Kirketoften 16, Rårup, 7130 Juelsminde

1313 m2 helårsgrund

Kontant 215.000 kr.

RÅRUP


Byggegrund med udsigt over åbne marker

Rårup er en hyggelig lille landsby mellem Juelsminde og Horsens med knap 500 indbyggere. Byen har både skole, sportshal, sognegård og et aktivt foreningsliv. Der er således gåafstand til børnepasning, skole og fritidsaktiviteter for alle aldre og byen ligger kun 13 km fra Juelsminde, 14 km fra Horsens og 6 km fra Hornsyld.

Sognegården er byens ubestridte midte, når det gælder afholdelse af fester –bl.a. det årlige julebal, fastelavns- og julefester samt private arrangementer.

Rårup skole blev renoveret i 2010 og fremstår i dag som en flot og moderniseret skole med alle nødvendige faciliteter.

Rårup Hallen er centrum for aktiviteterne i Rårup Gymnastik- og Idrætsforening, der har fodbold, håndbold, badminton, tennis, bordtennis, gymnastik og petanque på programmet.

Skal du til stranden om sommeren har du kun små 6 km. til den skønne strand ved As Vig

I Rårup har man gennem nogle år haft fokus på sundhed. Man har for eksempel kørt et innovationsprojekt om motion og sundhed under overskriften ”Vi flytter os”. Den alternative og positive tankegang kom også i brug, da en busrute blev nedlagt: Borgerne fik en pose penge og har brugt dem på et "by-medlemsskab" til en borgerbil, som kan deles af de lokale.
Rårup er oprindelig bygget op omkring middelalderkirken Sankt Annas, der har sin egen helligkilde, som første gang nævnes i historien i 1667. Kilden var en såkaldt sundhedsbrønd, som folk i området valfartede til.
Læs mere om Rårup på www.hedenstederne.dk 

Økonomi

Kontantpris inkl. delvis tilslutningsafgift

215.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

197 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

1,471 / 1.137 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Malene Juul
home Juelsminde

Vurderingschef, Ejendomsmægler MDE

majul@home.dk

73707130

73707130