Sundbrovej 102, Tåsinge, 5700 Svendborg

140 m2 villa

Kontant 1.345.000 kr.

Charmerende familievilla med stor have


Byder blandt andet på flot Invita køkken fra 2019

I præsenteres her for denne yderst familievenlige villa med et charmerende og landligt ydre, hvor I får flere gode kvadratmeter fordelt på to plan samt et yderst rummeligt og ugeneret udeareal.

Fra hoveddøren træder I ind i en rummelig gang, som ligger i åben forbindelse til køkkenområdet. Her er der plads til at placere et garderobemøbel, således I kan gemme både sko og overtøj væk, før I bevæger jer videre ind i boligen. Herfra er der adgang til både fyrrum og et større badeværelse med badekar og gulvvarme, samtidig med, at I frit kan bevæge jer ind i køkkenet gennem den åbne dørkarm. Invita køkkenet fra 2019 står flot frem i rummet og afspejler på fin og moderne vis husets lidt landlige karakter i form af skabslåger med fyldninger. Det skal også her nævnes, at der i samme ombæring blev anlagt gulvvarme. De blotlagte bjælker i lofterne falder ligeledes i hak med den landlige stil og løber som en rød og elegant tråd gennem boligens stueetage. Stueetagen rummer et værelse og to stuer, hvoraf den ene blev til i 2009 som en udbygning af huset og fremkommer ligeledes med gulvvarme. Til slut skal også førstesalen nævnes, hvor I finder et ekstra værelse.

Huset er opført i 1870, men det kan ikke mærkes på standen, da alt undtagen de bærende og ydre vægge blev revet ned i 2002. Tilbage står dog et charmerende og historisk ydre med bindingsværk, sprossede vinduer samt et nyere tag fra 2009. Med til boligen kommer et rummeligt og ugeneret haveareal med plads til alskens aktiviteter for børnene, samtidig med at forældrene har muligheden for at trække sig tilbage på den sydvendte terrasse.

Området er ligeledes hyggeligt, tæt på både skov og fjord, samtidig med at I lokalt finder både skole, institution og en hal med flere idrætsaktiviteter. Indkøb kan foretages i de nærliggende byer Landet og Vindeby, som rummer både Dagli Brugsen, Netto og Rema.

4Antal rum
2008Ombygget
1601 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.345.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.395 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,852 / 6.196 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200