Menu

home Ebeltoft - Syddjurs

Luk åbningstider

Velkommen til home Ebeltoft – Syddjurs. Din lokale ejendomsmægler på Djursland

Hos home Ebeltoft - Syddjurs hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. Det har vores ejendomsmæglere efterhånden gjort i mange år. Vi er stolte af at kunne sige, at vi i forretningen samlet set kan tilbyde dig mere end 50 års erfaring som ejendomsmæglere på Djursland.

Få et forspring i din bolighandel i hele Syddjurs

Her i forretningen er vi lokale mæglere i Ebeltoft, men betragter hele Syddjurs som vores hjemmebane, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge hus i eksempelvis Knebel, Rønde, Mørke, Thorsager, Ryomgård, Mols, Helgenæs eller Ebeltoft.

Vi sælger alle boligtyper

Vi sælger:

- villaer

- rækkehuse

- lejligheder

- byhuse

- andelsboliger

- byggegrunde og

- fritidsboliger

Har du en landejendom, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores ejendomsmæglere med speciale i salg af boliger i hele Syddjurs.

Hos os får din ejendom en helt unik eksponering i måske Danmarks bedste udstillingsvindue. Vi har til huse i én af Østjyllands bedst beliggende mægler-forretninger. Centralt beliggende ejendomsmægler i Ebeltoft.

Få den bedste kundeoplevelse

Du kan forvente mere end det sædvanlige hos home Ebeltoft – Syddjurs, da vi altid bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse i forbindelse med køb og salg af hus. Din tilfredshed er altafgørende for os. Samtidig tilbyder vi home Køberrådgivning – kompetent rådgivning, når du skal købe hus.

Vi kan endvidere tilbyde dig national og prisvindende online markedsføring. Vores fantastiske netværk, faglige stolthed og ihærdighed er med til at gøre home til dit helt rigtige valg af mægler i Ebeltoft.

 

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Sommerhus solgt på første fremvisning

    ”Effektivt og godt mæglerarbejde gjorde, at jeg solgte mit sommerhus på allerførste fremvisning. Jeg kan give de varmeste anbefalinger til Steffen og Co. i home Ebeltoft. Det er de rigtige til opgaven. ”

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller