Menu

home Bagsværd

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Bagsværd

Hos home Bagsværd har vi dygtige vurderingskonsulenter til at fastsætte den helt rigtige pris på din bolig. Vores medarbejdere er salgstrænede i DISC og Enneagram, de har derfor de rette kompetencer til at stå for dit boligsalg. Vi skræddersyer salgsprocessen, så den passer til netop dine behov og ønsker. Du får naturligvis løbende tilbagemeldinger under hele processen, og du vil altid opleve en hurtig respons, når du retter henvendelse.

Vores ejendomsmæglere er bosat lokalt, og de har derfor et godt lokalkendskab og ikke mindst et indgående kendskab til boligmarkedet i lokalområdet.

Vores boligforretning er centralt beliggende ved Bagsværd Station. Her er du velkommen til at komme forbi og få en snak med vores ejendomsmægler vedr. din bolighandel, boligmarkedet eller andet, som du har behov for at få drøftet.

Attraktive boliger til salg

Vi har mange spændende boliger til salg i Bagsværd, Haspegårdskvarteret, Regattakvarteret, Værebrokvarteret, Stengården, Stengårdskvarteret m.fl. Se boligerne online eller i vores lyse og velindrettede boligforretning på Bagsværd Hovedgade 113.

Home Bagsværd samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. Derfor kan vi tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig.

Kontakt os

Hvis du ønsker at sælge din bolig, så kontakt home i Bagsværd allerede i dag. Vi glæder til at få en snak med dig.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Særdeles effektiv køberrådgivning ved køb af ejendom i Bagsværd

  Anne-Marie og Henrik Barrett benyttede sig af køberrådgiver Lars Sørensen hos home, da de ville købe en ejendom i Bagsværd, der blev solgt med værgemål. "Som boligkøber ved værgemål eller dødsfald er der ting, man skal være opmærksom på, og vi kontaktede derfor køberrådgiver Lars Sørensen fra home". Det kom parret ikke til at fortryde, for Lars fandt en række ting der skulle undersøges, inden parret kunne underskrive den endelige købsaftale.

  Henrik og Anne-Mette Barrett

 • Komplet køberrådgivning

  Hos home har man også et antal køberrådgivere, der kan hjælpe køberne i handelsprocessen. Det benyttede Kelvin Rokohl sig af, da han for nylig købte en lejlighed gennem en anden ejendomsmæglerforretning. Han kontaktede køberrådgiver Lars Sørensen hos home. "Lars hjalp mig bl.a. med at undersøge priserne i området, så jeg kunne se, om den lejlighed, jeg ville købe, havde en fornuftig pris, og han har simpelthen sørget for alt undervejs".

  Kelvin Rokohl

 • Forældrekøber fra Brønshøj støttede sig op ad homes køberrådgiver

  En forældrekøbslejlighed kan ofte være et rigtigt godt alternativ, hvis man søger en god studiebolig. Den løsning kom Inge Otto Hansen og hendes datter Marie også frem til, efter forgæves at have forsøgt at lokalisere en lejebolig. Under denne proces fik familien kontakt til homes køberrådgiver Lars Sørensen, som lovede at assistere, når den rigtige bolig dukkede op. Og det gjorde den på Brønshøjvej, hvor familien var på fremvisning. Nu har familien overtaget lejligheden, og de har masser af ros til Lars Sørensen for rådgivningen. ”Han var rigtig god og tålmodig, når vi skulle have forklaret noget, vi ikke forstod. Generelt har vores dialog været god, og vi har følt os i trygge omgivelser sammen med Lars”.

  Inge Otto

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Gem til køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.