home Hellerup

Luk åbningstider

Velkommen til home Hellerup

Hos home Hellerup er vi specialister i salg af liebhaverboliger, luksus ejerlejligheder, rækkehuse og andelsboliger. Vi har 20 års erfaring med salg af ejerboliger i Hellerup, vi er derfor utrolig stærke i vores markedsområde.

Også grundig og kyndig køberrådgivning

Vi har et tæt samarbejde med en home køberrådgiver, som rådgiver omkring køb af bolig i bl.a.:

Tuborg Syd

Tuborg Nord

Dyssegårdskvarteret

Ryvangskvarteret

og Sundvejene.

Find boliger til salg i Hellerup-området i vores udstilling, i vores forretning eller på home.dk, og tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Kontakt os i dag

I vores forretning får du ligeledes lejlighed til at få en snak med vores dygtige og motiverede ejendomsmæglere, som sidder klar til at finde den rette køber til dig, der ønsker at sælge, og ligeledes sidder klar til at finde den rette bolig til dig, som ønsker at købe. Kom forbi vores forretning og få en uforpligtende snak med os, eller ring til os på telefon: 39627626. Vi glæder os til at få en snak med dig.

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Vesterbro v/ Hammerbak, Khamseh, Thomsen og Poulsen

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 31 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

  • Solgt på 6 dage til prisen

    "Vi valgte at sætte vores nyrenoverede lejlighed til salg hos Erik fra home Hellerup, primært grundet hans imødekommenhed, ærlighed samt "helt nede på jorden" attitude. Det var meget vigtigt for os, at vi følte, at det var en troværdig ejendomsmægler vi havde med at gøre og synes Eriks vurdering af lejligheden var realistisk i forhold til vores ønske. Erik lagde en dyd i sit arbejde omkring vores lejlighed. Han var meget struktureret og var altid imødekommende, når vi kontaktede ham. Han formåede at sælge vores lejlighed på blot 6 dage til prisen, og vi har hele vejen igennem følt, at både Erik og medarbejderne i home butikken på Strandvejen har været os behjælpelig med alt. Det kvitterede vi naturligvis med Spangsberg flødeboller og blomster, da vi mener, at sådan et flot stykke arbejde skal honoreres. Vi giver vores uforbeholdne og varmeste anbefaling. Der er ingen tvivl om, at vi til enhver tid vil anbefale Erik og home Hellerup til venner og familie, for det har været en utrolig god oplevelse at handle med dem".

  • Vores forventninger blev indfriet til fulde

    Vi har været rigtig glade for Christoffer som vores ejendomsmægler. Gennem hele forløbet har vi følt os i trygge hænder, og Christoffer har været en god og kompetent sparringspartner i forbindelse med salget af vores lejlighed. Vi lagde vægt på at vælge en ejendomsmægler, som er troværdig og imødekommende. Og for os er det et springende punkt, at vores ejendomsmægler løbende følger op og giver en status. Christoffer har til fulde indfriet disse forventninger. Vi vil varmt anbefale Christoffer til alle, der er på udkig efter en dygtig ejendomsmægler".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller