home Ørestad

Luk åbningstider

Velkommen hos Home Ørestad - din lokale ejendomsmægler i Ørestad

home Ørestad er en ejendomsmægler beliggende på Ørestads Boulevard midt mellem de mange spændende og prisbelønnede byggerier. Vi har et unikt lokalkendskab, da vores ejendomsmæglere har mange års erfaring på bagen i lokalområdet i og omkring Ørestad. Vi har ligeledes gennem årene bistået mange projektsalg, blandt andet 8-tallet, VM-bjerget og mange flere.

Professionel, gennemgående og uvildig køberrådgivning fra mæglere med kendskab til Ørestad

Hos Home Ørestad tilbyder vi også køberrådgivning. Vores køberrådgiver hedder Mathias Wiegell; han er uddannet Ejendomsmægler MDE og Køberrådgiver m/Tryghedsmærke hos Dansk Ejendomsmæglerforening. Derudover har han stor erfaring som mægler i Ørestad. Med hans rådgivning er du sikret en personlig og professionel rådgivning, der kan hjælpe dig trygt hele vejen gennem købet af boligen. Mathias er også uddannet til at lave testamenter og samejekontrakter, såfremt du vil sikre dig endnu mere i din bolighandel.

Undgå dyre overraskelser – vælg en personlig køberrådgiver, der har fingeren på boligmarkedets puls og har tjek på alle facetter af bolighandlens jura.

Stærkt samarbejde og netværk blandt ejendomsmæglere i Ørestad og København

Vores mæglere samarbejder og har et effektivt netværk i Ørestad såvel som i København. Sammen arbejder vi på at få solgt din bolig hurtigst muligt og til den helt rigtige pris. Dette effektive salg sker bl.a. via en markant og lokal markedsføring i Ørestad, herunder annonceringer på Facebook m.m.

Find din drømmebolig her på siden eller i vores ejendomsmæglerforretning i Ørestad. Her kan du finde flotte boliger i hele Ørestad -syd, -city og –nord, samt i Arenakvarteret, VM husene, VM bjerget og i Byparken m.fl.

Kontakt home Ørestad, hvis du drømmer om en ny bolig, eller hvis du påtænker at sælge din villa, ejerlejlighed, andelsbolig eller rækkehus – vi hjælper din bolighandel trygt i hus.

Vores andre afdelinger i København

Vi sælger også boliger på Amagerbro og Islands Brygge. Skal du sælge i en anden del af byen? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 17 boliger

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller