Menu

home Vordingborg

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Vordingborg

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler, og den position arbejder vi hver dag hårdt på at gøre os fortjent til.

Hos home Vordingborg er et godt salg vores primære opgave, og den opgave mestrer vi til perfektion. Hele forretningen har ambitioner om et godt og tilfredsstillende salg for dig. Vores mange års erfaring med boligsalg har gjort os i stand til at sælge alle typer ejendomme og i alle prisklasser. Home Vordingborg ved, at hver en krone tæller - det er din bundlinje, det drejer sig om.

Vi er et stærkt og erfarent team, som er godt forankret i lokalområdet. Vi er bosiddende i området, har gået på de lokale skoler, samt har børn gående i de lokale skoler, så vi kender området, som vores egen bukselomme. Det betyder, at du får fordelen af vores lokalkendskab ved vurdering og prisfastsættelse af din bolig.

Vi er der, når du som sælger eller køber har brug for os, og vi står til rådighed alle ugens syv dage. Du kan kontakte os på 55371195 hver dag fra 8.00 til 20.00 og få svar på spørgsmål, aftale en vurdering eller bestille en fremvisning. 

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.