home Taastrup billede
 • Taastrup Hovedgade 105
 • 2630 Taastrup
Luk åbningstider

Velkommen til home Taastrup

Det er i den grad en tillidssag, når man skal sælge sin bolig. Der er ofte både følelser og økonomi på spil. Som sælger er det derfor altafgørende, at du føler dig tryg ved mennesket bag mægleren. Hos home Taastrup får du ærlig rådgivning og effektivt salgsarbejde. Samtidig kan du være sikker på, at der fra dag 1 arbejdes målrettet på at skaffe dig de bedste vilkår og markedets absolut bedste pris.

Vores team består af dygtige, professionelle og engagerede medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig sikkert igennem din bolighandel.
Hos os går det professionelle og det personlige hånd i hånd, og vi ser dig og din bolig som meget mere end bare et sagsnummer. Vi er ambitiøse på dine vegne og går kun efter den bedste løsning. Vi tilrettelægger derfor dit boligsalg, så det matcher lige præcis dine ønsker og behov.

Vores arbejde bygger på stor erfaring og indgående lokalkendskab til Taastrup og omegn, der er med til at sikre dig en optimal prissætning samt et hurtigt og effektivt salg. Vi har stor succes med alle typer boligsalg, så uanset om du skal sælge den lille studielejlighed eller den store familievilla, kan vi hjælpe dig trygt i mål.

Vi dækker hele Taastrup herunder Gadevang, Pipkvarteret, Taastrup Have, Kragehave, Lindevangshusene m.fl. Derudover er det en fordel at home Taastrup og home Hedehusene har samme ejer, hvilket giver dig ekstra eksponering og store fordele ved et veludbygget køberkartotek i området.

Kom forbi vores butik midt på Taastrup Hovedgade eller ring til os på 43 99 62 60, så vi kan hjælpe dig sikkert i mål med din næste bolighandel.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 27 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • I gode hænder gennem hele forløbet

  "Jeg har solgt mit rækkehus i Runeparken gennem home Taastrup Hovedgade. Jeg har gennem hele forløbet følt mig tryg og i gode hænder. Morten og hans kolleger har alle været utrolig imødekommende og hjælpsomme, når der var noget jeg var i tvivl om undervejs. Jeg kan varmt anbefale at sælge hus gennem home i Taastrup".

 • Tider, deadlines og selve salgsprocessen blev håndteret som aftalt

  "Vi oplevede fra Morten/home Tåstrup god forståelse og sparring vedr. salget af vores bolig i Hedehusene. Tider, deadlines og salgs processen generelt blev håndteret som aftalt og altid med en god forståelse og indlevelse. De svære estimater på liggetid og pris der blev givet blev indfriet fuldt. Vi er meget tilfredse med den rådgivning vi har modtaget fra Morten/Home Tåstrup i forbindelse med vores salg".

 • Trygt hussalg

  "Jeg må rose Morten til skyerne for salget af mit hus på Vinkelvej 26, 2630 Taastrup. Den måde som han har været nærværende og hele tiden holdt kontakt til os fra start til slut i vores salg er alt afgørende for at man føler sig tryg i sit hussalg. Morten er en fantastisk fyr, som har styr på sine ting og overholder de ting der er aftalt. Kan ikke andet end at anbefale ham til alle der skal sælge eller købe ejendom i Taastrup eller omegn".

 • home in One

  "Efter at have konsulteret et antal ejendomsmæglere i Tåstrup, faldt valget på home som dem vi foretrak til at forestå salget af vor mors hus på Lille Digevej 5 i Taastrup. Valget blev først og fremmest truffet på home Tåstrup mæglernes engagerede og seriøse tilgang til opgaven. Vi ønskede at få en realistisk pris på hvad huset skulle koste, uden at vi skulle ud i en "Hjallerup Marked" proces.Altså et bud på en skarp pris - eller "prisen" som man siger vest for Storebælt - og det fik vi, ledsaget af relevant og professionel argumentation. Et andet element i valget af home Tåstrup var baseret på rigtig gode erfaringer med home i Assens på Fyn. I samme øjeblik formidlingsaftalen var forhandlet på plads, gik alt det forberedende arbejde med udfærdigelse af diverse skemaer og rapporter omgående i gang. 6 dage efter, at huset officielt blev sat til salg, var det solgt endda på den rigtige side af udbudsprisen. Så snart blækket på købsaftalen var tørt, blev handlens berigtigelsesproces startet op - alt kørte efter et snor. Det er svært at uddele roser nok til et sådant forløb, men fra første sekund har vi oplevet en tilgang præget af dyb professionel realisme tilsat et stort engagement og effektivitet. Uanset om man skal sælge eller købe, så kan vi kun give home i Tåstrup vore bedste anbefalinger som en seriøs ejendomsmæglervirksomhed. For vort vedkommende var det "HOME in One".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller