Menu

home Vallensbæk – Brøndby Strand

Luk åbningstider

Velkommen hos home Vallensbæk-Brøndby Strand - din lokale ejendomsmægler

home Vallensbæk er en lokalt forankret ejendomsmæglerforretning i byen. Den har eksisteret i over 20 år i Vallensbæk med samme ejer.

At være en god ejendomsmægler indebærer mere end blot det at sælge boliger. Vi er meget bevidste om, at en bolighandel ikke bare er en "sag", men at det handler om mennesker, der står over for en meget vigtig beslutning i deres liv.

Alle vores ejendomsmæglere er uddannede og kompetente. Vi kan derfor guide dig trygt og professionelt gennem alle bolighandlens faser frem til den rigtige handel.

Vi sælger alle slags boliger

Hos home Vallensbæk sælger vi rækkehuse, andelsboliger, ejerlejligheder, villaer samt fritids- og helårsgrunde. Vi sælger boliger på stranden, i byerne og på landet i Ishøj, Vallensbæk og Brøndby Strand. Boligerne kan ses på home.dk eller i vores boligudstilling i forretningen.

Også grundig køberrådgivning

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Kom ind og hils på vores køberrådgiver og hør, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Kontakt os i dag

Vores forretning har åbent alle ugens dage, og vi glæder os til at se dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Altid hurtige tilbagemeldinger

    "Jeg har netop solgt mit hus ved Vallensbæk Strand via home, og har været rigtig godt tilfreds! Både i forbindelse med salget, men også tidligere i forbindelse med køb, har jeg været positivt overrasket over den opfølgning jeg har oplevet. Altid hurtige og fyldestgørende tilbagemeldinger. Jeg har i forbindelse med både køb og salg, været i kontakt med andre lokale mæglere, og jeg ved, hvor frustrerende det er, hvis man som køber, ikke får svar på en bolig man er interesseret i! Den endelige salgspris var meget tæt på det som Janne fra home i Vallensbæk havde vurderet, og det som vi fra starten havde aftalt at jeg ville sælge til. De har været gode til at lytte til mine ønsker omkring salgspris, aftaler, åbent hus mm. og jeg føler, at jeg har fået god vejledning undervejs. Hvis jeg igen skulle sælge bolig i Vallensbæk, ville jeg ikke være et øjeblik i tvivl om at jeg ville vælge home igen".

  • God og hurtig service

    "Vi har igennem det seneste år kigget på huse hos forskellige mæglere og har set en del, men det var da vi blev kunder hos home, at vi fandt vores hus. Vi har oplevet en utrolig god og hurtig service hos home - specielt Janne (ejendomsmægler) har været meget positiv og en god vejledende støtte for os som førstegangs købere. Det har gjort, at vi har følt os trygge hele vejen igennem. Vi vil helt klart anbefale home og specielt home Vallensbæk til andre. Den oplevelse vi har haft hos jer, er guld værd når man skal til at købe hus og træffe store vigtige beslutninger".

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hvor vil du købe bolig?

Hvor vil du købe bolig?

Eller

Skriv om dine ønsker

Skriv om dine ønsker