home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Luk åbningstider

Velkommen hos home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand, din lokale ejendomsmægler

Det gode lokalkendskab er en vigtig forudsætning for, at din bolighandel kommer godt og sikkert i hus. Hos home i Åbyhøj har vi været fast etableret siden år 1990, hvor vores forretning i sin tid åbnede. Gennem vores indgående og mangeårige kendskab til lokalområdet, har vi fingeren på pulsen på boligmarkedet i Åbyhøj, Aarhus V og Brabrand. Vi kan på den baggrund fastsætte en ambitiøs og realistisk pris på din bolig, og dermed bringe dig vellykket igennem din bolighandel.

Vi kender de mange kvaliteter ved hvert et kvarter i området, som f.eks. Gl. Åby, Pipkvarteret, Høje Hasle, Kalenderkvarteret, Beringsminde, Brabrand Bakker, det nyere Helenelyst osv. Hos home sælger vi alt fra villaer, lejligheder og rækkehuse til ideelle anparter og andelsboliger. Ligeledes har vi stor erfaring i salg af områdets liebhaverejendomme, hvor vi historisk har forestået handler til nogle af de højeste salgspriser.

home - et kendt og velrenommeret brand
Vi har fokus på, at din bolig bliver synlig for flest mulige købere, og derfor markedsfører vi boligen, der hvor kunderne er - dvs. på internettet, i lokalområdet, i foreningslivet og naturligvis i vores forretninger. Vi bruger de sociale medier i vores markedsføring, herunder bl.a. Facebook og Instagram, således at vores boliger når ud til flest mulig interesserede købere.

Hos home tilbyder vi 100 % ”SOLGT eller GRATIS”, et unikt og landsdækkende KøberKartotek, en bred vifte af de bedste markedsføringsmuligheder samt meget mere!

Få en tryg bolighandel
Din tryghed er essentiel for home, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge bolig gennem os. Derfor vægter vi den ærlige og personlige dialog med vores kunder højt, og ligeledes vil du opleve et højt og professionelt serviceniveau blandt vores kompetente medarbejdere.

Det er vigtigt at finde den rette ejendomsmægler, når du sætter din bolig til salg eller skal finde et nyt hjem. Vores ejendomsmægler sætter fokus på netop dine behov og ønsker, og gør en stor indsats for, at du får en vellykket bolighandel.

Kom forbi vores flotte forretning på Silkeborgvej 253 i Åbyhøj eller ring til os på: 8615 2700. Vi er tilgængelige alle ugens dage, og vores dygtige samt uddannede ejendomsmæglere står klar til at tage en uforpligtende snak med dig, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • God seriøs ejendomsmægler

  "Vi har over en længere periode været på boligmarkedet for at finde vores første ejerbolig. Bettina Handberg fra home Åbyhøj har vist os flere forskellige boliger. Der er blevet lyttet til vores behov/ønsker, og vi har hurtigt fået svar på vores mange spørgsmål. Det har været en utrolig god oplevelse, og vi kan varmt anbefale home i Åbyhøj."

 • Hurtig respons ved spørgsmål

  ”Jeg har i forbindelse med mit køb af en skøn lejlighed i Åbyhøj været en rigtig tilfreds kunde hos home Åbyhøj – Aarhus V. Undervejs i hele forløbet har jeg haft en god fornemmelse med købet; og ved spørgsmål har jeg altid fået hurtig respons. I Theis Westergaard havde jeg en mægler der var meget imødekommende og havde en god viden om lejligheden, ejerforeningen og lokalområdet. Alt i alt har jeg været utrolig positiv over hele min købsproces.”

 • Glade og tilfredse sælgere

  "Mange tak for hyggeligt samvær og godt udført arbejde. Tak fra 2 glade sælgere, der har solgt til den dejligste køber. Vi er så glade, og glæder os til at flytte."

 • Forventningsafstemningen var god

  "Under hele forløbet har jeg været meget tilfreds. Forventningsafstemningen var god. En ærlig, god og professionel dialog med mægler, samt et kompetent effektivt hold og netværk der medvirkende til, at jeg vil give mine varmeste anbefalinger til teamet i home".

 • Meget tilfredsstillende rådgivning

  "Hos home fandt vi vores nye hus og solgte kort tid efter vores nuværende hus ligeledes hos home. Vi har været meget tilfredse med den rådgivning vi har modtaget og kan give home Åbyhøj - Aarhus V vores bedste anbefaling."

 • Vi fandt vores drømmebolig hos home

  "Vi fandt vores drømmebolig hos home. De hjalp os hele vejen igennem købet med professionel og god rådgivning. Vi kan varmt anbefale home Åbyhøj."

 • Solgt på 2 dage til prisen

  "Jeg har netop solgt min bolig gennem home Åbyhøj - Aarhus V. Den blev solgt til prisen og på kun 2 dage. Jeg oplevede en meget professionel rådgivning og kan give min anbefaling til home Åbyhøj - Aarhus V."

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 1. Eller