home Østerbro billede
 • Ndr. Frihavnsgade 71
 • 2100 København Ø
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Nordvest - Emdrup v/ Mogens Brask A/S

Velkommen hos home Østerbro - din lokale ejendomsmægler

Hos home Østerbro har vi specialiseret os i salg af ejerlejligheder, andelsboliger og byggeforeningshuse. Vi har 25 års erfaring med salg af ejerboliger på Østerbro, og desuden har vi stor erfaring med projektsalg i Nordhavn.

I vores forretning, på Ndr. Frihavnsgade, bliver du altid mødt af motiverede og dygtige ejendomsmæglere, som rådgiver dig, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge bolig.

Få og grundig og uvildig køberrådgivning

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor også tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Skriv dig gratis op i vores køberkartotek

Søger du et nyt hjem? Skriv dig gratis op i vores køberkartotek online. På den måde får du tilsendt mails med boliger, der passer til dine ønsker. Lige nu har vi mange spændende boliger til salg på Langelinie, Krydstogt, Indre Østerbro, ved Søerne, Kastellet og ved Fælled Parken.

Kontakt din home ejendomsmægler på Østerbro allerede i dag, og lad os hjælpe dig med at få købt eller solgt din bolig.

Vores andre afdelinger i København

Skal du sælge i en anden del af byen? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 42 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Meget fin proces hele vejen igennem

  "Vi synes, at det var en meget fin proces hele vejen igennem. Boligen blev desværre sat til salg på et mindre godt tidspunkt, men det er ikke ejendomsmæglerens skyld. Boligen skulle have haft en lavere pris i begyndelsen, men vi fik den solgt, og det er det vigtigste - således at vi kunne komme videre. home på Nordre Frihavnsgade skal have en masse ros for løbende kommunikation og for at give sælger tro på, at det kan lade sig gøre. Tak for det".

 • We felt you had our best interest in mind at all times

  "Dear Martin, Katrine & team. We wanted to extend a thank you for the great service you provided us in selling our apartment. We felt the process was handled clearly & professionally and through your advice we felt you had our best interest in mind at all times. We especially appreciated the service in English!".

 • Opgaven blev løst hurtigt og smertefrit

  ”Tusinde tak for en fantastisk salgsoplevelse. Martin er super kompetent og meget sympatisk. Han læste hurtig vores behov og løste salgsopgaven hurtigt og smertefrit. Vi har videregivet vores oplevelse og anbefaling til andre kommende sælgere”.

 • Lejligheden blev solgt på kun 2 uger

  "Martin Berg leverede super kompetent rådgivning og en fantastisk salgsindsats fra dag 1. Hele Home holdet sørgede for, at vi konstant var opdaterede på køberfeltet og dialogerne, hvilket var meget tilfredsstillende. Efter blot 2 uger lykkedes det home at sælge vores lejlighed som en skuffesag til en pris over det andre mæglere havde vurderet. Alt i alt en fantastisk oplevelse fra start til slut".

 • Vi fik solgt hurtigt til en god pris

  "Vi var utrolig tilfredse med Martin's rådgivning gennem hele forløbet. Vi havde løbende en konstruktiv dialog om næste skridt og fik solgt hurtigt til en god pris. Vi vil helt klart anbefale home på Østerbro".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller