home Kastrup, Tårnby & Dragør

  • Møder på andre tider aftales gerne. Bare ring/mail
Luk åbningstider

Velkommen til din lokale ejendomsmægler Kastrup, Tårnby og Dragør

Hos home Kastrup, Tårnby og Dragør er du sikret en professionel bolighandel, hvor tillid og tryghed er i højsæde ved salg af bolig hos vores ejendomsmægler Tårnby. Vi ved, at en bolighandel er en stor oplevelse, og vi bestræber os på at tilpasse hver enkelt salg til hver enkelte sælgers behov med grundighed og erfaring som hjørnestenene i dit boligsalg i Tårnby, Kastrup og Dragør.

Ønsker du salg af villa, rækkehus, lejlighed eller andelsbolig i Dragør, Tårnby og Kastrup, kan du trygt kontakte os. Har du et sommerhus, der skal sælges, kan du også overlade opgaven til vores ejendomsmægler Dragør. Vi har bolig til salg i Søvang, Pilegårdskvarteret, Dragør og Kastrup og kan også sælge din bolig.

home Køberrådgivning – trygt boligkøb i Kastrup, Tårnby & Dragør

Vores køberrådgiver hjælper dig trygt og sikkert igennem dit boligkøb i Tårnby, Dragør og Kastrup, om det er køb af villa, køb af lejlighed eller sommerhus, hjælper vi dig med din bolighandel. Lad os tjekke prisen, papirerne og tage den svære forhandling, inden du køber bolig hos en anden mægler end home. Som home Køberrådgiver hjælper vi dig fra A til Å – så kan du føle dig helt tryg, når du skriver under på købet af dit nye hjem.

Få den bedste kundeoplevelse ved køb og salg af bolig i Kastrup

Du kan forvente mere end det sædvanlige hos ejendomsmægler Kastrup, Tårnby & Dragør, da vi altid bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse som ejendomsmægler Dragør i forbindelse med køb og salg. Din tilfredshed er altafgørende for os, og det er et privilegium at hjælpe dig godt på plads i boliglivet.

Vi kan endvidere tilbyde dig national online markedsføring. Vores fantastiske netværk, faglige stolthed og ihærdighed er med til at gøre ejendomsmægler Kastrup, Tårnby & Dragør til dit helt rigtige valg af ejendomsmægler Tårnby og omegn.

Kontakt os allerede i dag

Kig forbi eller ring til os på: 32 82 01 00. Vi glæder os til at hjælpe dig godt hjem.

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Vesterbro v/ Hammerbak, Khamseh og Poulsen

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 23 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Meget professionelt og trygt

    "Vi forsøgte for et par år siden at sælge vores hus, men desværre lykkedes det ikke og vi blev derfor boende. Nu var det dog blevet tid at forsøge igen, og vi tog derfor kontakt til to lokale mæglere, her i blandt home Tårnby, hvor vi kom i kontakt med Uffe Jochumsen. Uffe kom hurtigt foran på point i forhold til den anden mægler, han havde glimt i øjet og var meget velforberedt, og efter en god snak valgte vi at skrive under med ham. Det valg er vi glade for i dag, for efter kun 5 uger og et væld af fremvisninger var vores hus solgt til den aftalte pris, og vi kunne sætte den sidste underskrift. Uffe har gennem hele forløbet været enormt hjælpsom, og han havde altid tid til en snak, faktisk stolede vi så meget på ham, at vi hurtigt valgte at lægge det hele i hans hænder. Det var et rigtig fornuftigt valg, for alt er blevet klaret hurtigt og smertefrit, og vi har ikke på noget tidspunkt haft grund til uro. Skal vi sætte ord på vores oplevelse hos home Tårnby, må professionelt og trygt være de bedst dækkende og står du og skal til at sælge din bolig, så skynd dig ned til home og Uffe".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller