Menu

home Valby

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Valby

Din lokale ejendomsmægler finder du på Valby Langgade. Her finder du en forretning, der er meget synlig for al trafik, som ankommer til Valby. I forretningen dækker vores tre uddannede ejendomsmæglere og vores to trainees området fra Carlsberg kvarteret mod Øst til Vigerslevparken mod Vest.

Vi er én af to home-forretninger i Valby, som arbejder meget tæt sammen om hele boligsalget i lokalområdet, hvilket skaber et unikt netværk og en effektiv sparring.

Vi tilbyder en markant og lokal markedsføring af vores boliger således, at disse når ud til flest mulige potentielle købere. Når du sætter din bolig til salg hos home Valby, bliver boligen bl.a. præsenteret på Facebook og i vores boligforretning.

Hos home i Valby har vi vores egen professionelle køberrådgiver, Rie Jakobsen, tilknyttet forretningen. Hun har mange års erfaring i branchen og en baggrund fra både juristens, bankens og ejendomsmæglerens verden. Dette er med til at sikre dig en personlig og unik rådgivning gennem de komplekse processer ved et boligkøb.

Find din drømmebolig på home.dk eller ved at besøge vores forretning i Valby. Her kan du se vores spændende udvalg af forskellige boligtyper, som vi har til salg i Valby, Teglholmen, Sluseholmen, Den gamle del af Sydhavnen, Den Hvide by, Den Røde by og mange andre attraktive steder.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med din bolighandel. Vi glæder os til at høre fra dig

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.