Menu

home Kgs. Lyngby

Luk åbningstider

Velkommen hos home Kgs. Lyngby

home Kgs. Lyngby er Lyngbys største ejendomsmæglerforretning. Vi er en del af LBH A/S med mange butikker i området.

Vores home forretning har ligget i byen i mange år, og vores ejendomsmæglere kender derfor alt til vores lokalområde. I forretningen har vi specialister i lejligheder, villaer og rækkehuse siddende -  og de samarbejder tæt sammen omkring salg og formidling af disse boliger.

Vi sætter en ære i høj kundetilfredshed – vi har altid kunden i centrum og gør alt for vores kunder. Af den årsag har vi meget tilfredse kunder, og har som ejendomsmægler en stærk markedsposition i byen.

I forbindelse med salg af din bolig afholder vi statusmøder undervejs i dit boligsalg. Ligeledes laver vi tæt opfølgning på dit salgsforløb, og du får naturligvis en opringning fra vores sælger efter fremvisning af boligen. På den måde får du altid grundige tilbagemeldinger undervejs således, at du føler dig tryg under hele salgsprocessen.

Vi har et tæt samarbejde med vores lokale Danske Bank afdeling, og vi kan derfor være dig behjælpelig med rådgivning omkring bolig- og realkreditlån i forbindelse med dit boligkøb.

Desuden har vi et stærkt samarbejde med en home køberrådgiver, som rådgiver omkring køb af bolig i Lyngby Centrum, Lyngby Hovedgade, Bondebyen, Digterkvarteret, området ved Lyngby Sø, og Fuglevadskvarteret. Find boliger til salg i vores udstilling i vores forretning eller på home.dk og tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Få ligeledes en snak med vores ejendomsmægler om ønsker til drømmeboligen. Vi har et stort køberkartotek, hvor vi skriver alle potentielle købere op ud fra aftalte kriterier. Vores store, flotte butik er skønt beliggende lige ved Lyngby Hovedgade og Kanalen.

Her har vi gode parkeringsforhold.

Vi glæder os til at se dig i forretningen.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller