Menu

home Bramsnæs

Luk åbningstider

Velkommen hos home Bramsnæs

Hos home Bramsnæs er det vigtigste, at du får den bedste service fra din ejendomsmægler. Derfor er vi meget omhyggelige med at tilpasse hvert enkelt boligsalg til de individuelle behov vores kunder har, og vi sørger naturligvis for, at markedsføringen af din bolig er i top!  Vi er i kort afstand til alle huse i området, og vi kan derfor med kort varsel have en ejendomsmægler klar til at fremvise boligen. Det giver en ekstra mulighed for et salg, når kunden står ved huset og telefonerer – dette er specielt typisk for salg af sommerhuse.

Hos home Bramsnæs sælger vi villaer, sommerhuse, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, landejendomme samt fritids- og helårsgrunde. Disse boliger sælges i forretningsområder, der dækker postnumrene: 4050, 4060, 4070, 4330 og 4305. Området indeholder bl.a. mange attraktive sommerhuse og er utroligt natursmukt.

home køberrådgivning

Mangler du kyndig rådgivning til dit boligkøb? Så kan vi også hjælpe dig! Vi samarbejder nemlig med en køberrådgiver i en anden home forretning. Homes køberrådgivere er særligt uddannede ejendomsmægler med stor erfaring i at rådgive købere.

Tag kontakt til os i dag og få en snak om din boligsituation. Vores ejendomsmæglere står klar til at assistere dig i dit boligsalg eller boligkøb – vi glæder os til at høre fra dig!

 

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Professionel behandling

  "Vi har været rundt og se på mange sommerhuse, og tit med en underlig behandling fra mæglernes side. Vi fandt et sommerhus, som lige var noget for os, og kontaktede Home ved ejendomsmægler, Kasper Larsen. Det kan vi fra vores side varmt anbefale, da der hele vejen igennem har været tale om en professionel behandling. Så vi føler os rigtig godt behandlet, og tak for det".

 • En rigtig god oplevelse

  "Tak for en god og behagelig handel omkring Gøgevænget 19 Vellerup. Din stille og rolig måde at fremvise på, gav os en rigtig god oplevelse af at handle i Home Bramsnæs, ingen ”dumsmarte” bemærkninger som vi hørte fra andre mæglere".

 • Fem store stjerner

  "Jeg er utrolig glad for, at vi valgte Home til at sælge vores sommerhus. Der har været styr på tingene fra første møde til det sidste. Meget professionelt og meget behageligt. FEM store stjerner ***** fra mig Vi kan kun anbefale dem".

 • Solgt hurtigere end forventet

  "home BRAMSNÆS solgte vores fritidshus meget hurtigere end vi havde forventet. Via køberkartotek og til den aftalte pris! Vi har været meget tilfredse med home's håndtering af salget af vores fritidshus, og vi kan varmt anbefale dem".

 • Smertefri vej til drømmekøb

  Vi starter med at forelske os i området omkring kirke Hyllinge. Via Home Bramsnæs finder vi 2 fine sommerhuse, som matcher vores ønsker omkring størrelse og pris. Kasper, som i øvrigt er en meget tålmodig person, tager os på rundvisning i og til de 2 sommerhuse. Han kan svare på selv de mest sære spørgsmål - og hvis ikke han kan, så finder han svaret til os. Vi ender med at forelske os i en lille perle som ligger på Kongebregnen 14, hvor vi ganske smertefrit er kommet frem til et drømmekøb. Kommunikationen med Kasper har været behagelig og handlen har været hyggelig. Tak til Kasper og co, for at finde et nyt sted at bo - om sommeren.

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hvor vil du købe bolig?

Hvor vil du købe bolig?

Eller

Skriv om dine ønsker

Skriv om dine ønsker