home Amagerbro - Islands Brygge

Luk åbningstider

Velkommen hos home Amagerbro - din lokale ejendomsmægler på Amager

Når du sætter din bolig til salg hos home Amagerbro - Islands Brygge, får du et professionelt team af mæglere på Amager. Dit teams solide lokalkendskab skaber rammerne for en tryg og sikker bolighandel.

Vores forretning er beliggende på hjørnet af Amagerbrogade og Amager Boulevard. Vores flotte og lyse forretning giver god mulighed for eksponering af de boliger, vi har til salg på Amagerbro og Islands Brygge.

Trygt og professionelt boligsalg med home Amagers ekspertise

En professionel og erfaren ejendomsmægler er afgørende, når du skal sælge din bolig på Amager. Få den bedste oplevelse med dit boligsalg: Vælg en mægler med erfaring, ekspertise og godt lokalkendskab. Således får du den personlige og professionelle vejledning, du har brug for.

Når du sælger din bolig med home Amager, bliver du fulgt sikkert gennem alle bolighandlens faser. Du får tilknyttet et personligt team af mæglere, som står for salget af din bolig. Dit team står til rådighed for dig med erfaring og ekspertise, og du kan derfor trygt overlade dit boligsalg til os.

Eksponering spiller en vigtig rolle i dit boligsalg. Derfor sørger vi for, at din bolig bliver annonceret på boligsiden.dk og boliga.dk, og at den kan findes på de store mæglerkæders hjemmesider. Vi foretager også effektiv og målrettet markedsføring – bl.a. annonceringer på Facebook m.m. Det sikrer, at din bolig når ud til flest mulige potentielle købere med interesse i Amager og Islands Brygge.

Få køberrådgivning hos erfaren ejendomsmægler med kendskab til Amager

Hos home Amagerbro - Islands Brygge arbejder vores ejendomsmæglere tæt sammen om at sælge boliger på Amager såvel som i København. Gennem vores stærke samarbejde har vi opbygget en bred kontaktflade og et godt netværk til boligkøbere i hele København.

Dit boligkøb skal være en positiv oplevelse uden dyre overraskelser. Derfor tilbyder home Amager - Islands Brygge professionel køberrådgivning.

Mathias Wiegell, vores køberrådgiver, er uddannet Ejendomsmægler MDE og Køberrådgiver m/Tryghedsmærke hos Dansk Ejendomsmæglerforening. Han står klar til at give dig den rådgivning, som sikrer dig tryghed hele vejen gennem købet. 

Professionelle ejendomsmæglere på Amager og Islands Brygge

Find din drømmebolig hos home Amager - Islands Brygge. Du kan se vores boliger her på siden eller i vores forretning på hjørnet af Amagerbrogade og Amager Boulevard.

Vi formidler salg af bl.a. ejerlejligheder, villaer, andelsboliger og rækkehuse på hele Amagerbro, Islands Brygge, Amager Centret, Stadsgraven, Under Elmene samt andre attraktive områder på Amagerbro, Islands Brygge og Københavnsområdet.

Kontakt os, hvis du er interesseret i at købe eller sælge bolig på Amagerbro eller Islands Brygge. Du kan finde kontaktoplysninger på vores ejendomsmægler her på siden. Vi glæder os til at hjælpe din bolighandel trygt i hus.

Vores andre afdelinger i København

Vi sælger også boliger i Ørestad. Skal du købe eller sælge i en anden del af København? Se alle home ejendomsmæglere i København her.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 31 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Åbent hus med tilmelding

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  1. Eller