home Ebeltoft - Syddjurs

Luk åbningstider

Velkommen til home Ebeltoft – Syddjurs. Din lokale ejendomsmægler på Djursland

Hos home Ebeltoft - Syddjurs hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. Det har vores ejendomsmæglere efterhånden gjort i mange år. Vi er stolte af at kunne sige, at vi i forretningen samlet set kan tilbyde dig mere end 50 års erfaring som ejendomsmæglere på Djursland.

Få et forspring i din bolighandel i hele Syddjurs

Her i forretningen er vi lokale mæglere i Ebeltoft, men betragter hele Syddjurs som vores hjemmebane, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge hus i eksempelvis Knebel, Rønde, Mørke, Thorsager, Ryomgård, Mols, Helgenæs eller Ebeltoft.

Vi sælger alle boligtyper

Vi sælger:

- villaer

- rækkehuse

- lejligheder

- byhuse

- andelsboliger

- byggegrunde og

- fritidsboliger

Har du en landejendom, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores ejendomsmæglere med speciale i salg af boliger i hele Syddjurs.

Hos os får din ejendom en helt unik eksponering i måske Danmarks bedste udstillingsvindue. Vi har til huse i én af Østjyllands bedst beliggende mægler-forretninger. Centralt beliggende ejendomsmægler i Ebeltoft.

Få den bedste kundeoplevelse

Du kan forvente mere end det sædvanlige hos home Ebeltoft – Syddjurs, da vi altid bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse i forbindelse med køb og salg af hus. Din tilfredshed er altafgørende for os. Samtidig tilbyder vi home Køberrådgivning – kompetent rådgivning, når du skal købe hus.

Vi kan endvidere tilbyde dig national og prisvindende online markedsføring. Vores fantastiske netværk, faglige stolthed og ihærdighed er med til at gøre home til dit helt rigtige valg af mægler i Ebeltoft.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 61 boliger

Købsaftale underskrevet

Købsaftale underskrevet

Købsaftale underskrevet

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Det har bare været den dejligste proces

  "Vi kunne jo ikke have drømt om et hurtigere salg, og jeg har simpelthen sendt så mange gode tanker afsted til det skønne team bag home her i Syddjurs. For jeg ved, det er lykkedes kun på grund af dem. At Steffen, Nikolaj og teamet bag kunne få det hele til at falde så hurtigt på plads, og samtidig guide os i alle de spørgsmål vi stod med, det har givet mig følelsen af tryghed. Det er bare været den dejligste proces og den er jo slet ikke slut endnu. Vi har det godt.”

 • Topprofessionel betjening af home Ebeltoft

  "Vi har købt hus i Ebeltoft. Det har været en fornøjelse at handle med Home og i særdeles grad at handle med Line Blomme Pedersen ved Ebeltoft lokalafdeling. Vi ønskede en meget hurtigt overtagelse og har oplevet en effektiv, hurtig og særdeles professionel ekspedition af salget. Line har stået til rådighed langt udover det, man som køber kan forvente. Hun og home får topkarakter og vores varmeste anbefaling".

 • Der har været styr på alle detaljerne

  "Vi har har været meget glade for jeres gode og professionelle tilgang til salget. Især synes vi, I har været gode til at have styr på alle detaljerne mht. at indhente relevante oplysninger og dokumenter hos det offentlige. I har skabt det overblik, vi tidligere har savnet. I har ledsaget os hele vejen gennem processen og har været meget tydelige mht. hvem, der tog sig af hvad, og det har været nemt at komme i kontakt med den rigtige person, hvis vi har haft spørgsmål. Tak for det".

 • Jeg har været meget tilfreds med at handle gennem home

  "Jeg har været meget tilfreds med at handle gennem home. Line & Steffen har været alletiders og pigerne på kontoret har altid været søde til at hjælpe mig."

 • Tak for en meget hurtig handel

  "Stor ros og tak til home for en rigtig fin, behagelig og effektiv sagsbehandling og ikke mindst meget hurtig handel i.f.t. vores sommerhussalg på Lærkevej i Fuglslev. Vi kan kun anbefale ejendomsmæglerfirmaet home i Ebeltoft og Rønde til andre".

 • Der blev hele tiden fulgt op på tingene

  "Efter at salget af vores sommerhus er faldet på plads, vil vi godt rose jer for den måde, I har håndteret det på. Vi valgte jer bl.a. ud fra en personlig anbefaling om at have styr på tingene. Det er bestemt også det vi har oplevet. Lige fra den første vurdering af sommerhuset, over de mange papirer og til forløbet af den sidste intense forhandling med køber. Gennem hele forløbet har I sikret en god og tæt dialog, hvor I hele tiden har fulgt op på tingene, både over for os og over for de mulige købere. I det afsluttende tætte forhandlingsforløb med køber følte vi os hele vejen igennem trygge ved den måde, I varetog vores interesser. Vi er ikke et øjeblik i tvivl om, at det er jeres fortjeneste, at det lykkedes at sælge huset midt i en corona tid, til en fornuftig pris".

