Menu

home Vejle - Damhaven

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Vejle

home Vejle er markedsledende i vores område, dvs. vi er den bedst sælgende boligforretning. Vi består af et dynamisk team, der samarbejder tæt om den enkelte bolighandel - til stor glæde for vores sælgere. Ligeledes samarbejder vi med vores øvrige home-forretninger i Kolding, Fredericia og Vejen, hvilket er med til at give vores kunder en god kundeoplevelse. Vi har et dygtigt administrativt backup team, som sammen med mæglerne hjælper vores kunder trygt i mål

Alle vores ejendomsmæglere bor i Vejle og er dermed lokalkendte. Vi kender til de nærmeste skoler, institutioner og indkøbsmuligheder og har dermed konstant fingeren på pulsen i forhold til, hvilke relevante informationer, vi kan videregive til potentielle købere. Vores indgående lokalkendskab gør os til eksperter i forbindelse med vurdering og prisfastsættelse af boliger i lokalområdet.

Vi tilbyder home køberrådgivning, når du ønsker at købe bolig. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele, du kan opnå ved køb af bolig i Vejle-området.

Vores boligforretning har en synlig beliggenhed med gode parkeringsforhold direkte ved afdelingen. Besøg derfor med fordel vores forretning og lad vores ejendomsmægler vise dig vores flotte boligudstilling. Vi har hovedsageligt villaer, rækkehuse, ejerlejligheder og sommerhuser m.fl. til salg i Vejle Øst, Bredsten samt i Jelling. Du kan naturligvis også finde boligerne på home.dk. Uanset, om du går i købs- eller salgstanker, er du velkommen til at besøge vores forretning og få en uforpligtende snak med os.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • God rådgivning i forbindelse med huskøb

  "Vi siger endnu engang tusind tak for god rådgivning i forbindelse med vores huskøb på Langelinie. Du var utrolig godt forberedt til vores møde, og havde svar på de spørgsmål, vi havde bedt dig om at undersøge. Vi kan varmt anbefale dig til andre venner".

  Heidi & Mads

 • Dejligt og professionelt forløb

  "Dejligt, hurtigt og professionelt forløb"

  Sarah Elisabeth & Sune Bager-Lindholdt

 • Opgaven løst hurtigt og effektivt

  "home klarede opgaven hurtigt og effektivt"

  Stig Filtenborg Simonsen

 • Godt gået home

  "home Vejle overtog sagen fra en anden mægler, som havde den til salg i ét år uden rigtig nogen aktivitet. Steffen hos home solgte ejendommen på første fremvisning. Hurtig og effektiv ekspedition - vi er yderst tilfredse. Godt gået home, og tak!"

  Per Nielsen, Kurt Flinker & Else Nørgaard

 • Vi har fået alletiders behandling

  "Vi har fået alletiders behandling. Steffen har været en yderst behagelig mægler - meget rolig og nede på jorden, noget som vi vægter højt. Vi har altid kunne komme i kontakt med ham, hvis vi havde spørsmål eller lign. Vi glæder os til at overtage vores nye hus - tak home".

  Birgit Kyhl & Ove Ervin Andersen

 • home har været gode til at lytte til mine ønsker

  "Der har været en god vejledning fra home Vejles side, både i forbindelse med salget af min lejlighed samt købet af mit nye hus hvor de har været gode til at lytte til mine ønsker".

  Susanne Østerby Nielsen

 • God erfaring med home

  "Vores erfaring med home er meget god. Det har været en nem og god handel. Samarbejdet som home har med Danske Bank har gjort det hele nemmere, da vi er kunder I Danske Bank"

  Stig Fauerby

 • Gnidningsløst forløb fra dag 1

  "Det er anden gang home sælger en bolig for mig - sidst i 1996, og jeg har denne gang været yderst tilfreds med den professionelle, kyndige og venlige behandling af salget. Hele forløbet har fra dag 1 kørt gnidningsløst og samarbejdet med dig har været en fornøjelse. Også stor ros til dine kollegaer på kontoret samt fremvisningsmæglerne. Håber at afslutningen på salget vil fortsætte i samme ånd. Hvis muligheden viser sig, vil jeg med stor tiltro til home Vejle anbefale home Vejle til andre. Tak og held og lykke med salget fremover".

  Keld Nielsen

 • Yderst tilfredsstillende forløb

  "Både i forbindelse med køb og salg hos home Vejle har jeg følt mig tryg og været yderst tilfreds med gennemgang af papirer - firmaet virker reelt og har været gode til at give hurtig feedback. Jeg kan kun være tilfreds med den korte salgstid i forbindelse med salg af min andelsbolig."

  Birthe Svendsen

 • Ejendomsmæglerskifte fik boligen solgt

  ”Vi har været 100 % tilfredse med forløbet hos home Vejle, som overtog boligen fra en anden mægler og solgte den omgående på 1. fremvisning! Boligsalg handler om personlige relationer, tillid og kompetence, alle de nævnte punkter har vi kun oplevet hos home Vejle – mange tak for god service!”

  Stein & Jytte Munk

 • Altid hjælpsomt team

  "Jeg valgte home Vejle til at sælge min bolig, da de har en stor volumen på markedet i Vejle. Jeg har fra start til slut været godt tilfreds med det flotte salgsmateriale, gode tilbagemeldinger efter fremvisninger og teamet som altid har været hjælpsomme"

  Alice Grethe Walther

 • Godt billedemateriale var med til at sælge huset

  "Vi har været glade for home Vejle. Altså et smil på kontoret, søde mennesker og hjælpsomme. Vi er meget tilfredse med billedmaterialet, som var med til at sælge vores hus".

  Fam. Feldt

 • Køberrådgivning gjorde boligkøbet mere gennemskueligt

  "Vores oplevelse af kundeservicen ved home i Vejle, har været en meget positiv oplevelse. Vi havde brug for køberrådgivning, og fra start til slut var vi med i alle beslutninger omkring, hvad der skulle ske i vores handel, og hvordan det hele fungerede i vores boligsituation. Vores rådgiver var gennemført i hendes arbejde og gik gennem alle detaljer, så alt var til at forstå og boligkøbet blev mere gennemskueligt. Vi vil helt klart anbefale home i Vejle, pga. deres faglighed i forhold til boligkøb, og så er de rigtig dygtige til at sætte sig i købers sted".

  Trine og Thomas Athawes

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.