Engtoften 6, Lyngby, 9480 Løkken

1431 m2 fritidsgrund

Kontant 379.000 kr.

ENGTOFTEN 6, NR. LYNGBY, 9480 LØKKEN


Attraktiv byggegrund i NYT sommerhusområde i Nr. Lyngby



Nu har du muligheden for at realisere dine sommerhusdrømme, i det maleriske Nr. Lyngby, kun en kort afstand fra både Løkken og Lønstrup. Disse sommerhusgrunde er perfekte til dig, der ønsker at skabe dit eget tilflugtssted ved den smukke Vestkyst.

Beliggende i naturskønne omgivelser, tæt på Rubjerg Knude Fyr, tilbyder disse grunde et naturskønt miljø, hvor du kan nyde harmonien og roen, som naturen har at tilbyde.
Med disse byggegrunde kan du realisere dit drømmehus. Uanset om du drømmer om en hyggelig sommerbolig eller et fristed til familien.

Nr. Lyngby er kendt for sin charme og sin tætte forbindelse til Vesterhavet. Her kan du nyde lange gåture på stranden, frisk badning og solnedgange, der tager pusten fra dig. Med de nærliggende byer, Lønstrup og Løkken, er der masser af faciliteter, restauranter og shopping muligheder inden for rækkevidde.

Grundene er på 1.403 – 1.503 m² og der er etableret indkørsel ind til hver grund. I grundprisen er der ikke indregnet tilslutningsafgifter til vand, el og kloak. (samlet pris for dette er ca. 85.275)

Her er 1 km ind til den lokale købmand og yderligere 5 km ind til Løkken torv

Grib chancen for at skabe dit drømmehus ved Vesterhavet. Disse byggegrunde er det første skridt mod et liv, fuld af naturoplevelser og uforglemmelige øjeblikke.

Lad os hjælpe dig med at gøre din boligdrøm til virkelighed. Kontakt os i dag for yderligere information om byggegrundene.

Økonomi

Kontantpris ekskl. Tilslutningsafgift

379.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

779 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,576 / 1.972 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Pernille Muhlig
home Brønderslev

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

pmchr@home.dk

98801799

98801799