home Ørestad

Luk åbningstider

Velkommen hos Home Ørestad - din lokale ejendomsmægler i Ørestad

home Ørestad er en ejendomsmægler beliggende på Ørestads Boulevard midt mellem de mange spændende og prisbelønnede byggerier. Vi har et unikt lokalkendskab: Vores ejendomsmæglere har nemlig mange års erfaring i lokalområdet i og omkring Ørestad. Gennem årene har vi ligeledes bistået mange projektsalg, bl.a. 8-tallet, VM-bjerget og mange flere.

Sælg din bolig med home Ørestads erfaring og ekspertise

Når du skal sælge din bolig i Ørestad er det vigtigt, at du vælger en professionel og erfaren ejendomsmægler, som du har tillid til. Derfor bør du vælge en mægler, hvis ekspertise og erfaring kan give dig den vejledning, du har brug for.

Hos home Ørestad får du tilknyttet et personligt team af mæglere, som vil stå for salget af din bolig. Du vil blive fulgt sikkert gennem alle handlens faser, og du kan derfor trygt overlade salget af din bolig til os.

Den rigtige eksponering er en væsentlig faktor, når du sætter din bolig til salg. Vi sørger for, at din bolig er at finde på de store mæglerkæders hjemmesider, og din bolig vil også blive annonceret på boligsiden.dk og boliga.dk. Vi foretager desuden markant, målrettet og lokal markedsføring i Ørestad – herunder annonceringer på Facebook m.m. 

Få professionel køberrådgivning fra mæglere med kendskab til Ørestad

Har du brug for hjælp til dit boligkøb? Undgå dyre overraskelser: Vælg en personlig køberrådgiver, der har fingeren på boligmarkedets puls og tjek på alle facetter af bolighandlens jura. Hos home Ørestad tilbyder vi professionel, gennemgående og uvildig køberrådgivning.

Vores køberrådgiver, Mathias Wiegell, er uddannet Ejendomsmægler MDE og Køberrådgiver m/Tryghedsmærke hos Dansk Ejendomsmæglerforening.

Med hans store erfaring som mægler i Ørestad er du sikret personlig og professionel rådgivning, der kan hjælpe dig trygt gennem købet af din bolig. Og såfremt du vil sikre dig endnu mere i din bolighandel, er Mathias er også uddannet i at lave testamenter og samejekontrakter.

Stærkt samarbejde og netværk blandt ejendomsmæglere i Ørestad og København

Vores mæglere samarbejder og har et effektivt netværk i Ørestad såvel som i København. Sammen arbejder vi på at få solgt din bolig hurtigst muligt – og til den helt rigtige pris.

Find din drømmebolig her på siden eller i vores ejendomsmæglerforretning i Ørestad. Her kan du finde flotte boliger i hele Ørestad Syd, City og Nord samt Arenakvarteret, VM husene, VM bjerget, Byparken m.fl.

Drømmer du om en ny bolig, eller overvejer du at sælge din villa, ejerlejlighed, andelsbolig eller dit rækkehus? Kontakt home Ørestad og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din bolighandel trygt i hus. Du finder vores kontaktoplysninger her på siden.

Se vores andre afdelinger i København

Vi sælger også boliger på Amagerbro og Islands Brygge. Skal du sælge eller købe i en anden del af byen? Se alle home ejendomsmæglere i København her.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 31 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Åbent hus med tilmelding

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller