home Farum billede
 • Farum Hovedgade 50 B
 • 3520 Farum
Luk åbningstider

Velkommen hos home Farum

Vil du sikre dig et godt, trygt og sikkert salg? Så skal du vælge home Farum.

Her bliver der taget hånd om dit salg fra start til slut. Med home Farum som mægler får du ikke kun én ejendomsmægler – du får et team med mange års erfaring med boligsalg. Sammen udgør vi et stærkt, dygtigt og engageret hold, som arbejder dedikeret for dit salg. Derfor har vi ikke kun ét, men flere sæt øjne på sagen, så fokus på din sag bliver større.

Du får en professionel behandling, og som sælger bliver du og dine ønsker respekteret. Vi sørger for, at du er tryg og tilfreds gennem hele processen. Det bedste resultat skaber vi ved et godt samarbejde.

Skal dit næste hjem være i Farum? Farum by er skøn med masser af muligheder - her kan du både nyde bylivet på Bytorvet, Farum Hovedgade, Akacietorvet og ikke mindst de grønne områder med skove og søer. Farum har fantastiske sportsfaciliteter, fin infrastruktur, kulturoplevelser og meget andet.  

Alle mæglerne har et solidt kendskab til lokalområdet og kan hjælpe dig med at finde en bolig, der opfylder dine ønsker. Vi har et spændende udvalg af boliger i Farum og omegn med boliger til salg i blandt andet Ganløse, Slagslunde, Buresø, Slangerup og Lynge. Er du på udkig efter en ny bolig, så tag fat i os.

I home Farum tilbyder vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe dig med din næste bolighandel.

 

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 26 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Købsaftale underskrevet

Købsaftale underskrevet

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • home Farum har styret os sikkert igennem handlerne

  "home Farum har hjulpet os med at få både køb og salg på plads, og vi glæder os nu til nye rammer om vores familieliv. De har styret os sikkert igennem handlerne, og vi har oplevet, at både Michael, Thomas og Anita har leveret god rådgivning og har stået til rådighed gennem hele processen".

 • En rigtig god oplevelse af være kunde hos home

  "Hele home teamet har været professionel fra start til slut. En rigtig god oplevelse, at være kunde hos home".

 • 5 stjerner herfra

  "Jeg vil bare lige takke for et super fedt forløb, ang. salget af vores hus, syntes faktisk, at det ligefrem har været hyggeligt. I har altid været utroligt nemme at arbejde sammen med, og ærlige. Så jeg vil da helt klart anbefale home Farum til andre. 5 stjerner herfra, sig til Bossen i skal have mere i løn. Og så må vi jo se hvornår vi får tid til en kold".

 • Solgt til prisen efter kun 3 uger

  "At sætte et hus til salg, handler om meget mere og andet end blot at sætte mursten og græs til salg. For mig handlede det om rammerne for mangeårige gode minder, her voksede børnene jo op, en god portion af livets milepæle blev passeret og dramaer og drømme blev udlevet, hvilket jeg først blev opmærksom på, da vi besluttede at sætte huset til salg. Vores dejlige hus havde igennem en længere årerække nemlig været den faste kerne og centrum for vores liv, som vi altid kunne regne med. Det var derfor særdeles vigtigt for mig, at jeg havde tillid til dén ejendomsmægler, som skulle stå for salget. Nuvel, så var der naturligvis den økonomiske side, som i sagens natur også var et vigtigt parameter. Jeg valgte home i Farum, fordi det også var home, der for 13 år siden solgte min lejlighed på Christianshavn til prisen, og efter at det kun havde været til salg i få uger. Et forløb jeg havde en rigtig god oplevelse med. Derudover har jeg flere gange igennem mit netværk hørt, at home Farum er dén ejendomsmægler i Farum, som har det bedste lokalkendskab. Jeg fik tillid til Thomas Bregneberg med det samme, og kunne derfor ”læne mig tilbage”, og lade ham og hans makker Michael Hoffmann klare salgsforløbet fra A – Z. Et forløb, der var præget af initiativ, feedback, imødekommenhed og direkte kommunikation - også udenfor normal arbejdstid. Salgsprocessen blev professionelt bakket op af Michelle i butikken, som på en god, venlig og vedholdende facon, formåede at holde mig i ørene omkring alt det praktiske, hvilket var nødvendigt, da jeg har en meget travl hverdag. Huset blev solgt igennem Home Farum’s kundekartotek efter 3 uger og til prisen".

 • Godt og konstruktivt samarbejde

  "Vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde med medarbejderne hos home under hele salgsforløbet. Alle åbne hus arrangementer er forløbet påklageligt, og ikke mindst rådgivning omkring prisfastsættelsen af vort hus fungerede perfekt.Vi kan kun på det varmeste anbefale home til andre boligsælgere - så er de i sikre hænder".

 • Første bud efter 2 uger

  "Jeg valgte at sætte til salg via home, da jeg altid har haft en god relation til Michael Hoffmann og derved gerne ville have ham til at sælge mit hus. home fik lavet en rigtig flot præsentation af mit hus, og det var jo helt fantastisk, at vi fik første bud efter 2 uger og salget herefter hurtigt var på plads. Tak til Thomas for et hurtigt salg. I har alle været meget søde og kompetente, og vi har været meget tilfredse med forløbet".

 • Der blev taget hånd om de enkelte detaljer

  "Vi har været meget glade for at benytte home til salget af vores hus. I var meget lydhøre over for vores ønsker og spørgsmål. Ligeledes synes vi I har taget hånd om de enkelte detaljer ved handelen. Under hele forløbet af handelen har vi følt os trygge".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller