home Tisvildeleje-Vejby

  • Møder på andre tider aftales gerne. Bare ring/mail
Luk åbningstider

Velkommen hos home Tisvildeleje-Vejby - din lokale ejendomsmægler

Husk; vi aftaler også gerne møder og fremvisninger uden for forretningens åbningstid. Bare ring eller mail.

Forretningen er ret ung i selve Tisvildeleje – men vi er ikke nye på hverken Nordkysten, i kommunen eller i byen. Vi kender området omkring Tisvildeleje som vores egen bukselomme og dækker området som ingen andre med 4 forretninger.

Vi er eksperter i både helårsboliger og fritidshuse. Både på fritidshusområdet og helårsområdet er vi blandt kommunens og hele Nordkystens førende ejendomsmæglere med rødder i mæglerforretninger, der har været på stederne over 50 år – og et par af os har da rundet de 25 år som mæglere i området.

Køb og salg af alle boligtyper

Vi kan altid hjælpe med både køb og salg af alle typer boliger lige fra små hyggelige fritidshuse og dejlige villaer til de skønneste liebhaverhuse i byerne, på landet og langs kysten.

Ring, mail eller kig ind - vi glæder os til at se dig og tale om dine ønsker og behov - uanset om du skal købe eller sælge bolig.

Også grundig køberrådgivning

Vi tilbyder også Køberrådgivning, så du kan få kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig – også hos andre mæglere. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Kontakt os i dag.

 

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Solgt på 22 dage

    ”Har været meget tilfredse gennem hele forløbet. Mange tak".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo