Menu

home Åbyhøj - Aarhus V

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Åbyhøj-Århus V

Det gode lokalkendskab er en vigtig forudsætning for, at din bolighandel kommer godt og sikkert i hus. Gennem vores indgående kendskab til lokalområdet, har vi fingeren på pulsen på boligmarkedet i Åbyhøj og i de omkringliggende områder. Vi kan på den baggrund fastsætte en realistisk pris på din bolig.

Vi kender de mange kvaliteter ved hvert et kvarter i området, som f.eks. Gammel Åbyhøj, Brabrand Bakker og det nyere Helenelyst. Hos home i Åbyhøj sælger vi alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger og lejligheder. Ligeledes beskæftiger vi os med salg af liebhaverejendomme.

home i Åbyhøj er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Vi har i alt 15 home-forretninger og 100 kolleger, der arbejder tæt sammen om din bolighandel i home Århus Østjylland v. ansvarlig indehaver, Annette Rønne.

Din tryghed er essentiel, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge bolig gennem os. Derfor vægter vi den gode dialog med vores kunder højt, og ligeledes vil du opleve et højt serviceniveau blandt vores medarbejdere. Vores ejendomsmægler sætter fokus på netop dine behov og ønsker, og gør en stor indsats for, at du får en vellykket bolighandel.

Ud over den personlige dialog med vores ejendomsmægler, kan du følge dit boligsalg time for time via myhome. Her kan du logge ind og få et indblik i salgsarbejdet, herunder hvor mange der viser interesse for din bolig, tilbagemeldinger fra potentielle købere efter et Åbent Hus arrangement og meget andet interessant.  

Vi har fokus på, at din bolig bliver synlig for flest mulige købere, og derfor markedsfører vi boligen, der hvor kunderne er, dvs. på nettet, i aviserne, i lokalområdet, i foreningslivet og naturligvis i vores forretninger.

I home Århus Østjylland har vi eget Service Center. Det er din garanti for, at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.

Kom forbi vores forretning på Silkeborgvej 253 eller ring til os på: 8615 2700. Vores ejendomsmæglere står klar til at tage en uforpligtende snak med dig, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • God seriøs ejendomsmægler

  "Vi har over en længere periode været på boligmarkedet for at finde vores første ejerbolig. Bettina Handberg fra home Åbyhøj har vist os flere forskellige boliger. Der er blevet lyttet til vores behov/ønsker, og vi har hurtigt fået svar på vores mange spørgsmål. Det har været en utrolig god oplevelse, og vi kan varmt anbefale home i Åbyhøj."

  Maja Sandberg & Torben Møller

 • Hurtig respons ved spørgsmål

  ”Jeg har i forbindelse med mit køb af en skøn lejlighed i Åbyhøj været en rigtig tilfreds kunde hos home Åbyhøj – Aarhus V. Undervejs i hele forløbet har jeg haft en god fornemmelse med købet; og ved spørgsmål har jeg altid fået hurtig respons. I Theis Westergaard havde jeg en mægler der var meget imødekommende og havde en god viden om lejligheden, ejerforeningen og lokalområdet. Alt i alt har jeg været utrolig positiv over hele min købsproces.”

  Køber fra Trygsvej 2F

 • Glade og tilfredse sælgere

  "Mange tak for hyggeligt samvær og godt udført arbejde. Tak fra 2 glade sælgere, der har solgt til den dejligste køber. Vi er så glade, og glæder os til at flytte."

  Knud & Inge

 • Forventningsafstemningen var god

  "Under hele forløbet har jeg været meget tilfreds. Forventningsafstemningen var god. En ærlig, god og professionel dialog med mægler, samt et kompetent effektivt hold og netværk der medvirkende til, at jeg vil give mine varmeste anbefalinger til teamet i home".

  Brith Stensgård-Bay

 • Meget tilfredsstillende rådgivning

  "Hos home fandt vi vores nye hus og solgte kort tid efter vores nuværende hus ligeledes hos home. Vi har været meget tilfredse med den rådgivning vi har modtaget og kan give home Åbyhøj - Aarhus V vores bedste anbefaling."

  Marianne & Bjarne

 • Vi fandt vores drømmebolig hos home

  "Vi fandt vores drømmebolig hos home. De hjalp os hele vejen igennem købet med professionel og god rådgivning. Vi kan varmt anbefale home Åbyhøj."

  Cathrine & Thomas

 • Solgt på 2 dage til prisen

  "Jeg har netop solgt min bolig gennem home Åbyhøj - Aarhus V. Den blev solgt til prisen og på kun 2 dage. Jeg oplevede en meget professionel rådgivning og kan give min anbefaling til home Åbyhøj - Aarhus V."

  Anne Adams

Praktisk information

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.