 • Det har været som en guidet tur på en luksusrejse

  "Vi havde i længere tid talt om at sælge vores sommerhus, men tanken om alt det administrative, papirer, regler, tilstandsrapporter og hvilken ejendomsmægler skal det være, fyldte så meget, at vi ikke rigtigt kom videre. Endelig tog vi os sammen og kontaktede en mægler, men der var ikke rigtigt god kemi, så vi trak os igen, og tænkte, hvad nu. Som et sidste forsøg kontaktede vi Morten Skovholm home i Rønde/Ebeltoft – og dagen efter var sommerhuset solgt! Det passer selvfølgelig ikke, så hurtigt går det ikke, men det er den følelse vi har. Der var kemi fra første sekund og endnu vigtigere, der var professionel tryghed, vi var i sikre hænder. Hele oplevelsen fra første kontakt til endeligt salg, har været som en guidet tur på en luksusrejse, hvor vi ikke skulle gøre andet end at nye oplevelsen. Jeg kan kun anbefale Morten Skovholm home i Rønde/Ebeltoft!".

 • Det har været en venlig og behagelig oplevelse

  ”Det har fra helt fra starten af været en venlig og behagelig oplevelse at handle hus gennem home i Ebeltoft, hvor mægleren hele tiden holdt mig ajour med, hvor vi var i processen. Tak for det.”

 • Meget kompetent mæglerforretning

  ”Meget kompetent mæglerforretning. Vil især fremhæve den høje grad af kontakt med og/information fra mægler under salget.”

 • Markedsføring og salgsproces er forløbet helt efter bogen

  ”Vi er rigtig godt tilfreds med forløbet af salget af vores helårsgrund i et lidt trængt marked for grunde. Både markedsføring og salgsproces er forløbet helt efter bogen.”

 • Udførte et stort og flot stykke arbejde

  "Udførte et stort og flot stykke arbejde for at vi kunne få solgt huset. Kan kun anbefale de 2 unge friske mæglere samt deres personale - sådan!"

 • En tak til home Rønde/ Ebeltoft.

  "En virkelig behagelig proces er ved at tage sin afslutning, en overordentlig hurtig afslutning. Det har været en oplevelse, jeg ikke havde forventet. Efter en periode på godt to mdr., er mit sommerhus solgt, og jeg har haft en rigtig god mavefornemmelse, lige fra første dag. ”MYHOME” er en fantastisk måde at kommunikere på. Intet er gået min næse forbi, og jeg har været orienteret om den mindste hændelse i hele forløbet, og det på en både venlig og professionel måde. Fire fremvisninger de første fjorten dage. Det er effektivitet udvist af et professionelt team, og samtidig en behagelig, og til tider humoristisk tilgang til opgaven. Man kan roligt sige: HUSET ER (GODT) SOLGT".

 • home sørger for, at I kommer sikkert i mål

  "Vi kan på det varmeste anbefale home i Ebeltoft og Rønde. Ikke noget slinger i valsen der. Venlige og åbne medarbejdere. Altid parate til at svare på spørgsmål. Kreative og omstillingsparate i forhold til salgsstrategier. Hurtige tilbagemeldinger efter fremvisninger. Og det samme gælder efter salget af boligen. Sådan kunne jeg blive ved... Vil I ha´ jeres hus solgt, ka´ I roligt gå til home. Så sørger de for, at I kommer sikkert i mål".

 • Fra beslutning til salg i fuld kontrol

  "Vi har hele tiden været fuldt oplyst om status og aktiviteter på huset - og det er på alle tider af døgnet. I det forløb har vi hele tiden været godt informeret, og alt er forløbet helt uden problemer. Stor tak til home som var anden mægler på opgaven og løste det med flere interesserede købere".

 • Jeg følte mig i trygge hænder

  "Efter et år hos anden ejendomsmægler, valgte jeg at skifte mægler. Straks oplevede jeg en super energi og interesse i min bolig. Jeg følte mig i trygge hænder og en klar interesse i netop mit salg. Tak for det Morten fra home".

 • Sommerhus solgt på første fremvisning

  ”Effektivt og godt mæglerarbejde gjorde, at jeg solgte mit sommerhus på allerførste fremvisning. Jeg kan give de varmeste anbefalinger til Steffen og Co. i home Ebeltoft. Det er de rigtige til opgaven. ”

 • Mange tak for god behandling

  "Jeg satte mit hus til salg kort før påske. Steffen fra home sagde: “..det er væk inden sommerferien” .. jeg tænkte .. "ja, ja" .. men Steffen fik sørme ret. Mange tak HOME for en god behandling. Jeg er sikker på at husets nye ejer også får en dejlig tid på Bakkevej. "

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller