home Åbyhøj - Aarhus V

Luk åbningstider

Velkommen hos home Åbyhøj-Århus V - din ejendomsmægler i det lokale

Det gode lokalkendskab er en vigtig forudsætning for, at din bolighandel kommer godt og sikkert i hus. Gennem vores indgående kendskab til lokalområdet, har vi fingeren på pulsen på boligmarkedet i Åbyhøj og i de omkringliggende områder. Vi kan på den baggrund fastsætte en realistisk pris på din bolig.

Vi kender de mange kvaliteter ved hvert et kvarter i området, som f.eks. Gammel Åbyhøj, Brabrand Bakker og det nyere Helenelyst. Hos home i Åbyhøj sælger vi alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger og lejligheder. Ligeledes beskæftiger vi os med salg af liebhaverejendomme.

En del af et stærkt netværk i Østjylland

home i Åbyhøj er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Vi har i alt 13 home-forretninger og 90 kollegaer, der arbejder tæt sammen om din bolighandel i home Aarhus Østjylland v. ansvarlig indehaver, Annette Rønne.

Din tryghed er essentiel, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge bolig gennem os. Derfor vægter vi den gode dialog med vores kunder højt, og ligeledes vil du opleve et højt serviceniveau blandt vores medarbejdere. Vores ejendomsmægler sætter fokus på netop dine behov og ønsker, og gør en stor indsats for, at du får en vellykket bolighandel.

Få en tryg bolighandel

Ud over den personlige dialog med vores ejendomsmægler, kan du følge dit boligsalg time for time via myhome. Her kan du logge ind og få et indblik i salgsarbejdet, herunder hvor mange der viser interesse for din bolig, tilbagemeldinger fra potentielle købere efter et Åbent Hus arrangement og meget andet interessant.  

Vi har fokus på, at din bolig bliver synlig for flest mulige købere, og derfor markedsfører vi boligen, der hvor kunderne er, dvs. på nettet, i aviserne, i lokalområdet, i foreningslivet og naturligvis i vores forretninger.

I home Aarhus Østjylland har vi eget Servicecenter. Det er din garanti for, at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.

Kom forbi vores forretning på Silkeborgvej 253 eller ring til os på: 8615 2700. Vores ejendomsmæglere står klar til at tage en uforpligtende snak med dig, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge.

Vores andre afdelinger i Aarhus

Skal du sælge i en anden del af Aarhus? Se alle home ejendomsmæglere i Aarhus her

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • God seriøs ejendomsmægler

  "Vi har over en længere periode været på boligmarkedet for at finde vores første ejerbolig. Bettina Handberg fra home Åbyhøj har vist os flere forskellige boliger. Der er blevet lyttet til vores behov/ønsker, og vi har hurtigt fået svar på vores mange spørgsmål. Det har været en utrolig god oplevelse, og vi kan varmt anbefale home i Åbyhøj."

 • Hurtig respons ved spørgsmål

  ”Jeg har i forbindelse med mit køb af en skøn lejlighed i Åbyhøj været en rigtig tilfreds kunde hos home Åbyhøj – Aarhus V. Undervejs i hele forløbet har jeg haft en god fornemmelse med købet; og ved spørgsmål har jeg altid fået hurtig respons. I Theis Westergaard havde jeg en mægler der var meget imødekommende og havde en god viden om lejligheden, ejerforeningen og lokalområdet. Alt i alt har jeg været utrolig positiv over hele min købsproces.”

 • Glade og tilfredse sælgere

  "Mange tak for hyggeligt samvær og godt udført arbejde. Tak fra 2 glade sælgere, der har solgt til den dejligste køber. Vi er så glade, og glæder os til at flytte."

 • Forventningsafstemningen var god

  "Under hele forløbet har jeg været meget tilfreds. Forventningsafstemningen var god. En ærlig, god og professionel dialog med mægler, samt et kompetent effektivt hold og netværk der medvirkende til, at jeg vil give mine varmeste anbefalinger til teamet i home".

 • Meget tilfredsstillende rådgivning

  "Hos home fandt vi vores nye hus og solgte kort tid efter vores nuværende hus ligeledes hos home. Vi har været meget tilfredse med den rådgivning vi har modtaget og kan give home Åbyhøj - Aarhus V vores bedste anbefaling."

 • Vi fandt vores drømmebolig hos home

  "Vi fandt vores drømmebolig hos home. De hjalp os hele vejen igennem købet med professionel og god rådgivning. Vi kan varmt anbefale home Åbyhøj."

 • Solgt på 2 dage til prisen

  "Jeg har netop solgt min bolig gennem home Åbyhøj - Aarhus V. Den blev solgt til prisen og på kun 2 dage. Jeg oplevede en meget professionel rådgivning og kan give min anbefaling til home Åbyhøj - Aarhus V."

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo