home Ballerup

Luk åbningstider

Velkommen hos home Ballerup - din lokale ejendomsmægler

Hos home Ballerup tilbyder vi kompetent og personlig rådgivning i forbindelse med køb og salg af boliger. Vi har solgt boliger i Ballerup siden 2006.

Din personlige mægler med stor erfaring i det lokale
Hos home Ballerup vil du altid møde en ejendomsmægler med et smil på læben – vi elsker at sælge boliger, og ligeledes at finde de bedste løsninger for vores kunder. Med vores mange og veluddannede ejendomsmæglere sikrer vi dig en høj fleksibilitet i forhold til møder, fremvisning af bolig m.m.

Vi er et ejendomsmæglerteam med et bredt lokalkendskab, der arbejder passioneret og målrettet på lige præcis din bolighandel. Vi beskæftiger os med salg af mange forskellige typer boliger, bl.a. villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, helårsgrunde, fritidsgrunde, boligprojekter m.m.

Vi har et dybdegående kendskab til vores lokale markedsområde. Forretningen ligger i Ballerup og er centralt placeret i markedsområdet, der består af: Skovlunde | Ballerup | Måløv

Køberrådgivning
Hos home Ballerup tilbyder vi også Køberrådgivning. Finder du ikke din drømmebolig hos os, er vi klar til at hjælpe dig med den juridiske rådgivning og handlens berigtigelse. Hos home Lone Bøegh Henriksen, har vi dygtige køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af køberen.

Målrettet markedsføring
Hos home tilbyder vi forskellige marketingpakker, som medvirker til at booste salget af din bolig. Dette bidrager til at sælge op til 60% hurtigere end normalt.

Uanset om det omhandler salg eller køb, står vi klar til at assistere og sikre dig en god bolighandel. Kontakt en af vores dygtige medarbejdere allerede i dag og få en uforpligtende snak om din bolig.

Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine ønsker og behov.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 11 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Huset blev solgt på bare 4 dage

  ”Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Salgschef & Partner Christina Midtgaard fra home Ballerup. Fra første kontakt var Christina passioneret omkring vores salg. Hun var gennem hele forløbet transparent, imødekommende og gennemført professionel i forhold til processen og alle detaljer i kontrakt, salgsmateriale og endelig handel. Vi havde et fantastisk samarbejde om salgsprocessen og spørgsmål fra vores side blev prompte besvaret, så vi var trygge og orienteret om alle detaljer hele vejen igennem. Christinas store engagement, hendes netværk og det flotte salgsmateriale var alt sammen med til, at vores hus blev solgt på bare 4 dage.”

 • Trygt og professionelt forløb

  “Kæmpe stor ros til Christina, huset blev solgt på en uge til udbudsprisen, og forløbet har været enormt trygt og professionelt. Der er ingen tvivl om, at man er i trygge hænder, når man er i dialog med Christina. Hele vejen igennem var Christina og resten af teamet tilgængelige, og serviceniveauet var enormt højt. Det betyder meget at føle sig ordentligt klædt på til salget, og det gjorde Christina over al forventning. Selvom det hele gik stærkt fra første kontakt til endeligt salg på 14 dage, så var det bare en fornøjelse. Vi kan varmt anbefale, at man overlader sit boligsalg i hænderne på Christina. Endnu en gang mange tak!”

 • Huset blev solgt på kun 2 dage

  "Hermed får I vores varmeste anbefalinger. Fra første møde kunne vi mærke jeres oprigtige interesse for at hjælpe os med vores salg. Vi gjorde det klart fra start, hvilken pris vi ønskede for vores hus, og vi må indrømme, at vi blev lidt overrasket, da vi fik OVER den fastsatte udbudspris på kun 2 dage. Interessen var ekstrem høj på vores hus og efter få timer på nettet, blev der booket fremvisninger og åbent hus tilmeldinger. Under hele forløbet blev vi løbende kontaktet og kommunikationen har været helt i top. Tak til hele teamet fra home Ballerup – det har været en fornøjelse, at sælge vores hus igennem jer.”

 • Jeg oplevede, at netop min "vare" var i fokus

  ”Super professionel, proaktiv og personlig håndtering igennem hele processen. Jeg oplevede, at netop min ”vare” var i fokus, og højt prioriteret. Det gav mig en tryghed i mit valg af mægler og home, som mæglerkæde.”

 • I har min varmeste anbefaling

  "Tak til home Ballerup for at sælge mit dejlige rækkehus. I har skaffet mig den højeste pris, som et rækkehus nogensinde er handlet til i Marbæk Park – og tilmed til den fastsatte pris. Det er været en proces, hvor I har holdt mig informeret hele vejen og sørget for forhandling med køber. I har min varmeste anbefaling.”

 • Vi er fuldt ud tilfredse

  "Vi takker for hjælpen til salget af vores hus. Det gik meget hurtigt, og til prisen. Vi er fuldt ud tilfredse og vi havde fra første gang vi mødtes med vores ejendomsmægler Christina en rigtig god fornemmelse. Fremvisningerne har fungeret, hurtig respons bagefter. Vi har altid kunne få fat på jer, hvis der opstod spørgsmål eller lignende. Tak til jer fra home Ballerup.”

 • Der blev hurtigt fulgt op på enhver henvendelse fra os

  “Jeg og min kone vil hermed udtrykke vores store tilfredshed med Christinas og hendes medarbejderes indsats, for at få vores salg på plads. Lige fra start har Christina hurtigt fulgt op på enhver henvendelse fra os. Vi har ligeledes fået en god pris for vores dejlige hus, så vi er nu klar til at komme videre med vores seniorliv!”

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller