Menu

home Hedehusene

Luk åbningstider

Velkommen til home Hedehusene - din lokale ejendomsmægler

Hos home Hedehusene har vi over 10 års erfaring med salg af boliger i Hedehusene. Vi kender Hedehusene som vores egen bukselomme og vil vove den påstand, at vi har solgt boliger på hver en vej.

Vi vægter det faglige niveau højt, og derfor består vores team af dygtige, professionelle og engagerede ejendomsmæglere. Vi står klar til at hjælpe dig trygt og sikkert gennem din næste bolighandel.

Vi yder en proaktiv salgsindsats

Hos home Hedehusene yder vi altid en proaktiv salgsindsats, når din bolig skal sælges. Det gør vi bl.a. gennem vores opdaterede køberkartotek, via flot markedsføring af din bolig på nettet, markedets skarpeste onlinepakker og gennem lokalavisen m.m.

I forbindelse med køb af bolig, tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. 

Køberrådgiveren hjælper bl.a. med: papir & jura, handlens dokumenter, energimærke, el-installation, tilstandsrapport, vedtæger, økonomi mv.

Hos home Hedehusene er vi en del af home Anne Crone A/S, som også har forretninger i:

Glostrup

Taastrup

Roskilde

Greve og

Solrød

Kontakt os i dag - vi er klar til at hjælpe

Ring eller send os en mail, hvis vi skal hjælpe dig med din næste bolighandel.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Tak for hjælpen og den gode oplevelse

  "Der var ingen tvivl om, hvem jeg skulle vælge, da jeg skulle sælge mit barndomshjem. Joakim fra home var det helt perfekte valg og det holdte stik hele vejen. home solgte huset til en højere pris end en anden lokal mægler havde vurderet det til og huset er solgt på kun 2 månders tid. home har været utrolig dygtige og meget informative igennem hele processen. Jeg kan kun anbefale Joakim og hans team fra home Hedehusene. Tak for hjælpen og den gode oplevelse".

 • Stor proaktivitet hos home Hedehusene

  "Jeg har solgt min lejlighed igennem home Hedehusene. Jeg var allerede fra første møde med ejendomsmægleren ikke i tvivl, omkring hvilken ejendomsmægler jeg skulle vælge. Jeg følte mig i utrolig trygge hænder fra start til slut. Særligt den proaktivitet home Hedehusene har udvist, tror jeg har gjort forskellen for mit boligsalg, som gik rigtigt stærkt! Jeg takker mange gange for samarbejdet og jeg er sikker på jeres nye butik bliver en kæmpe succes".

 • Vi har følt os i trygge hænder og yderst godt behandlet

  "Vi solgte vores lejlighed gennem home Hedehusene og Joakim Nordstrøm. Det har fra start været en rigtig god oplevelse. Vi har følt os i trygge hænder og yderst godt behandlet i gennem hele salgsprocessen helt fra A til Z. Vi kan roligt anbefale andre at sætte til salg hos home Hedehusene".

 • Tak for handlen

  "Vi har købt vores villa på Lilleager igennem home Hedehusene og Joakim. Vi har været meget glade og tilfredse og kan varmt anbefale dem til andre. Vi er ikke i tvivl om hvor vi skal sælge, når vi en dag kommer dertil. Det bliver hos home Hedehusene. Tak for handelen".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

 1. Eller