Menu

home Amagerbro

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Amagerbro

Når du sætter din bolig til salg hos home Amagerbro, får du et professionelt og erfarent team af ejendomsmæglere med et solidt lokalkendskab, som vil skabe rammerne for en tryg og sikker bolighandel.

Vores forretning er beliggende på Amager Boulevard med Cafe "Under Elmene" som nabo. Vi har en lys og flot forretning med god mulighed for eksponering af de boliger, som vi har til salg. Vores boligforretning er en del af home Bjerregaard & Co's 14 ejendomsmæglerforretninger i København. Her arbejder vi tæt sammen om at sælge boliger i hele København. Vores stærke samarbejde gør, at vi opnår en bredere kontaktflade og ligeledes et godt netværk til boligkøbere i hele København.

Via dette netværk kan vi tilbyde en bred markedsføring af din bolig i henholdsvis vores boligforretning på home.dk og ligeledes på Facebook m.m. Det sikrer, at boligen når ud til flest potentielle købere, og det øger dermed chancen for, at boligen bliver solgt.

Vi formidler salg af flere typer boliger herunder: ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, og rækkehuse på hele Amagerbro, Islands Brygge, Amager Centret, Stadsgraven, Under Elmene samt andre attraktive områder i Københavnsområdet.

Home Amagerbro har tilknyttet egen køberrådgiver, Rie Jakobsen, der har en baggrund fra både banken, ejendomsmæglerens og juristens verden. Rie kan derfor give dig en unik og optimal rådgivning hele vejen rundt om en ejendomshandel.

Kontakt os, hvis du er interesseret i at købe eller sælge bolig. Kontaktoplysninger på vores ejendomsmægler finder du her på siden. Vi glæder os til at hjælpe din bolighandel trygt i hus.

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.