Menu

home Bagsværd

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Bagsværd

Hos home Bagsværd har vi dygtige vurderingskonsulenter til at fastsætte den helt rigtige pris på din bolig. Vores medarbejdere er salgstrænede i DISC og Enneagram, de har derfor de rette kompetencer til at stå for dit boligsalg. Vi skræddersyer salgsprocessen, så den passer til netop dine behov og ønsker. Du får naturligvis løbende tilbagemeldinger under hele processen, og du vil altid opleve en hurtig respons, når du retter henvendelse.

Vores ejendomsmæglere er bosat lokalt, og de har derfor et godt lokalkendskab og ikke mindst et indgående kendskab til boligmarkedet i lokalområdet.

Vores boligforretning er centralt beliggende ved Bagsværd Station. Her er du velkommen til at komme forbi og få en snak med vores ejendomsmægler vedr. din bolighandel, boligmarkedet eller andet, som du har behov for at få drøftet.

Attraktive boliger til salg

Vi har mange spændende boliger til salg i Bagsværd, Haspegårdskvarteret, Regattakvarteret, Værebrokvarteret, Stengården, Stengårdskvarteret m.fl. Se boligerne online eller i vores lyse og velindrettede boligforretning på Bagsværd Hovedgade 113.

Hvis du ønsker at sælge din bolig, så kontakt home i Bagsværd allerede i dag. Vi glæder til at få en snak med dig.

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.