Menu

home Kgs. Lyngby

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Kgs. Lyngby

home Kgs. Lyngby er Lyngbys største ejendomsmæglerforretning. Vi er en del af LBH A/S med mange butikker i området.

Vores home forretning har ligget i byen i mange år, og vores ejendomsmæglere kender derfor alt til vores lokalområde. I forretningen har vi specialister i lejligheder, villaer og rækkehuse siddende -  og de samarbejder tæt sammen omkring salg og formidling af disse boliger.

Vi sætter en ære i høj kundetilfredshed – vi har altid kunden i centrum og gør alt for vores kunder. Af den årsag har vi meget tilfredse kunder, og har som ejendomsmægler en stærk markedsposition i byen.

I forbindelse med salg af din bolig afholder vi statusmøder undervejs i dit boligsalg. Ligeledes laver vi tæt opfølgning på dit salgsforløb, og du får naturligvis en opringning fra vores sælger efter fremvisning af boligen. På den måde får du altid grundige tilbagemeldinger undervejs således, at du føler dig tryg under hele salgsprocessen.

Vi har et tæt samarbejde med vores lokale Danske Bank afdeling, og vi kan derfor være dig behjælpelig med rådgivning omkring bolig- og realkreditlån i forbindelse med dit boligkøb.

Desuden har vi et stærkt samarbejde med en home køberrådgiver, som rådgiver omkring køb af bolig i Lyngby Centrum, Lyngby Hovedgade, Bondebyen, Digterkvarteret, området ved Lyngby Sø, og Fuglevadskvarteret. Find boliger til salg i vores udstilling i vores forretning eller på home.dk og tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Få ligeledes en snak med vores ejendomsmægler om ønsker til drømmeboligen. Vi har et stort køberkartotek, hvor vi skriver alle potentielle købere op ud fra aftalte kriterier. Vores store, flotte butik er skønt beliggende lige ved Lyngby Hovedgade og Kanalen.

Her har vi gode parkeringsforhold.

Vi glæder os til at se dig i forretningen.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Stort engagement gav hurtig handel

    ”Huset kom på nettet en onsdag. Allerede dagen efter var der en fremvisning, og om søndagen et velbesøgt åbent hus. To par herfra var meget interesserede, og det ene par bød faktisk på huset. Det blev dog ikke til en handel, men det gjorde det derimod med par nummer to,” siger hun. ”Det var virkelig et godt forløb, hvor Nikolaj Anker-Møller leverede den service og de resultater, vi forventede af ham. Hans engagement gav hurtigt resultat, og i det hele taget var han meget professionel i forhold til vores kommunikation, hvor der efter hver fremvisning straks var en fyldestgørende tilbagemelding,” siger Lotte Svensson, som tilføjer, at hun er helt tryg ved at anbefale andre at tage kontakt til ejendomsmægleren.

    Lotte Svensson

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.