home Vejen

Luk åbningstider

Velkommen hos home Vejen

Hos home Vejen dækker vi Trekantområdet med home-forretninger i henholdsvis Fredericia, Kolding, Vejle og Vejen. Du kan trække på vores stærke kompetencer i alle fire butikker, men du betaler kun for ét salær.

Som ejendomsmægler lægger vi stor vægt på kundetilfredshed, derfor vil du opleve en høj kundeservice og en høj kvalitet i det mæglerarbejde, som vi udfører for dig.

Når du sætter din bolig til salg hos home Vejen, tilbyder vi en effektiv markedsføring af boligen, herunder markedsføring online og i aviser. Ligeledes har vi et stort lokalkendskab og et landsdækkende netværk, som gør, at vi når ud til mange købere lokalt, regionalt og nationalt. Desuden bevirker vores forretnings synlige placering i bybilledet til en god eksponering.

I forbindelse med køb af bolig, tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Kom ind i vores lyse og velindrettede boligforretning og få en boligsnak med en af vores ejendomsmæglere og samtidig få vist flotte og spændende boliger, som vi har til salg i Vejen, Askov, Brørup, Holsted, Gesten, Andst, Jels, Rødding samt mange andre steder.

På gensyn i forretningen.

Projektsalg og udlejning af boligprojekter i Trekantområdet

Vores projektafdeling beskæftiger sig udelukkende med projekter – og er med fra start til slut. home v/ Lynggaard & Hansen er din samarbejdspartner inden for alle typer af projekter.

Læs mere om vores projektafdeling

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 37 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Min andelsbolig blev solgt på under en uge

  "home i Vejen har været helt fantastiske. De solgte min andelsbolig på under en uge. Jeg kan kun anbefale home i Vejen, hvis du skal have din bolig sat til salg i dette område".

 • Højt niveau af service, rådgivning og vejledning

  "Jeg er I den grad blevet bekræftet i at mit valg af home Vejen, var det rigtige i forbindelse med salget af huset. Højt niveau af service, rådgivning og vejledning. Altid med et smil og godt humør og jeg har følt mig tryg igennem hele processen. Af hjertet tak, for den positive oplevelse!".

 • Vi kunne ikke have ønsket os et bedre team

  "Vi er meget taknemmelige for, at vi valgte home Vejen. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre team til salget af vores hus, som blev solgt på lidt over 4 måneder. Vi har også købt vores nye hus gennem home Vejen og har også den vej igennem igen fået en super behagelig og professionel behandling. Vi vil uden tvivl anbefale home til andre, der står og skal sælge deres bolig. Tusinde tak til det fantastiske team hos home Vejen".

 • Det gik hurtigere og bedre end vi havde forestillet os

  ”Mange tak for hjælpen til home i Vejen. Det gik hurtigere og bedre, end vi nogensinde havde forestillet os! Vi fik solgt til prisen og på kun 14 dage. Vi er meget tilfredse med home.”

 • Vi følte os trygge igennem hele processen

  ”Vi oplevede en professionel og engageret indsats fra home i Vejen. Vi følte os trygge igennem hele processen, både som købere og sælgere! Tusind tak til home for at se muligheden for at lave en handel på vores drømmebolig, også selvom vi ikke havde solgt endnu.”

 • Køberrådgivning gjorde boligkøbet mere gennemskueligt

  "Vores oplevelse af kundeservicen ved home i Vejle, har været en meget positiv oplevelse. Vi havde brug for køberrådgivning, og fra start til slut var vi med i alle beslutninger omkring, hvad der skulle ske i vores handel, og hvordan det hele fungerede i vores boligsituation. Vores rådgiver var gennemført i hendes arbejde og gik gennem alle detaljer, så alt var til at forstå og boligkøbet blev mere gennemskueligt. Vi vil helt klart anbefale home i Vejle, pga. deres faglighed i forhold til boligkøb, og så er de rigtig dygtige til at sætte sig i købers sted".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller