Menu

home Bagsværd

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Bagsværd

Hos home Bagsværd har vi dygtige vurderingskonsulenter til at fastsætte den helt rigtige pris på din bolig. Vores medarbejdere er salgstrænede i DISC og Enneagram, de har derfor de rette kompetencer til at stå for dit boligsalg. Vi skræddersyer salgsprocessen, så den passer til netop dine behov og ønsker. Du får naturligvis løbende tilbagemeldinger under hele processen, og du vil altid opleve en hurtig respons, når du retter henvendelse.

Vores ejendomsmæglere er bosat lokalt, og de har derfor et godt lokalkendskab og ikke mindst et indgående kendskab til boligmarkedet i lokalområdet.

Vores boligforretning er centralt beliggende ved Bagsværd Station. Her er du velkommen til at komme forbi og få en snak med vores ejendomsmægler vedr. din bolighandel, boligmarkedet eller andet, som du har behov for at få drøftet.

Attraktive boliger til salg

Vi har mange spændende boliger til salg i Bagsværd, Haspegårdskvarteret, Regattakvarteret, Værebrokvarteret, Stengården, Stengårdskvarteret m.fl. Se boligerne online eller i vores lyse og velindrettede boligforretning på Bagsværd Hovedgade 113.

Home Bagsværd samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. Derfor kan vi tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig.

Hvis du ønsker at sælge din bolig, så kontakt home i Bagsværd allerede i dag. Vi glæder til at få en snak med dig.

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.