Menu

home Sydhavnen – projektsalg

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Sydhavnen – projektsalg

Hos home Sydhavnen – projektsalg er vi specialiseret inden for projektsalg og nybyggeri. Vi kan derfor tilbyde professionelle og kompetente ejendomsmæglere inden for dette område. Vi arbejder ligeledes med lejeboliger, og her kan vi være sælgere behjælpelige med en midlertidig bolig under salgsfasen.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Københavnsområdet.

Vores forretning er beliggende på Teglholmsgade 66A st. Her har vi indrettet os i lyse og venlige lokaler. Du er altid velkommen til at komme forbi og se vores boligudstilling i forretningen og samtidig få en uforpligtende snak med os. Lige nu har vi mange spændende og attraktive boliger til salg i Nordhavn, Sydhavn, Sundmolen, på Vesterbro, og Amager. Du kan ligeledes se boliger til salg i home Sydhavnen - projektsalg på home.dk.

Uanset om du påtænker at købe eller sælge, så er vores ejendomsmæglere parat til at varetage din bolighandel top professionelt og seriøst. Ring til os i dag, og lad os hjælpe dig godt videre.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Yngre par med lille barn valgte lejlighed på grund af især indretning

    En ny og særdeles attraktiv bebyggelse er under opførelse på Strandlodsvej på Amager. Det er Sophienberg Gruppen, som her står bag byggeriet af ”Strandhuset61”. Samtlige 68 boliger sælges gennem home Lone Bøegh Henriksen. En af køberne er Peter Benjamin Svensson, der sammen med sin kæreste, Ditte Maria Kraik, og parrets lille datter overtager en af de nye lejligheder, når bebyggelsen står færdig i starten af 2017

    Peter Benjamin Svensson og Ditte Maria Kraik

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.