Menu

home Asnæs

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Asnæs

home Asnæs er en ejendomsmægler i kontakt med lokalområdet i Asnæs. Vores dygtige ejendomsmæglere holder sig hele tiden opdateret på boligmarkedet i Veddinge Bakker, Asnæs, Ordrup Næs og Høve, og vi hører ofte om de spændende boliger, attraktive landejendomme og gode sommerhuse før nogen andre. Har du spørgsmål om køb og salg af boliger i Asnæs, kan vores ejendomsmæglere hjælpe dig.

For at gøre det let for vores kunder at følge med i boligmarkedet, tilbyder vi magasiner, som handler om nyt på boligmarkedet. Desuden har vi et magasin dedikeret specielt til fritidshuse i Nordvestsjælland. Kom forbi forretningen og hent dit eksemplar af homeNyt.

Hos home Asnæs arbejder vi primært med salg af helårsboliger, dvs. villaer og landejendomme. Vi arbejder dog tæt sammen med home Vig - Lyngen, som er godt bekendt med udvalget af fritids- og sommerhuse i Nordvestsjælland.

Vi har desuden et stærkt samarbejde med en home køberrådgiver, som rådgiver omkring køb af bolig i Veddinge Bakker, Asnæs, Høve og Ordrup Næs og resten af Nordvestsjælland. Find boliger til salg i Asnæs-området i vores udstilling, i vores forretning eller på home.dk og tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele, du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Har du spørgsmål til salg af bolig, er du på udkig efter en ny bolig, eller overvejer du at sælge bolig? Uanset hvilken situation du finder dig i, har vi en dygtig ejendomsmægler i Asnæs, som sidder klar til at hjælpe dig. Vi ser frem til at hjælpe med salget af din bolig og rådgive om købet af din kommende bolig eller sommerhus i Asnæs på Nordvestsjælland.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Hurtig, kompetent og professionel sagsbehandling

  "I september 2012 satte min ven og jeg vort fritidshus beliggende i Atterup til salg via home i Asnæs, repræsenteret af ejendomsmægler Jan Frendrup. I betragtning af de økonomisk dårlige tider for boligmarkedet generelt og for fritidshusmarkedet i særdeleshed må det siges, at Frendrups indsats relativt hurtigt har båret frugt, idet huset pr. 15. maj er blevet solgt til nye interesserede købere.Takket være stor faglig dygtighed, venlig og forstående hjælpsomhed under hele salgsforløbet, har vi på intet tidspunkt følt os svigtet eller efterladt på et sidespor. Vi var ikke af økonomiske grunde tvunget til at afhænde huset men ønskede alene af aldersmæssige årsager at skille os af med ejendommen, medens vi endnu er relativt mobile. Jan Frendrups salgsteknik virker overbevisende og faktuelt velbegrundet. Han har hele tiden givet sig tid til at lytte til vore forslag og argumenter, ligesom han også har forstået at "trøste" os, når depressive tanker vedr. salget dukkede op. Når man først har besluttet sig for et salg - og det kan være en vanskelig afgørelse - er det væsentligt, at dette fremmes mest muligt, således at hverken sælger eller eventuelle købere mister tålmodigheden eller interessen. Vi vil gerne takke Jan Frendrup og hans medarbejdere for venlig, hurtig, kompetent og professionel sagsbehandling og vil gerne anbefale hans og deres medvirken i andre lignende sager."

  Eilif Christensen

 • Solgt på 42 dage

  "home Asnæs, har været en fremragende samarbejdspartner i forbindelse med salg af vores hus.Vi fik en meget sober og professionel rådgivning. Huset blev solgt på 42 dage, hvilket i vores øjne var helt fantastisk".

  Lone og Per Madsen

 • God handel

  "Tak for handlen. Vi er i fuld gang med at renovere sommerhuset. Vi føler os allerede hjemme"

  Anette og Mogens

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.