Menu

home Bagsværd

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Bagsværd

Hos home Bagsværd møder du et dynamisk og erfarent team, hvor nøgleord som ærgerrighed, nærvær og professionalisme er i højsædet. Vi bestræber os på altid at gå forrest for vores kunder og være på forkant med enhver situation, for at sikre dig en tryg bolighandel!

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, skal du tage os med på råd. Vi har erfaring indenfor salg af alle typer ejendomme i lokalområdet, og vi har løbende mange spændende boliger til salg i Haspegårdskvarteret, Regattakvarteret, Værebrokvarteret, Stengården, Stengårdskvarteret m.fl. Netop vores unikke lokalkendskab og ’finger på pulsen’ sikrer dig det bedste salgsforløb.

Din personlige mægler

Når du inviterer os på besøg, vil du fra dag ét være i trygge hænder. Vi prioriterer et nært og personligt samarbejde højt, og din personlige mægler står altid til rådighed med svar på de forskellige spørgsmål, der måtte være eller opstå. Sammen med dig sørger vi for at lægge en salgsstrategi, der tager højde for, hvor du er, og hvor markedet ligger. Vi afholder løbende salgsmøder for at opretholde kvaliteten og tilpasse efter de behov og ønsker, du måtte have.

Målrettet markedsføring

Vi sælger dit hjem hurtigere og til en bedre pris med home Online Markedsføring. Vi er meget stolte af vores prisvindende markedsføringsprodukt, som annoncerer og fremhæver din bolig, netop dér hvor det giver mest værdi, og som bidrager med et salg op til 60% hurtigere end normalt. Vi sørger for løbende at gennemgå resultaterne, så vi sammen kan justere markedsføringen og ramme køberne så præcist som muligt.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med din bolighandel. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Ægtepar fra Tulstrup solgte villa gennem home – og fik hjælp til køb af ny bolig

    Parrets datter havde kort tid inden købt en bolig gennem home, hvor hun havde truffet ejendomsmægler Rune Sandersen, som havde gjort et godt indtryk. Derfor besluttede parret at benytte samme ejendomsmægler. "Det har vi bestemt heller ikke fortrudt. Rune Sandersen har virkelig været hjælpsom og forstående. Han har været god til at se tingene fra vores side, og han har også haft et højt serviceniveau. Desuden fik han huset solgt på 44 dage, så det gik jo stærkt".

  • Stor aktivitet fra start

    Blot 17 dage efter Til salg-skiltet var sat op ved huset, kunne ejendomsmægleren præsentere sælger for en underskrevet købsaftale. ”Det gik hurtigt, og samtidig blev det solgt til prisen, så jeg kan kun være meget tilfreds,” siger han. Det hurtige salg betød ganske vist, at Jesper Aagaard Nielsen nu har et ’pit-stop’ i en midlertidig lejlighed, indtil hans projektbolig er klar til indflytning. ”Det er fint nok. Jeg er glad for, at huset er solgt, så jeg ikke skal tænke på det mere. Det var et solidt og godt stykke arbejde fra Rune Sandersen, og for øvrigt var det også ham, som senere hjalp mig med at finde lejeboligen. Så det har været fin service fra home".

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo