Menu

home Valby

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Valby

Din lokale ejendomsmægler finder du på Valby Langgade. Her finder du en forretning, der er meget synlig for al trafik, som ankommer til Valby. I forretningen dækker vores tre uddannede ejendomsmæglere og vores to trainees området fra Carlsberg kvarteret mod Øst til Vigerslevparken mod Vest.

Vi er én af to home-forretninger i Valby, som arbejder meget tæt sammen om hele boligsalget i lokalområdet, hvilket skaber et unikt netværk og en effektiv sparring.

Vi tilbyder en markant og lokal markedsføring af vores boliger således, at disse når ud til flest mulige potentielle købere. Når du sætter din bolig til salg hos home Valby, bliver boligen bl.a. præsenteret på Facebook og i vores boligforretning.

Find din drømmebolig på home.dk eller ved at besøge vores forretning i Valby. Her kan du se vores spændende udvalg af forskellige boligtyper, som vi har til salg i Valby, Teglholmen, Sluseholmen, Den gamle del af Sydhavnen, Den Hvide by, Den Røde by og mange andre attraktive steder.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med din bolighandel. Vi glæder os til at høre fra dig

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo