en lille stigning i indbyggertallet over de næste år, og det peger i retning af et stigende behov for boliger. Boligmarkedet i Slagelse repræsenterer dog store lokale forskelle, og skal du sælge din bolig i Slagelse vil prisen og liggetiden afhænge af mange faktorer, som din ejendomsmægler kan hjælpe dig med at belyse.

Find den bedste ejendomsmægler i Slagelse

Hos home Slagelse er vores ejendomsmæglere specialister i alle faser af en bolighandel. Det skyldes bl.a. et fokus på uddannelse og ikke mindst mange års erfaring med salg af boliger i og omkring Slagelse. Vi har et stærkt samarbejde på tværs af vores 3 forretninger i Slagelse, Korsør & Skælskør, som er med til at give dig den bedste oplevelse og service - uanset om du skal sælge eller købe bolig.

Vi kender området omkring Slagelse som vores egen bukselomme og har indgående kendskab til skoler, institutioner, indkøbsmuligheder, fritidstilbud, kultur- og erhvervsliv. Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig, samtidig med at du opnår fordelen af et stærkt kædesamarbejde, når den skal markedsføres, og når du skal finde dit nye hjem.

Når du handler med os, kan du være sikker på at få:

- Tryghed i din bolighandel
- Kundeservice i top fra dygtige ejendomsmæglere
- Et effektivt salg - vi følger op på alle henvendelser.
- Markedets mest synlige og effektive markedsføring - på tryk og på nettet.
- Sammenhæng mellem det, vi siger, og det, vi gør.

Ring, mail eller kom ind til os i forretningen. Vi glæder os til en uforpligtende snak om dine boligdrømme og boligbehov.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 56 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

  • Effektiv og professionel mægler

    "Vi fandt familiens nye bolig hos home Slagelse. Under fremvisningen spurgte home ejendomsmægleren Kasper Kok ind til vores eget hus og meddelte os, at han lige præcis havde de rigtige købere til vores bolig. På knap 14 dage havde vi både købt og solgt bolig. En effektiv og professionel ejendomsmægler som vi gerne vil anbefale til andre."

  • Godt håndværk

    "Vi kontaktede home i februar 2010 for at få vurderet vores hus. Af familiære årsager ønskede vi en overtagelse sommeren 2012. home lagde en strategi for salget og vi gik på internettet i foråret 2011. 10 måneder senere blev vores hus solgt - med overtagelse sommeren 2012.Vi har været utroligt tilfredse med hele forløbet - vi føler at home tog teten fra start. Dialogen var god fra start til slut og vi følte os godt rådgivet, så vi kunne navigere rundt i et trængt boligmarked".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller