Menu

home Solrød

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Solrød

Uanset om du skal sælge villa, liebhaver ejendom, ejerlejlighed eller rækkehus, kan vi hjælpe dig med boligsalget. Vi er professionelle ejendomsmæglere, som yder en proaktiv salgsindsats, når din bolig skal sælges.

Vi sikrer, at din bolig får en flot markedsføring og profilering, og ligeledes benytter vi vores opdaterede køberkartotek i stort omfang således, at vi finder den rigtige køber til din bolig. Vores samarbejde med fire andre home forretninger på Vestegnen og på Sydkysten gør også, at boligen bliver promoveret i fem forretninger for kun ét salær.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Tag en uforpligtende snak med vores køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Havdrup eller Solrød. Find boliger til salg på home.dk eller i vores velindrettede boligforretning.

Du er altid velkommen til en kop kaffe i forretningen, hvor du kan få en kyndig boligsnak med vores ejendomsmægler.

Har du spørgsmål vedrørende vores boliger eller andet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • I har været fantastiske

    "Vi var yderst tilfreds med home i Solrød samt vores kontaktperson Mikkel Bergstrøm, for sådan en jordnær, imødekommende og forstående person har været guld værd i forbindelse med vores handel med mange udfordringer. Så tak Mikkel og resten af teamet i Solrød, I har været fantastiske".

  • Jeg følte mig tryg under hele salgsforløbet

    "Efter 14 år var det tid til at sælge min lejlighed i Maglekæret. Jeg kontaktede home som allerede fra første snak var utrolig søde og hjælpsomme. Jeg skrev under på salgsaftalen samme dag de var ude og de overtog alt derfra, hvilket var meget vigtigt for mig. En uge efter skrev jeg under på købsaftalen og også her sørgede de for at jeg følte mig tryg hele vejen. Personalet har været meget professionelle og hjælpsomme. Jeg vil til enhver en tid anbefale home 😊".

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo