home Hedehusene billede
  • Hovedgaden 427
  • 2640 Hedehusene
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Taastrup v/ Morten Sørensen

Velkommen til home Hedehusene

Det er i den grad en tillidssag, når man skal sælge sin bolig. Der er ofte både følelser og økonomi på spil. Som sælger er det derfor altafgørende, at du føler dig tryg ved mennesket bag mægleren. Hos home Hedehusene kan du regne med at få ærlig rådgivning og effektivt salgsarbejde. Hos os kan du også være sikker på, at der fra dag 1 arbejdes målrettet på at skaffe dig de bedste vilkår og markedets absolut bedste pris.

Vores team består af dygtige, professionelle og engagerede medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig sikkert igennem din næste bolighandel.

Hos os går det professionelle og det personlige hånd i hånd, og vi ser dig og din bolig som meget mere end bare et sagsnummer. Vi er ambitiøse på dine vegne og går kun efter den bedste løsning. Vi tilrettelægger derfor dit boligsalg, så det matcher lige præcis dine ønsker og behov.

Vores arbejde bygger på stor erfaring og indgående lokalkendskab til Hedehusene og omegn, hvor vi har solgt boliger i mere end 10 år. Vi har stor succes med alle typer boligsalg, så uanset om du skal sælge den lille lejlighed eller den store familievilla, kan vi hjælpe dig trygt i mål.

Hedehusene er en by i fantastisk udvikling med opblomstring af nye bydele og stor efterspørgsel blandt især børnefamilierne. Vi dækker hele byen herunder Nærheden, Fløng, Reerslev, Hedetoften, Hedekæret m.fl. Derudover er det en fordel at home Hedehusene og home Taastrup har samme ejer, hvilket giver dig ekstra eksponering og store fordele ved et veludbygget køberkartotek i området.

Kom forbi vores butik midt på Hovedgaden eller ring til os på 36 14 10 40, så vi kan hjælpe dig sikkert i mål med din næste bolighandel.

 

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 16 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

  • I trygge og kompetente hænder

    "Jeg benyttede home Hedehusene, da jeg skulle sælge min villa i sommeren 2020. Jan og Paulo var mine to mæglere, og jeg har udelukkende ros til måden de håndterede salget. Jan og Paulo arbejder dybt professionelt og er nærværende gennem hele processen. Og selvom jeg fik en fornemmelse af, de fiser rundt i hele byen og sælger huse, så gav de mig på intet tidspunkt en følelse af jeg blot var endnu et nummer i køen. Som husejer har det været yderst vigtigt for mig, at mine mæglere var ansvarlige, punktlige og gav mig kvalificeret rådgivning inden for salg, markedsføring, køberpsykologi og økonomi. Og det har de til fulde levet op til. Det var et stort skridt for mig at sælge mit hus, men jeg har gennem hele processen følt mig tryg i deres kompetente hænder. Jeg kan klart anbefale Jan og Paulo til kommende hussælgere i Hedehusene."

  • Skøn oplevelse med home Hedehusene

    "Skøn oplevelse med home Hedehusene. Vi fik solgt vores lejlighed før den overhovedet "officielt" blev sat til salg. Og har også købt et skønt rækkehus gennem dem. Kæmpe "thumbs up" herfra og tak 😊.

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller